Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RS67N8210S9/EF – Review, Pret si Pareri side by side performant si incapator

0
Scris august 27, 2018 de in Samsung
Samsung RS67N8210S9EF review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii variate si eficiente.
 

Negative:

Pretul nu este pentru orice buzunar, dar reflecta performantele.
 
Mai mult

Samsung RS67N8210S9/EF (Side by side, 609l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm, Inox) Samsung RS67N8210S9/EF este un side by side performant si incapator, aparatul perfect pentru o casa cu oameni pretentiosi si consumatori. Toate detaliile vor fi prezentate in acest review, unde vom discuta avantaje si dezavantaje. De […]

Samsung RS67N8210S9/EF

(Side by side, 609l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm, Inox)

Samsung RS67N8210S9/EF este un side by side performant si incapator, aparatul perfect pentru o casa cu oameni pretentiosi si consumatori.

Toate detaliile vor fi prezentate in acest review, unde vom discuta avantaje si dezavantaje. De asemenea vom recomanda si o sursa buna de pret, cu transport inclus.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RS67N8210S9/EF este prevazut cu un sistem de racire Full No Frost. Nici nu ne-am fi asteptat la un sistem de racire mai putin performant. Tehnologia Full No Frost utilizeaza curenti de aer rece, atat in frigider, cat si in congelator. Acestia stabilizeaza continuu temperatura si umiditatea, reglandu-le la un nivel benefic pentru siguranta alimentelor. Gratie acestei tehnologii, alimentele rezista mai mult si nu ajung sa se degradeze pana le consumati.

Niciodata nu se va forma gheata! Nici macar in congelator. Este un factor important si merita luat in calcul.

Samsung RS67N8210S9EF sistem full no frost

Temperatura pentru cele doua compartimente, o veti putea din partea superioara a frigiderului. Aveti acces la butoane, cand deschideti usa frigiderului. Ar fi fost mai comod ca panoul de comenzi sa fie in exterior, la fel ca in cazul altor aparate frigorifice.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RS67N8210S9/EF este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice de tip side by side. Volumul total net pe care il pune la dispozitie acest side by side este de 609 litri si se imparte astfel: frigider – 407 litri, congelator – 202 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 178.5 x 77.2 x 91.2 cm (inaltime x adancime x latime).

Samsung RS67N8210S9EF side by side

 

Frigiderul se afla in partea dreapta si este foarte incapator si bine structurat. Se observa si in imagini ca exista loc pentru toate tipurile de alimente si recipiente.

In partea de jos, sunt prezente doua compartimente inchise, in care puteti aseza separat fructele si legumele. De acum, vegetalele nu isi vor mai amesteca aromele.

Deasupra, spatiul liber este impartit prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata, dotate cu margine de protectie la zona de contact. Pe aceste rafturi rezistente, puteti aseza chiar si cele mai grele vase. Le vor sustine fara probleme.

Pe usa frigiderului se afla 4 suporturi pe care incap destule recipiente, alimente si sticle cu bauturi.

 

Congelatorul prezent in partea stanga este, de asemenea, foarte incapator. Structura sa se rezuma la doua compartimente inchise, trei rafturi pentru sustinerea vaselor, sau a produselor mai grele. Deasupra este un aparat care formeaza cuburi de gheata si tine apa rece in permanenta. Pe usa se afla trei suporturi si dozatorul ce va furniza la exterior, apa sau gheata.

Samsung RS67N8210S9EF dozator cuburi gheata si apa

In imaginea de mai sus puteti observa cat de elegante sunt trasaturile aparatului. Tot in aceasta fotografie este prezentat dozatorul de apa si gheata. Gheata poate fi obtinuta sub forma de cuburi, sau macinata.

Este foarte important faptul ca Samsung RS67N8210S9/EF trebuie conectat la reteaua de apa pentru a va putea furniza automat apa rece si gheata.

 

Designul este unul modern, cu trasaturi elegante remarcabile. Se incadreaza excelent in bucatariile moderne, in care s-a pus accentul pe detalii.

Samsung RS67N8210S9EF design

 

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele idei. Samsung RS67N8210S9/EF este un side by side foarte incapator si performant. Este util, bine compartimentat si arata excelent. Nu este un side by side ieftin, pentru ca performantele sale se adreseaza unor utilizatori pretentiosi.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)