Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RB33J3200SA/EF – Review, Pret si Pareri combina frigorifica performanta

0
Scris decembrie 19, 2018 de in Samsung
Samsung RB33J3200SAEF review pret pareri combina frigorifica full no frost

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, compartimentare eficienta, tehnologii avansate.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Samsung RB33J3200SA/EF, Combina frigorifica, 328l, Clasa A+, H 185cm, Metal Graphite Samsung RB33J3200SA/EF este o combina frigorifica cu un sistem excelent de racire/congelare. Este destul de incapatoare si bine compartimentata. In acest review vom detalia toate performantele aparatului, pentru a intelege exact ce ofera. De asemenea, vom recomanda si cea mai buna sursa de pret la […]

Samsung RB33J3200SA/EF, Combina frigorifica, 328l, Clasa A+, H 185cm, Metal Graphite

Samsung RB33J3200SA/EF este o combina frigorifica cu un sistem excelent de racire/congelare. Este destul de incapatoare si bine compartimentata.

In acest review vom detalia toate performantele aparatului, pentru a intelege exact ce ofera. De asemenea, vom recomanda si cea mai buna sursa de pret la acest moment.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RB33J3200SA/EF este dotata cu un sistem de racire Full No Frost. Ce inseamna asta? Racirea si congelarea se realizeaza pe baza curentilor de aer rece. Automat, temperatura si umiditatea vor fi echilibrate in orice zona din interior. Gheata nu va aparea nici macar in congelator.

Temperatura pentru ambele compartimente, se modifica de la exterior. Exista un display led modern, amplasat pe usa frigiderului.

Interiorul frigiderului este iluminat cu bec led, pentru a oferi o vizibilitate mai buna si pentru a economisi energie.

Usile combinei se deschid catre dreapta, dar in caz ca va avantajeaza, sensul poate fi inversat. Trebuie sa ii mutati balamalele in partea stanga.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RB33J3200SA/EF este o combina frigorifica destul de incapatoare. 328 litri este volumul total pe care il pune la dispozitie. Acesta se imparte in felul urmator: frigider – 230 litri, congelator 98 litri.

Mi se pare o combina frigorifica potrivita pentru o locuinta cu 3-4 persoane.

Dimensiunile exterioare sunt 59.5 x 66.8 x 185 cm (latime x adancime x inaltime).

Samsung RB33J3200SAEF

 

Frigiderul se afla in partea de sus si este destul de incapator. Detine accesorii utile, care ajuta la depozitarea eficienta a alimentelor.

In partea de jos este un compartiment inchis in care vor sta fructele si legumele. Vegetalele au un grad mai ridicat de apa si e bine sa fie separate de celelalte alimente pentru a-si pastra proprietatile mai eficient si pentru mai mult timp.

Spatiul liber de deasupra, este impartit prin 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact. Unul dintre aceste rafturi este tip easy slide. Mai exact, raftul este pozitionat pe sine si poate fi tras in exterior pentru a vedea mai bine ce se afla acolo. Nu stiu cata nevoie era de asa ceva, dar merita apreciata ideea.

Pe usa frigiderului sunt 3 randuri de suporturi. Pe acestea e loc suficient pentru sticle, borcane, recipiente si alimente de dimensiuni mai mici.

 

Congelatorul se afla in partea de jos, ca in cazul fiecarei combine frigorifice. Detine compartimentarea standard, adica 3 ladite transparente, rezistente. Acestea ajuta la depozitarea alimentelor, separat, in functie de tipul fiecaruia. Nu se intampla ca la un congelator liber, sa stea pestele lipit de fructele pregatite pentru prajituri.

 

Designul este un capitol la care Samsung a excelat mereu. Exteriorul combinei este metalic, in nuanta argintiu. Manerele sunt incorporate in usi, astfel ca nu exista riscul ca acestea sa se rupa in timp. Si acel display pentru modificarea temperaturilor, aduce un plus la capitolul aspect.

Samsung RB33J3200SAEF combina frigorifica full no frost

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele idei. Samsung RB33J3200SA/EF este o combina frigorifica Full No Frost. Raceste si congeleaza foarte bine, oferind o mai buna siguranta pentru alimente, in comparatie cu alte aparate frigorifice.

Este bine compartimentata, moderna atat prin aspect cat si prin tehnologie. Se vinde cu un pret mediu, in concordanta cu performantele unui aparat de calitate.

 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca va doriti o combina frigorifica la un volum putin mai mic, cu sistem de racire pe baza curentilor de aer, Samsung RB31HSR2DWW este o varianta mai ieftina.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)