Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Liebherr SBSes 7353 BioFresh, Side by side, 667 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2 cm, Full Inox

0
Scris august 9, 2016 de in Liebherr
Liebherr SBSes 7353 review, pret, pareri, opinii side by side biofresh

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, racire eficienta, 3 sisteme independente de racire, accesorii utile
 

Negative:

Design simplu
 
Mai mult

Liebherr SBSes 7353 BioFresh (Side by side, 667 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2 cm, Full Inox) Liebherr SBSes 7353 este un aparat frigorific side by side, mai special decat alte modele, datorita structurii sale. Este foarte performant, raceste foarte bine si este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice din aceasta categorie. In acest […]

Liebherr SBSes 7353 BioFresh

(Side by side, 667 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2 cm, Full Inox)

Liebherr SBSes 7353 este un aparat frigorific side by side, mai special decat alte modele, datorita structurii sale. Este foarte performant, raceste foarte bine si este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice din aceasta categorie. In acest review, vom detalia amanuntit, toate aspectele aparatului, vom indruma catre cel mai bun pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime opinia, daca se afla in cunostinta de cauza.

Caracteristici si functii 

In primul rand, vreau sa spun ca Liebherr SBSes 7353 se diferentiaza de celelalte side by side-uri, prin structura sa. Detine in partea dreapta un frigider, iar in partea stanga exista doua incaperi. Sus este un compartiment BioFresh, iar jos se afla congelatorul. Tocmai acest lucru il diferentiaza de celelalte side by side-uri, care detin doua compartimente (frigider si congelator). In cazul acesta discutam despre 3 compartimente separate, fiecare cu propriul sistem de racire. Le vom detalia in randurile urmatoare.

Sistemul de racire No Frost, va face ca pe alimente si pe peretii interiori, sa nu apara nicio urma de gheata.

Pentru stabilirea temperaturii, in cele 3 compartimente, exista 3 panouri de comenzi, independente. Practic, fiecare e cu treaba lui. Niciun compartiment nu depinde de celalalt.

Daca vreo usa nu este bine inchisa, va fi emis un semnal sonor de avertizare. Cu siguranta veti intelege ca trebuie sa aruncati o privire si sa inchideti usile aparatului frigorific. Este o masura care va asigura ca atunci cand va intoarceti de la serviciu, nu gasiti balta de apa pe jos, sau mancare degradata.

Liebherr SBSes 7353 este un side by side foarte voluminos. Capacitatea totala utila este de 667 litri si se imparte in felul urmator. Pentru refrigerare sunt rezervati 548 litri, dintre care 155 litri revin compartimentului BioFresh. Pentru congelare s-au distribuit 119 litri.

Liebherr SBSes 7353 review, pret, pareri, opinii side by side interior

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Frigiderul este amplasat in partea dreapta si detine o diversitate de accesorii utile. In partea de jos, detine doua compartimente inchise, in care pot fi asezate tipuri diferite de alimente. Spatiul superior va fi impartit cu ajutorul a 7 rafturi din sticla securizata si 1 raft metalic, pe care pot fi asezate 9 sticle, in pozitie orizontala. Usa frigiderului a permis montarea a 5 suporturi, pe care puteti aseza alimente, sau recipiente de mici dimensiuni.

Compartimentul BioFresh este tot un aparat care are acelasi rol ca si frigiderul, doar ca aici, temperatura poate fi setata la un nivel foarte scazut, 0 – 1 ℃. In acest compartiment este perfect sa depozitati fructele si legumele, carnea macra pe care doriti sa o decongelati in siguranta, sau carnea decongelata pe care nu ati avut timp sa o preparati. Tot aici puteti sa pastrati bauturile foarte reci, fara a sta cu grija sa nu inghete. Intelegeti eficienta acestui compartiment, nu? Cu totii ni-l dorim.

Structura acestui compartiment se rezuma la doua cuve transparente, potrivite pentru fructe si legume. Deasupra sunt doua rafturi din sticla securizata si inca unul metalic, pe care puteti aseza multe sticle, in pozitie orizontala.

Congelatorul este suficient de incapator si detine 5 compartimente inchise. 3 dintre acestea sunt mai voluminoase, iar celelalte 2 sunt mai mici. Intr-unul este prezent si aparatul de facut cuburi de gheata.

Designul prezentat de Liebherr SBSes 7353 este unul modern, dar foarte simplu. Exteriorul este din inox, un material rezistent si placut estetic. Deoarece Liebherr SBSes 7353 este un side by side care se vinde la un pret foarte ridicat, ne-am fi asteptat sa vedem accesorii moderne, precum dozator de apa si gheata (cu diferite granulatii), sau un display LED la exterior, pe care sa-l utilizam pentru modificarea temperaturilor sau setarea anumitor functii. Si o usa de minibar ar fi fost interesanta (a se studia modelul Samsung RS7778FHCSR, care este mult mai ieftin).

Concluzia este ca Liebherr SBSes 7353 este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice. Sta foarte bine la capitolele volum util, accesorii de interior si sistem de racire. Nu exceleaza la capitolul varietate de accesorii si design. Se vinde cu un pret destul de mare, pe care nu multa lume si-l poate permite. Evident ca este un side by side destinat persoanelor cu un buget ridicat, sau, de ce nu, caselor in care exista mai mult de 5 locuitori.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Side by side
Sistem de racire congelator NO FROST Da
Afisaj LED
Clasa de eficienta energetica A+
Volum net congelator (l) 119
Volum net frigider (l) 548
Volum brut total (l) 667
Consum energetic (kWh/an) 478
Consum energetic (kWh/24 h) 1.308
Dotare Lampa de iluminare
Dispenser gheata Da

FRIGIDER

Numar de rafturi 5
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla
Compartiment legume/fructe Da
Altele BioFresh
VarioSpace

CONGELATOR

Capacitate de congelare (kg/24 h) 16

DESIGN

Inox Da
Culoare Inox
Maner Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm) 121 x 185.2 x 63
Iluminare interioara Da

ACCESORII

Suport pentru sticle Da
Suport pentru oua Da
Acumulator pentru racire Da

DETALII TEHNICE

Clasa climatica SN-T
Autonomie (fara curent) 31 ore
Nivel de zgomot (dB) 41

Liebherr SBSes 7353 review, pret, pareri, opinii side by side


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)