Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RS50N3513SA/EO – Pret, Review si Pareri side by side incapator si eficient

0
Scris noiembrie 13, 2018 de in Samsung
Samsung RS50N3513SAEO side by side pret review pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii variate si eficiente, pret bun.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Samsung RS50N3513SA/EO (Side by side, 501l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm,Metal Graphite)   Samsung RS50N3513SA/EO este un aparat frigorific util pentru situatiile in care cumparati cantitati considerabile si doriti sa mergeti mai rar in magazinele aglomerate. Avand mai mult spatiu la dispozitie, va puteti eficientiza si cumparaturile. In acest […]

Samsung RS50N3513SA/EO

(Side by side, 501l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm,Metal Graphite)

 

Samsung RS50N3513SA/EO este un aparat frigorific util pentru situatiile in care cumparati cantitati considerabile si doriti sa mergeti mai rar in magazinele aglomerate. Avand mai mult spatiu la dispozitie, va puteti eficientiza si cumparaturile.

In acest review vom prezenta toate performantele aparatului frigorific, pentru a intelege mai bine care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de produs.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RS50N3513SA/EO beneficiaza de un sistem de racire Full No Frost. Concret, atat in frigider cat si in congelator, racirea/congelarea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer rece. Daca exista condens, acesta va fi eliminat prin circularea curentilor de aer.

In permanenta, temperatura si umiditatea vor fi echilibrate eficient. Este un sistem benefic pentru pastrarea alimentelor intr-un timp mai indelungat. Niciodata nu se va forma gheata in interiorul aparatului frigorific; nici macar in congelator.

Pentru modificarea temperaturii celor doua compartimente este prezent la exterior un panou de butoane. Se poate observa in imaginea de mai jos.

Samsung RS50N3513SAEO dozator apa gheata

Sub acel panou de comenzi se afla dozatorul de apa si cel de gheata. Fiind un aparat frigorific performant, gheata si apa rece pot fi livrate in permanenta in paharele voastre. Pentru acest lucru, trebuie sa conectati aparatul la reteaua de apa curenta.

Personal, prefer aceasta varianta in locul celei in care trebuia sa umpleti manual un rezervor de maxim 4 litri de apa.

Daca una dintre usi ramane deschisa, un piuit va avertizeaza. Nu exista riscul de a pleca de acasa si a sesiza neplaceri la intoarcere.

Prin apasarea unui buton, puteti bloca accesul copiilor. Practic, usile nu se vor mai deschide, indiferent cat vor insista cei mici.

Cand plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp si aveti alimente in frigider/congelator, activati modul vacanta. Este un mod de functionare economic, eficient atunci cand usile nu sunt deschise.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Intr-un aparat frigorific cu un volum net de 501 litri, va imaginati ca exista loc pentru multe alimente.

Frigiderul se bucura de 357 litri, iar congelatorul de 144 litri. Frigiderul este mai incapator decat multe combine frigorifice in totalitate, iar congelatorul se poate compara cu spatiul lazilor frigorifice de dimensiune medie.

Side by side-urile sunt aparate frigorifice compuse din zona de congelare si zona de racire. Practic, un congelator si un frigider, unite printr-un perete comun.

Samsung RS50N3513SAEO side by side

 

Frigiderul se afla in partea dreapta. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus, este construit sa aiba loc pentru toate tipurile de alimente. In partea de jos sunt prezente doua compartimente inchise, in care fructele si legumele pot fi depozitate separat. Acestea isi vor pastra consistenta si aroma pentru o perioada mai indelungata.

Deasupra celor doua compartimente, se afla 5 rafturi din sticla securizata si 1 suport metalic pe care vor putea sta fixe 4 sticle. Rafturile din sticla sunt prevazute cu margine de protectie din plastic, la zona in care pot fi ciocnite cu vasele dure. Sunt foarte rezistente si pot sustine orice cantitate doriti sa depozitati.

Pe usa frigiderului sunt prezente 4 suporturi. Este loc suficient pentru sticle, borcane, conserve, oua si alte alimente de dimensiuni reduse.

 

Congelatorul este prezent in partea stanga. Si aici este loc suficient pentru depozitarea unei cantitati considerabile de alimente.

In partea de jos sunt doua compartimente inchise, in care este indicat sa asezati alimentele cu un miros mai puternic. Deasupra sunt 3 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie.

In partea de sus este prezent aparatul care raceste apa si care formeaza cuburile de gheata.

Pe usa congelatorului se afla 3 suporturi potrivite pentru depozitarea borcanelor si a pachetelor de dimensiuni mai mici.

 

Designul este un alt capitol la care Samsung exceleaza. In opinia mea, Samsung este lider si pe partea de aspect in categoria aparatelor electrocasnice. Daca doriti sa ma contraziceti, astept pareri in sectiunea de comentarii.

 

Concluzie

Samsung RS50N3513SA/EO este un side by side incapator, potrivit pentru casele cu mai multi locuitori, pentru pensiuni sau chiar pentru restaurante. Raceste si congeleaza excelent, oferind siguranta pentru pastrarea alimentelor. Nu formeaza gheata in interior. Furnizeaza apa rece si gheata, direct de la dozator.

Se vinde cu un pret foarte mic, tinand cont ca in urma cu doi ani, rar se gaseau side by side-uri sub 4000 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Vezi pret si la EvoMag.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)