Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RS68N8321S9/EF – Review, Pret si Pareri side by side performant si incapator.

1
Scris ianuarie 15, 2019 de in Samsung
Samsung RS68N8321S9EF pret, review, pareri side by side performant si incapator

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem eficient de racire/congelare, compartimentare eficienta, volum generos, tehnologii performante.
 

Negative:

Panoul de comenzi este in interior. Ar fi fost mai confortabil sa se afle la exterior.
 
Mai mult

Side by side Samsung RS68N8321S9/EF 617l, Clasa A++, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm, Inox Samsung RS68N8321S9/EF este un aparat frigorific pentru cei care isi doresc un produs de calitate. Este perfect pentru casele cu mai multi membri. Raceste si congeleaza excelent, dar ofera mult mai mult de atat. […]

Side by side Samsung RS68N8321S9/EF 617l, Clasa A++, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm, Inox

Samsung RS68N8321S9/EF este un aparat frigorific pentru cei care isi doresc un produs de calitate. Este perfect pentru casele cu mai multi membri. Raceste si congeleaza excelent, dar ofera mult mai mult de atat.

Toate detaliile pe care trebuie sa le stiti, le vom mentiona in acest review. De asemenea, vom recomanda si cea mai buna sursa de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RS68N8321S9/EF detine sistem de racire Full No Frost. Ce inseamna? In frigider, dar si in congelator, racirea/congelarea se vor realiza pe baza curentilor de aer rece. Acestia vor patrunde prin niste orificii si vor circula prin toate zonele interioare.

Rolul acestui sistem este de a regla temperatura si umiditatea la un nivel optim, benefic pentru pastrarea alimentelor in conditii de siguranta. De asemenea, atat in frigider, cat si in congelator, nu se va forma gheata pe peretii interiori.

Un aspect mi se pare putin deplasat. Faptul ca panoul de comenzi nu este pe exteriorul usii, ci in partea superioara din interiorul frigiderului.

Samsung RS68N8321S9EF panou comenzi

 

Aparatul este inclus in clasa energetica A++, dovada faptului ca este economic si consuma cu aproximativ 20% mai putin decat un aparat din clasa A+.

Cand plecati de acasa pentru mai mult timp si aveti alimente in frigider sau congelator, activati functia Holiday. Aparatul va functiona normal, dar daca nu deschideti usa, consumul de energie va fi mai redus.

Tot aici as vrea sa precizez despre dozatorul de apa si gheata. Este un dispozitiv elegant, pe care il veti folosi cu siguranta. Prima data am vazut asa ceva in 2007 in USA. Acum incep sa se regaseasca din ce in ce mai mult si in casele romanilor.

Samsung RS68N8321S9EF dozator gheata si apa

 

Pentru ca aparatul sa produca gheata sau sa furnizeze apa rece si proaspata, trebuie sa-l conectati la reteaua de apa. Are filtre si purifica eficient ceea ce voi veti consuma.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RS68N8321S9/EF este si performant, dar si incapator. Volumul total net pe care il detine este de 617 litri. Generos, nu?

Acest volum se imparte in felul urmator: frigider – 407 litri, congelator – 210 litri. Ambele sectoare sunt foarte incapatoare, in opinia mea.

Aparatul frigorific mi se pare potrivit pentru o locuinta in care sunt constant mai mult de 4 persoane. L-as vedea eficient in situatiile in care oamenii cumpara mai mult, dar ies mai rar la cumparaturi. Este ca si cum ati avea o combina frigorifica generoasa si o lada frigorifica suplimentar. In cazul unui side by side, toate sunt mai aproape, adica in bucatarie.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 91.5 x 71.6 x 178 cm (latime x adancime x inaltime).

Fiind un aparat voluminos, cantareste 118 kg.

Samsung RS68N8321S9EF review, pret, pareri side by side

 

Frigiderul se afla in partea dreapta si detine tot ce aveti nevoie pentru a depozita alimentele ordonat si in siguranta. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus, la baza sunt doua compartimente inchise, in care fructele si legumele vor fi depozitate separat. Aici isi vor pastra proprietatile mai bine si pentru o durata mai indelungata.

Spatiul liber este impartit prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata. Acestea sunt rezistente si va permit sa depozitati chiar si vasele foarte grele.

Pe usa frigiderului sunt prezente 5 suporturi rezistente, unde puteti aseza sticle, borcane, pachete sau recipiente de dimensiuni mai mici.

 

Congelatorul este se afla in partea stanga. Este, de asemenea, bine compartimentat. La baza sunt doua compartimente inchise in care este bine sa asezati alimentele cu un miros mai puternic. Spatiul liber se imparte prin 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie.

Pe usa se afla 2 suporturi, iar in partea de sus este aparatul care produce gheata cuburi sau macinata.

 

Designul este un capitol la care Samsung exceleaza de fiecare data. Este un reper in acest segment. Exteriorul este invelit in inox, un material rezistent, dar si placut estetic.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele concluzii. Samsung RS68N8321S9/EF este un side by side performant, foarte incapator, care raceste si congeleaza excelent. Este bine compartimentat si ofera siguranta pentru alimente.

Nu este ieftin, dar se vinde la un pret corect pentru ceea ce ofera. In aceasta perioada a fost redus semnificativ.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca va doriti un side by side mai ieftin, dar cu performante mai modeste, ati putea analiza Heinner HSBS-H401MNFX+.


Un comentariu


  1.  
    Alex Muntean

    Exceptional. Un adevarat aparat frigorific. Nu i-am gasit niciun defect.

Lasa un raspuns

(necesar)