Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RS68N8650SL/EF – Pret, Review si Pareri side by side performant si incapator.

0
Scris ianuarie 21, 2019 de in Samsung
Samsung RS68N8650SLEF pret review pareri side by side full no frost

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem eficient de racire/congelare, compartimentare eficienta, volum generos, tehnologii performante.
 

Negative:

Panoul de comenzi este in interior. Ar fi fost mai confortabil sa se afle la exterior.
 
Mai mult

Side by side Samsung RS68N8650SL/EF, 608l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm, Inox Samsung RS68N8650SL/EF este un side by side incapator si performant, util in case cu mai multi locuitori, sau poate in bucatariile pensiunilor/restaurantelor. Am vazut un astfel de aparat frigorific cand am fost intr-o vacanta […]

Side by side Samsung RS68N8650SL/EF, 608l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm, Inox

Samsung RS68N8650SL/EF este un side by side incapator si performant, util in case cu mai multi locuitori, sau poate in bucatariile pensiunilor/restaurantelor.

Am vazut un astfel de aparat frigorific cand am fost intr-o vacanta in Italia, intr-un super conac. Avand acces la bucatarie, mai multe persoane, proprietarii au ales un side by side in genul acesta pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.

In acest review vom oferi toate detaliile despre aparat, pentru a va da seama ce ascunde. Vom recomanda si cea mai buna sursa de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RS68N8650SL/EF detine sistem de racire Full No Frost, Twin Cooling. Mai exact, are cate un sistem de racire pentru fiecare compartimet – frigider/congelator. Racirea si congelarea sunt bazate pe curenti de aer rece, care circula prin toate zonele. Elimina umezeala si automat impiedica aparitia depunerilor de gheata.

Samsung RS68N8650SLEF twin cooling

Temperatura pentru ambele compartimente, precum si activarea anumitor functii se realizeaza de la panoul prezent in partea de sus a frigiderului. Mi-ar fi placut mai mult sa fie la exterior, dar sunt constient ca nu butoneaza nimeni de prea multe ori.

Samsung RS68N8650SLEF panou comenzi

Daca una dintre cele 3 usi nu este bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Metoda este buna pentru economisirea energiei, dar si pentru protejarea alimentelor din interior.

Modul de functionare Vacanta este o varianta mai economica pe care e bine sa o activati cand plecati de acasa pentru mai mult timp. Alimentele vor fi pastrate in siguranta, dar pentru ca nimeni nu va deschide usa, se va economisi energie electrica. Poate ca nu vi se pare prea importanta functia, dar este admirabil ca au conceput-o.

Samsung RS68N8650SL/EF nu este unul dintre side by side-urile economice. Fiind incadrat in clasa A+, consuma cu 20% mai putina energie decat un aparat din clasa A. In clasa A se mai afla doar frigorificele foarte vechi.

Puteti bloca accesul copiilor la interior, prin activarea unei functii. Asta daca nu vreti sa se joace prin sosuri, sau compozitia prajiturilor. :D

 

Pe langa multe altele, Samsung RS68N8650SL/EF vine la pachet si cu un dozator de apa rece si gheata cuburi sau macinata. Aveti 3 optiuni. Pentru ca acestea sa va pice direct in pahar, va trebui sa conectati aparatul la reteaua de apa. Daca nu va descurcati, solicitati un instalator, dar nu e complicat. Asa cum se conecteaza masinile de spalat, va trebui realizat si pentru acest frigider.

Samsung RS68N8650SLEF dozator de apa si gheata

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RS68N8650SL/EF este un aparat frigorific generos, oferind o capacitate totala neta de 608 litri. Acest volum se imparte in felul urmator: frigider – 398 litri, congelator – 210 litri. Ambele compartimente mi se par incapatoare si bine structurate.

Samsung RS68N8650SLEF review, pret, pareri side by side twin cooling full no frost

 

 

Frigiderul se afla in partea dreapta si mi se pare foarte interesanta impartirea sa in doua compartimente independente. Spre deosebire de majoritatea side by side-urilor, zona de racire, adica frigiderul are doua usi.

In partea de jos sunt 2 ladite transparente, in care vor sta fructele si legumele separate. Deasupra lor este un spatiu liber pentru asezarea anumitor vase, sau alimente. Pe usa de jos se afla 2 suporturi incapatoare, unde gasiti loc pentru depozitarea mai multor recipiente sau alimente.

In compartimentul de sus, spatiul este impartit prin 3 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact. Tot aici mai gasiti si un suport metalic pe care vor sta fixe, in pozitie orizontala pana la 5 sticle. Nu exista riscul sa se rostogoleasca si sa pice.

Pe usa acestui compartiment se afla 3 suporturi. Observati ca orice spatiu a fost valorificat pentru ca utilizatorii sa depoziteze cat mai multe alimente.

 

Congelatorul se afla in partea stanga, ca in cazul oricarui side by side. La baza detine doua compartimente inchis, de tipul unor ladite transparente. Aici e bine sa asezati alimentele cu un miros mai puternic, pentru a nu imprastia aroma peste tot.

Spatiul ramas liber se imparte cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata, foarte rezistente. Si acestea au o protectie la zona unde pot fi lovite.

Pe usa congelatorului, in partea de jos sunt 2 suporturi, spatiu potrivit pentru asezarea recipientelor sau alimentelor de dimensiuni mai mici, pe care trebuie sa le aveti la-ndemana.

In partea de sus este aparatul care formeaza cuburile de gheata si care pastreaza apa rece si proaspata.

 

Designul este un capitol la care Samsung este cap de afis. Am spus-o intotdeauna. Mi se pare ca indiferent de segment, produsele marca Samsung arata foarte bine si sunt ergonomice. Elementele sale atrag priviri, dar sunt si placut de folosit.

 

Concluzie

Samsung RS68N8650SL/EF este un side by side performant, dar si incapator. Raceste si congeleaza excelent, reusind sa ofere un mediu sanatos pentru pastrarea alimentelor. Este bine compartimentat si detine tehnologii eficiente.

Se vinde cu un pret pe masura performantelor, iar asta inseamna ca nu este unul dintre cele mai ieftine side by side-uri. Cei care isi doresc calitate, inteleg despre ce e vorba.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca va doriti un side by side mai ieftin, dar cu performante mai modeste, ati putea analiza Heinner HSBS-H401MNFX+.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)