Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RB37J5240SS, Combina frigorifica, 367 l, Clasa A+, No Frost, Display, H 201 cm, Inox

0
Scris decembrie 14, 2015 de in Samsung
Samsung RB37J5240SS

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Full No Frost, foarte spatioasa si eleganta, bine structurata, economica.
 

Negative:

Este voluminoasa si se incadreaza mai greu in bucatariile inguste.
 
Mai mult

Samsung RB37J5240SS este una dintre cele mai performante si mai bine organizate combine frigorifice fabricate de cunoscutul producator. Beneficiaza de functii performante, volum interior generos, iar eleganta sa este incontestabila. Eleganta este un pion principal pe care Samsung se bazeaza la fabricarea tuturor produselor. Samsung RB37J5240SS este o combina frigorifica foarte incapatoare, avand un volum net interior de 367 […]

Samsung RB37J5240SS este una dintre cele mai performante si mai bine organizate combine frigorifice fabricate de cunoscutul producator. Beneficiaza de functii performante, volum interior generos, iar eleganta sa este incontestabila. Eleganta este un pion principal pe care Samsung se bazeaza la fabricarea tuturor produselor.

Samsung RB37J5240SS este o combina frigorifica foarte incapatoare, avand un volum net interior de 367 litri. Pentru acest model, producatorul a reusit sa creeze pereti subtiri, astfel incat pe aceleasi dimensiuni exterioare, ca la alt aparat, interiorul sa fie mai spatios. Dimensiunile exterioare ale combinei sunt 201 x 59.5 x 67.5 cm. Vom detalia amanuntit si structura combinei frigorifice, care se arata a fi foarte eficienta.

Mai intai, dorim sa specificam cateva detalii despre sistemul de racire. Acesta este de tip Full No Frost si se intalneste in cazul celor mai eficiente combine frigorifice. Racirea se face pe baza curentilor de aer foarte fini, care patrund prin mai multe orificii si acopera toata suprafata interioara. Reuseste sa asigure doua lucruri; impiedica formarea ghetii si a mucegaiului pe suprafata peretilor si alimentelor si uniformizeaza temperatura la fiecare nivel. Mai mult, regleaza si nivelul de umiditate.

Un alt avantaj important este functia Holiday. Aceasta functie se adreseaza consumului redus de energie. Atunci cand sunteti plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp si nimeni nu deschide usa frigiderului, Samsung RB37J5240SS asigura conditiile optime pentru pastrarea alimentelor, dar cu resurse energetice scazute. 

Avertizarea usi deschise este o functie care emite un semnal sonor, tot pentru evitarea risipei de energie si pentru siguranta alimentelor. Samsung a instalat aceasta functie la fiecare aparat frigorific fabricat. Samsung RB37J5240SS este o combina frigorifica economica, incadrata in clasa energetica A+. Samsung RB37J5240SS prezinta o organizare interioara foarte eficient optimizata si vom detalia aceasta afirmatie.

Frigiderul combinei frigorifice Samsung RB37J5240SS este amplasat in partea superioara si pune la dispozitie un volum net de 269 l. Acest volum este comparabil cu multe combine frigorifice in totalitate.  In partea de jos detine 2 compartimente inchise si suprapuse, sub forma de ladite. Nefiind alaturate, acestea permit depozitarea unor cantitati considerabile de alimente. Cel de jos este potrivit pentru legume si fructe, iar ce de deasupra se adreseaza carnii nesarate sau produselor care trebuiesc decongelate in conditii optime. Deasupra se intalnesc 3 rafturi cu structura diferita. Doua dintre ele sunt din sticla securizata, iar cel din jumate este metalic si permite depozitarea a 5 sticle de vin, in pozitie orizontala. raft pliabil Samsung RB37J5240SSRaftul de deasupra compartimentelor inchise prezinta o structura aparte. Este compus din doua segmente care intra unul sub celalalt in cazul in care sub ele trebuiesc depozitate sticle inalte. Din fotografia alaturata puteti intelege mai bine la ce ne referim.

Usa frigiderului este un alt component cu o structura inteligenta. Aceasta detine 2 suporturi mari si 4 mai mici, iar cele din urma pot fi amplasate pe mai multe niveluri.

Congelatorul este foarte spatios, avand un volum net de 98 l. Prezinta o structura simpla si eficienta. 3 compartimente inchise va permit sa depozitati alimentele separat, in functie de originea lor. Nu veti mai fi nevoiti sa asezati la comun carnea, vegetalele si inghetata. Pentru cuburile de gheata exista o tavita, dar nu este foarte impresionanta.

Designul combinei frigorifice Samsung RB37J5240SS este unul elegant, cu manere ascunse, incorporate in usi. La exterior prezinta un invelis din inox antiamprenta, rezistent la pete, la lovire si cu un aspect vizual foarte placut. Display-ul pentru setarea temperaturilor se afla la exterior, pe usa frigiderului. Interiorul este iluminat cu bec LED. Trebuie sa mentionam ca Samsung RB37J5240SS este o combina frigorifica foarte silentioasa, avand un nivel al zgomotului de 38 dB.

Concluzia noastra este ca o combina frigorifica Samsung RB37J5240SS, chiar daca este mai scumpa, isi merita banii pe deplin. Un astfel de aparat este o investitie pe termen lung, minim 10 ani, iar in tot acest timp veti avea parte de un produs performant, spatios, economic si aspectuos.

electrok pret bun

Manual de utilizare Samsung RB37J5240SS

Samsung RB37J5240SS review, pareri, pret


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)