Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Liebherr SBSESF7212, Side by side, 651 l, A+, No Frost, Inox

0
Scris august 9, 2016 de in Liebherr
Liebherr SBSESF7212 review, pret, pareri, opinii, side by side

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Full No Frost, volum generos.
 

Negative:

Nu detine dozator de apa, temperatura se modifica doar la deschiderea usii.
 
Mai mult

Liebherr SBSESF7212 (Side by side, 651 l, A+, No Frost, Inox) Liebherr SBSESF7212 este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice de tip side by side. Nu detine accesorii precum dozator de apa, sau aparate de facut gheata, dar se axeaza foarte mult pe spatiul disponibil pentru depozitarea alimentelor. In acest review, vom prezenta intr-un mod […]

Liebherr SBSESF7212

(Side by side, 651 l, A+, No Frost, Inox)

Liebherr SBSESF7212 este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice de tip side by side. Nu detine accesorii precum dozator de apa, sau aparate de facut gheata, dar se axeaza foarte mult pe spatiul disponibil pentru depozitarea alimentelor. In acest review, vom prezenta intr-un mod obiectiv, toate aspectele aparatului si vom indruma catre cel mai mic pret.

Caracteristici si functii

Liebherr SBSESF7212 este un side by side Full No Frost. Acest lucru inseamna ca frigiderul si congelatorul au sisteme de racire individuale, iar acestea sunt foarte performante. Ideea este ca prin mai multe orificii amplasate la diferite niveluri, se va emite aer rece, care are un rol important in stabilizarea umiditatii si a temperaturii la nivelul perfect pentru siguranta alimentelor. In plus, aerul rece va impiedica aparitia depunerilor de gheata pe alimente si pe peretii interiori.

In cazul in care o usa nu va fi bine inchisa, aparatul frigorific va emite un semnal sonor si veti intelege care este problema. Acesta este un detaliu util pentru siguranta deplina a alimentelor.

Fiind un aparat frigorific de tip side by side, Liebherr SBSESF7212 este compus dintr-un frigider si un congelator, alaturate, unite printr-un perete. Ambele compartimente sunt foarte incapatoare. Volumul total util este de 651 litri si se imparte in felul urmator: frigider – 390 litri, congelator – 261 litri.

Din punct de vedere al spatiului pentru depozitare, este unul dintre cele mai generoase aparate frigorifice.

Liebherr SBSESF7212 review, pret, pareri, opinii, side by side interior

Opinii despre compartimentare si accesorii

Frigiderul este simplu, fara accesorii sofisticate, dar cele din dotare sunt foarte utile. In partea de jos, exista doua compartimente inchise, de tipul unor ladite. In acestea, recomandam sa depozitati vegetalele, pentru a-si pastra prospetimea pe o durata mai indelungata.

Spatiul ramas disponibil, poate fi impartiti cu ajutorul a 7 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie metalica, in zona de contact. Datorita dimensiunilor, usa a permis fabricarea a 5 suporturi, foarte rezistente. Sunt confectionate dintr-un plastic dur, unele dintre ele avand si o balustrada metalica rezistenta.

Congelatorul este foarte incapator si, lafel ca in cazul frigiderului, nu detine accesorii inteligente, precum aparat pentru cuburi de gheata. Este foarte simplu, fiind structurat din 8 compartimente de tipul unor ladite. Sunt atat de multe incat puteti depozita separat, toate genurile de alimente.

Designul este unul simplu, dar modern. Exteriorul este confectionat din inox, un material modern, prezentabil, rezistent la lovituri, dar si la pete. Atat pentru frigider, cat si pentru congelator, temperatura va fi modificata de pe panoul de comenzi al fiecaruia. Aceste doua panouri sunt amplasate pe partea frontala, superioara si le puteti accesa cand deschideti usa.

Concluzia este ca Liebherr SBSESF7212 reprezinta un side by side foarte incapator, simplu ca si compartimentare, dar in acelasi timp foarte eficient. Va permite sa depozitati in siguranta, o mare cantitate de alimente. Sistemul de racire este unul modern si eficient. Un side by side mai putin incapator, dar cu dozator de apa/gheata si un minibar, este modelul Samsung RS7778FHCSR.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   651
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   261
Volum net frigider (l)   390
Volum brut total (l)   709
Consum energetic (kWh/an)   485
Consum energetic (kWh/24 h)   1.327

FRIGIDER

Numar de rafturi   7
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla
Numar suporturi usa   5
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   8
Sistem dezghetare congelator   Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h)   20

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Argintiu
Maner   Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm)   185 x 121 x 63
Iluminare interioara   Da

ACCESORII

Suport pentru oua   Da
Acumulator pentru racire   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   2
Clasa climatica   SN-T
Agent racire   R600a
Autonomie (fara curent)   43 ore
Nivel de zgomot (dB)   40
Greutate (Kg)   158

Liebherr SBSESF7212 review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)