Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RS54N3003SA/EO – Review, Pret si Pareri side by side accesibil

0
Scris octombrie 5, 2018 de in Samsung
Samsung RS54N3003SAEO review pret pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii variate si eficiente, pret mic.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Samsung RS54N3003SA/EO (Side by side, 535l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Display, H 178cm, Metal Graphite) Samsung RS54N3003SA/EO este unul dintre aparatele frigorifice de tip side by side, marca Samsung, pe care il puteti cumpara la un pret mai bun. Alte modele depasesc suma de 4000 lei. Toate detaliile necesare le veti afla […]

Samsung RS54N3003SA/EO

(Side by side, 535l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Display, H 178cm, Metal Graphite)

Samsung RS54N3003SA/EO este unul dintre aparatele frigorifice de tip side by side, marca Samsung, pe care il puteti cumpara la un pret mai bun. Alte modele depasesc suma de 4000 lei.

Toate detaliile necesare le veti afla in acest review. Vom spune care sunt avantajele si dezavantajele, pentru a va ajuta sa luati o decizie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RS54N3003SA/EO detine un sistem de racire Full No Frost. Acest lucru inseamna ca atat in frigider, cat si in congelator, racirea/congelarea se realizeaza pe baza curentilor de aer rece. Astfel, niciodata nu veti avea probleme cu aparitia ghetei, pe peretii interiori. Nici macar in congelator nu se va depune gheata.

Un alt avantaj al acestui sistem este faptul ca temperatura si umiditatea sunt stabilizate in permanenta la un nivel optim. Este un avantaj ce contribuie la prelungirea duratei de viata a alimentelor.

Temperatura pentru ambele compartimente, se regleaza de la exterior, prin intermediul panoului de comenzi aflat pe usa congelatorului.

Daca una dintre usi nu este bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Astfel, nu exista riscul de a avea neplaceri.

Daca plecati de acasa pentru mai mult timp, puteti activa modul Vacanta. Cat timp nu deschide nimeni usa aparatului, acesta functioneaza in parametri optimi, dar cu un consum redus de energie.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RS54N3003SA/EO detine un volum total net de 535 litri, impartit astfel: frigider – 356 litri, congelator – 179 litri. Ambele compartimente sunt foarte incapatoare.

Acest aparat se potriveste intr-o locuinta cu mai mult de 3-4 persoane. Este aparatul perfect pentru amatorii de cumparaturi, respectiv gurmanzii.

Dimensiunile exterioare sunt 91.2 x 73.4 x 178.9 cm (Latime x adancime x inaltime).

Samsung RS54N3003SA/EO

Frigiderul se afla in partea dreapta. Este incapator si bine compartimentat. Chiar daca nu este prevazut cu dispozitive sau accesorii hi-tech, cum ar fi un minibar, un dozator de apa, va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru pastrarea unei cantitati generoase de alimente.

In partea de jos, sunt doua compartimente inchise in care fructele si legumele isi pastreaza prospetimea foarte bine. Fiind doua ladite, veti putea separa fructele de legume. Astfel, aroma nu va fi afectata.

Spatiul liber disponibil este gestionat prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact. Sunt rezistente la cele mai grele vase. Protectia din plastic ajuta in situatiile cand loviti raftul cu vreun vas.

Pe usa sunt prezente 4 rafturi rezistente si spatioase. Aici veti putea depozita sticle, borcane, conserve si alte recipiente sau alimente la care doriti acces rapid.

Congelatorul este mai incapator decat multe lazi frigorifice. Este bine structurat si va ajuta sa nu depozitati haotic produsele alimentare.

In partea de jos detine doua compartimente inchise. In acestea este bine sa asezati alimentele cu un miros puternic. Practic, sa le izolati de celelalte, pentru a nu le afecta. Sunt utile pentru peste, sau carne.

Restul spatiului liber este impartit prin 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie, la fel ca cele din frigider. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus, este loc pentru caserole, pachete cu pizza, cutii cu inghetata si multe alte recipiente.

De asemenea, pe usa congelatorului s-au putut monta 5 suporturi rezistente, utile pentru alimentele si recipientele la care trebuie sa ajungeti usor.

Designul este unul minimalist, cu trasaturi delicate. Aparatul este invelit intr-un material cu aspect metalic, rezistent la murdarie si la shock-uri.

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa retineti cateva pareri importante. Samsung RS54N3003SA/EO este un aparat frigorific foarte eficient si incapator. Raceste si congeleaza excelent, ajutand si in stoparea depunerilor de gheata. Nu detine toate accesoriile existente la aceasta categorie de frigorifice (dozator de apa, minibar, suport de vinuri), dar este mult mai ieftin decat majoritatea side by side-urilor.

Se vinde cu un pret mic, comparabil cu al combinelor frigorifice.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Vezi si oferta la Evomag. 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)