Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RB31HSR2DWW – Review, Pret si Pareri combina frigorifica NoFrost

0
Scris decembrie 4, 2018 de in Samsung
Samsung RB31HSR2DWW pret review pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Tehnologie NoFrost, accesorii utile, pret excelent.
 

Negative:

Nu detine un display pentru modificarea functiilor din exterior.
 
Mai mult

Samsung RB31HSR2DWW, Combina frigorifica, 306 l, NoFrost, Clasa A+, H 185 cm, Alb Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica bine structurata, prevazuta cu un sistem de racire/congelare foarte eficient. Nu este una dintre cele mai incapatoare combine frigorifice, motiv pentru care poate fi asezata si intr-un apartament mai aglomerat. Unul dintre cele mai importante avantaje este […]

Samsung RB31HSR2DWW, Combina frigorifica, 306 l, NoFrost, Clasa A+, H 185 cm, Alb

Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica bine structurata, prevazuta cu un sistem de racire/congelare foarte eficient. Nu este una dintre cele mai incapatoare combine frigorifice, motiv pentru care poate fi asezata si intr-un apartament mai aglomerat.

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca se vinde la un pret foarte mic. Este cea mai ieftina combina frigorifica marca Samsung, cu sistem NoFrost. Totate detaliile necesare le vom prezenta in acest review. Daca aveti alte intrebari, nu ezitati sa lasati un comentariu.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica dotata cu sistem de racire NoFrost. In frigider, dar si in congelator vor circula curenti de aer rece. Acestia stabilizeaza temperatura si umiditatea continuu, reusind sa stopeze depunerile de gheata.

Samsung spune ca sistemul de racire se numeste True No Frost; ca este la fel de eficient, dar mai economic decat generatia anterioara. Acest aspect duce la o durata de viata mai lunga a sistemului de racire.

Fiind o combina frigorifica la un pret mai mic, nu detine la exterior un display care sa va permita setarea temperaturilor. Panoul de comenzi se afla in partea de deasupra frigiderului si il puteti accesa cand usa este deschisa.

Samsung RB31HSR2DWW panou comenzi

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica de capacitate medie. Volumul total pe care il pune la dispozitie este de 306 litri si se imparte astfel: frigider – 230 litri, congelator – 76 litri.

Dimensiunile exterioare ale combinei sunt 59.5 x 66.8 x 185 cm (latime x adancime x inaltime).

Samsung RB31HSR2DWW review, pret, pareri

Frigiderul se afla in partea de sus si dupa cum vedeti in imagine, are loc pentru orice. In compartimentul de la baza, cel inchis, este bine sa asezati fructele si legumele. Aici isi vor pastra prospetimea si textura pentru o durata mai indelungata.

Deasupra, spatiul liber este impartit prin 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact. Penultimul raft de sus este Easy Slide, adica este montat pe sina si il puteti trage in exterior pentru a putea vedea mai bine ce se afla acolo.

Usa frigiderului este organizata pe 3 niveluri cu suporturi din plastic. Aici gasiti loc pentru depozitarea sticlelor, borcanelor, recipientelor si alimentelor mai mici. Ouale au un suport special in care vor sta fixe.

 

Congelatorul se afla in partea de jos. Nu este cel mai incapator, dar intr-o casa in care stau in permanenta 2-3 persoane, pare a fi excelent.

 

Designul este minimalist, exteriorul combinei fiind alb, fara elemente hi-tech. Manerele sunt incorporate in usi, ceea ce imi place. Nu sunt aplicate, deci nu exista riscul de a se rupe. Usile se deschid catre dreapta, dar sunt reversibile, adica le puteti inversa sensul de deschidere.

 

Concluzie

Ajunsi la finalul review-ului, este important sa retineti ca:

- Samsung RB31HSR2DWW este o combina frigorifica de dimensiuni medii, care poate avea loc si in bucatariile mai aglomerate. Este perfecta si pentru apartamentele mai mici.

- Detine un sistem de racire/congelare foarte eficient.

- Nu este prevazuta cu sisteme si tehnologii inteligente, cum ar fi display functii, dozator de apa/gheata, functie Holiday.

- Este cea mai ieftina combina frigorifica marca Samsung, ce detine sistem NoFrost. Acesta este motivul pentru care este si cea mai vanduta combina frigorifica Samsung.

 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca va intereseaza o combina frigorifica mai accesorizata, va recomand Samsung RB33J3830SA/EF.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)