Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Liebherr Premium GTP 4656 – Review, Pret si Pareri lada frigorifica ultra performanta.

0
Scris noiembrie 20, 2018 de in Liebherr
Liebherr Premium GTP 4656 stop frost

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Combate depunerile de gheata, spatiu foarte generos pentru depozitarea alimentelor, congeleaza rapid, detine accesorii utile.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Liebherr Premium GTP 4656, Lada frigorifica, Clasa A+++, 419 l, H 91.7 cm, Alb Liebherr Premium GTP 4656 este o lada frigorifica ce atinge un nivel avansat al performantelor. In acelasi timp, este foarte incapatoare si economica. In acest review voi oferi toate detaliile importante despre lada frigorifica. Astfel veti intelege daca este ceea ce cautati.  […]

Liebherr Premium GTP 4656, Lada frigorifica, Clasa A+++, 419 l, H 91.7 cm, Alb

Liebherr Premium GTP 4656 este o lada frigorifica ce atinge un nivel avansat al performantelor. In acelasi timp, este foarte incapatoare si economica.

In acest review voi oferi toate detaliile importante despre lada frigorifica. Astfel veti intelege daca este ceea ce cautati. 

 

Liebherr este un brand care isi leaga originile de Elvetia si productia de Germania. Calitatea produselor este una avansata. Si preturile sunt in conformitate cu performantele oferite. Din acest motiv, Liebherr are un public tinta mai restrans, dar cu pretentii ridicate.

De multe ori ni s-a pus intrebarea: exista o lada frigorifica no frost? Unii utilizatori sunt deranjati de faptul ca lazile frigorifice produc gheata pe peretii interiori.

Iata ca Liebherr Premium GTP 4656 este un model care va fereste de problema cu gheata. Inovatia Stop Frost face ca gheata de pe peretii interiori si de pe produsele alimentare, sa fie diminuata considerabil. Asta inseamna ca veti decongela mai rar lada frigorifica.

Luand in calcul acest aspect, consider ca lada frigorifica este potrivita si pentru restaurante, pentru bucatariile pensiunilor si ale hotelurilor.

Liebherr Premium GTP 4656 este una dintre cele mai incapatoare lazi frigorifice. Va pune la dispozitie un volum total net de 419 litri. Este utila pentru cei care prefera sa cumpere mult, dar sa nu piarda timp prin magazine. Mai bine cumparati o data, o cantitate mare de alimente, dintr-o sursa calitativa (producatorii locali autentici), decat sa mergeti o data la doua zile in supermarket. Eu functionez pe acest principiu.

Dimensiunile exterioare ale lazii frigorifice sunt 164.4 x 91.7 x 80.7 cm (latime x inaltime x adancime).

Liebherr Premium GTP 4656 review, pret, pareri

 

Pentru o buna organizare a pachetelor cu mancare, lada frigorifica are mult spatiu gol, dar si 6 rafturi metalice in partea de sus. Pe aceste rafturi este bine sa asezati alimente si recipiente mai mici, la care sa aveti un acces rapid, in caz de nevoie.

Fiind o lada frigorifica foarte incapatoare, este bine sa asezati alimentele organizat, sa nu le cautati prea mult. Cu cat le asezati mai bine, cu atat vor incapea mai multe.

Liebherr Premium GTP 4656 este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Consuma cu 45% mai putina energie electrica fata de o lada frigorifica din clasa A+.

Detine yala, astfel ca o puteti incuia. Alimentele vor fi in siguranta, indiferent unde este amplasata lada frigorifica.

Modificarea temperaturii se face intr-un mod elegant, prin utilizarea unor butoane din jurul manerului.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa retineti urmatoarele aspecte. Liebherr Premium GTP 4656 este una dintre putinele lazi frigorifice care impiedica depunerea ghetei pe peretii interiori. Este foarte incapatoare si detine accesorii eficiente. Este un aparat premium, util pentru clientii cu standarde ridicate si pentru institutii unde se depoziteaza cantitati considerabile de alimente.

Se vinde cu un pret redus in aceasta perioada, moment oportun pentru cei care vor sa faca o investitie.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Alte detalii puteti gasi in fisa tehnica Liebherr Premium GTP 4656.

 

Daca va doriti o alta lada frigorifica incapatoare, dar mult mai ieftina, Arctic O47+ detine un volum de 451 litri.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)