Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Liebherr GN 2323, Congelator, 188 l, Clasa A+, No Frost, 6 Sertare, H 144.7 cm, Alb

0
Scris noiembrie 2, 2016 de in Liebherr
Liebherr GN 2323

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem de racire performant, No Frost, volum generos, compartimentare eficienta.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Liebherr GN 2323 Congelator, 188 l, Clasa A+, No Frost, 6 Sertare, H 144.7 cm, Alb Liebherr GN 2323 este un congelator incapator, dotat cu un sistem de racire foarte eficient. Este bine compartimentat si ofera siguranta deplina tuturor tipurilor de alimente. In acest review, vom prezenta toate detaliile congelatorului si vom indruma catre cel mai […]

Liebherr GN 2323 Congelator, 188 l, Clasa A+, No Frost, 6 Sertare, H 144.7 cm, Alb

Liebherr GN 2323 este un congelator incapator, dotat cu un sistem de racire foarte eficient. Este bine compartimentat si ofera siguranta deplina tuturor tipurilor de alimente. In acest review, vom prezenta toate detaliile congelatorului si vom indruma catre cel mai bun pret.

Liebherr GN 2323 este un congelator generos, care poate oferi un volum util de 188 litri. Daca il comparam cu congelatoarele incapatoare, incorporate in combinele frigorifice (80-100 litri), ne dam seama ca acesta este aproape dublu ca si capacitate utila.

Dimensiunile exterioare sunt 144.7 x 60 x 63 (IxLxA cm).

Ce am apreciat la congelatorul Liebherr GN 2323?

Detine un volum generos, dar mai presus de atat, este bine structurat. Detine 6 compartimente inchise, de tipul unor ladite din plastic. Puteti depozita in siguranta toate tipurile de alimente. Cu un astfel de congelator, nu mai sunteti nevoiti sa tineti alimentele la comun, unele peste celelalte. Separati vegetalele de carnea afumata si mancarea isi va pastra propria aroma.

Liebherr GN 2323 este unul dintre putinele congelatoare dotate cu sistem de racire de tip NoFrost. Aceste sisteme utilizeaza curenti de aer care circula prin toate zonele. Au rolul de a stabiliza temperatura la un nivel optim si de a impiedica formarea depunerilor de gheata.

Alt lucru important si rar intalnit la congelatoare este faptul ca puteti modifica temperatura, fara a deschide usa frigiderului. Exista un panou cu mai multe comenzi, amplasat deasupra usii congelatorului.

Am incercat sa gasesc defecte pentru acest congelator, dar nu am reusit.

Congelator sau lada frigorifica?

Totul depinde in primul rand de spatiul pe care il aveti disponibil in casa. Congelatorul ocupa mai mult pe inaltime si lada frigorifica ocupa spatiu pe latime.

In cazul congelatorului puteti aseza alimentele separat, in functie de originea lor. Intr-o lada frigorifica, pachetele cu alimente stau la gramada.

Concluzie

Liebherr GN 2323 este un congelator performant, care ofera multe avantaje. Detine un sistem de racire foarte eficient. Nu formeaza gheata. Este incapator si bine compartimentat. Puteti seta temperatura cu ajutorul panoului de comenzi, amplasat deasupra usii, deci nu trebuie sa tineti usa deschisa pentru orice modificare. Nu este un congelator ieftin, din moment ce performantele oferite sunt la cel mai inalt nivel.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Liebherr GN 2323 review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)