Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Liebherr GT 4232, Lada frigorifica, 380 l, Clasa A++, Alb

0
Scris octombrie 20, 2016 de in Liebherr
Liebherr GT 4232

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem de racire performant - StopFrost
 

Negative:

Lipsa role transportoare
 
Mai mult

Liebherr GT 4232 Lada frigorifica, 380 l, Clasa A++, Alb Liebherr GT 4232 este o lada frigorifica ce depaseste media gamei, din punct de vedere al volumului. Este foarte incapatoare si va permite sa aveti in permanenta, un stoc de mancare proaspata, diversificata. In acest review, vom explica detaliat toate performantele masinii de spalat si vom […]

Liebherr GT 4232 Lada frigorifica, 380 l, Clasa A++, Alb

Liebherr GT 4232 este o lada frigorifica ce depaseste media gamei, din punct de vedere al volumului. Este foarte incapatoare si va permite sa aveti in permanenta, un stoc de mancare proaspata, diversificata. In acest review, vom explica detaliat toate performantele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret.

Liebherr GT 4232 este o lada frigorifica foarte incapatoare, care va pune la dispozitie un volum util de 380 litri. Daca o comparam cu un congelator incapator, incorporat intr-o combina frigorifica, ajungem la concluzia ca lada frigorifica este mai incapatoare de aproximativ 4 ori.

Este o lada frigorifica in care puteti avea cantitati considerabile de alimente si toate varietatile. Va avantajeaza din mai multe puncte de vedere. Nu mai pierdeti timp prin super market-uri, cumparati mai rar, dar de la o sursa buna, alimente de calitate superioara. Ma refer aici la producatorii bio (taranii, care se ocupa cu cresterea animalelor si a vegetalelor). Am scris un articol in care am explicat care sunt avantajele unei lazi frigorifice si ce m-a facut sa cumpar un astfel de aparat.

In comparatie cu majoritatea lazilor frigorifice, Liebherr GT 4232 este mai eficienta pentru ca detine un sistem de racire, care diminueaza depunerile de gheata. Nu le va elimina definitiv, pentru ca nu utilizeaza un sistem de racire de tip No Frost (pe baza curentilor de aer).

liebherr-gt-4232-maner-termostat

In imaginea de mai sus este prezentat termostatul amplasat pe manerul lazii frigorifice. Astfel va este mai usor sa reglati temperatura si nu va trebui sa va aplecati de fiecare data.

Cum este compartimentata lada frigorifica?

Liebherr GT 4232 este o lada frigorifica incapatoare, cu un interior deschis. La suprafata sunt disponibile doua cosuri metalice, pe care va sugerez sa asezati alimentele des utilizate (pachete cu verdeata din care luati cate putin pentru fiecare mancare), sau recipiente de mici dimensiuni.

Fiind o lada foarte spatioasa, va trebui sa gestionati pachetele cu alimente intr-un mod inteligent. Motivul ar fi ca, daca nu pastrati o ordine in interior, este posibil sa rascoliti toate pachetele pentru a ajunge la cel dorit.

Dimensiunile sale exterioare sunt de 91.7 x 128.5 x 75.8 (IxLxA cm).

Concluzia este ca Liebherr GT 4232 reprezinta o lada frigorifica foarte incapatoare, dotata cu un sistem de racire mai eficient decat al majoritatii lazilor frigorifice. Nu este o lada frigorifica ieftina, tocmai din acest motiv.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Liebherr GT 4232 review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)