Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RS66N8100S9/EF – Review, Pret si Pareri side by side ieftin si foarte incapator

0
Scris decembrie 10, 2018 de in Samsung
Samsung RS66N8100S9EF pret review pareri side by side

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, volum generos, compartimentare eficienta, tehnologii avansate.
 

Negative:

Nu detine dozator de apa.
 
Mai mult

Samsung RS66N8100S9/EF, Side by side, 647l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, H 178cm, Inox Samsung RS66N8100S9/EF este cel mai potrivit aparat frigorific in caz ca va doriti un model foarte incapator, dar bugetul pe care il aveti disponibil este redus. Cu alte cuvinte, este unul dintre cele mai incapatoare side […]

Samsung RS66N8100S9/EF, Side by side, 647l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, H 178cm, Inox

Samsung RS66N8100S9/EF este cel mai potrivit aparat frigorific in caz ca va doriti un model foarte incapator, dar bugetul pe care il aveti disponibil este redus. Cu alte cuvinte, este unul dintre cele mai incapatoare side by side-uri, dar si unul dintre cele mai ieftine.

In acest review, vom detalia amanuntit toate aspectele aparatului, pentru a intelege daca va avantajeaza sau nu. De asemenea, vom recomanda si cea mai buna sursa de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RS66N8100S9/EF detine un sistem de racire Full No Frost. Asta inseamna ca atat in frigider, cat si in congelator, racirea se realizeaza pe baza curentilor de aer rece. Astfel iau nastere primele avantaje. Temperatura si umiditatea sunt stabilizate continuu si uniform in toate zonele din interior.

Niciodata nu se vor forma depuneri de gheata; valabil pentru frigider, dar si pentru congelator. Nefiind problema cu gheata, nu sunteti nevoiti sa decongelati aparatul.

Temperatura si umiditatea le veti seta prin utilizarea unui panou de comenzi prezent in partea de sus a frigiderului, in interior. Nefiind prezent un display led la exterior, s-au mai scutit niste bani din pretul produsului.

Daca una dintre usi nu este bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Nu exista riscul sa plecati de acasa si sa va treziti cu surprize neplacute.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RS66N8100S9/EF este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice. Detine un volum total net de 647 litri, impartiti astfel: frigider – 411 litri, congelator – 236 litri.

Imaginati-va ca este loc suficient pentru a avea in permanenta o cantitate generoasa de alimente.

Dimensiunile exterioare sunt 91.2 x 77.2 x 178 cm (latime x adancime x inaltime) si cantareste 113 kg.

Este clar ca discutam de un aparat care se potriveste pentru locuintele in care chiar se consuma alimente, dar si in pensiuni, restaurante sau hoteluri.

Samsung RS66N8100S9EF review, pret pareri

 

 

Frigiderul se afla in partea dreapta si beneficiaza de o compartimentare eficienta, bazata pe accesorii simple. In partea de jos sunt disponibile doua ladite transparente, in care veti depozita fructele separate de legume.

Spatiul liber de deasupra este impartit prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact. Pe usa frigiderului sunt prezente 4 suporturi din plastic rezistent, unde incap mai multe sticle, borcane, recipiente sau alimente de dimensiuni mai mici.

 

Congelatorul este prezent in partea stanga. Detine o compartimentare similara cu cea a frigiderului. La baza sunt cele doua compartimente inchise, locul perfect pentru depozitarea alimentelor cu arome intense, cum ar fi pestele.

Deasupra, este de asemenea, spatiu generos impartit prin 4 rafturi din sticla securizata. Pe usa, sunt tot 4 suporturi rezistente, unde gasiti loc pentru recipientele si pachetele mai mici.

 

Designul este unul modern, dar simplu. Nu sunt prezente elemente hi-tech. Exteriorul este invelit in inox, un material rezistent, dar si placut estetic.

 

Concluzie

La finalul review-ului este bine sa retineti urmatoarele aspecte. Samsung RS66N8100S9/EF este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice, dar si unul dintre cele mai ieftine. Raceste si congeleaza foarte bine, oferind o siguranta pentru alimentele depozitate.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca aveti buget de peste 6000 mii lei si va doriti un aparat mai accesorizat, aruncati o privire la LG GSX961NSAZ.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)