Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Liebherr Confort CTN 5215, Frigider cu doua usi, 418 l, Clasa A++, NoFrost, Display TFT, Touch Control, LED, H 185 cm, Alb

0
Scris mai 29, 2017 de in Liebherr
Liebherr Confort CTN 5215 review

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem de racire performant, volum generos, accesorii moderne si utile.
 

Negative:

Display-ul pentru modificarea temperaturilor nu este amplasat la exterior.
 
Mai mult

Liebherr Confort CTN 5215, Frigider cu doua usi, 418 l, Clasa A++, NoFrost, Display TFT, Touch Control, LED, H 185 cm, Alb Liebherr Confort CTN 5215 este un frigider cu un volum generos, peste media gamei. Detine accesorii si tehnologii moderne ce sporesc confortul si ofera o siguranta pentru pastrarea alimentelor. In acest review, vom […]

Liebherr Confort CTN 5215, Frigider cu doua usi, 418 l, Clasa A++, NoFrost, Display TFT, Touch Control, LED, H 185 cm, Alb

Liebherr Confort CTN 5215 este un frigider cu un volum generos, peste media gamei. Detine accesorii si tehnologii moderne ce sporesc confortul si ofera o siguranta pentru pastrarea alimentelor. In acest review, vom detalia amanuntit toate aspectele, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Liebherr Confort CTN 5215 este un frigider cu sistem de racire NoFrost. Atat in frigider, cat si in congelator, racirea si respectiv congelarea se realizeaza cu ajutorul unor curenti de aer rece. Acestia circula prin tot interiorul aparatului si conduc la cateva avantaje majore. Temperatura si umiditatea vor fi stabilizate rapid, nu vor aparea depuneri de gheata sau picaturi de apa provenite din condens.

Modificarea temperaturii pentru frigider si congelator, se realizeaza cu ajutorul unui display LED amplasat in partea superioara a congelatorului. Mi se pare putin deplasat faptul ca pentru a ajunge la acest panou de comenzi, trebuie sa deschideti usa congelatorului, dar cazul nu este unic. Am mai vazut si la alte brand-uri.

Fiind incadrat in clasa energetica A++, Liebherr Confort CTN 5215 consuma cu aproximativ 24 % mai putin curent fata de un frigider din clasa A+. Este un avantaj care va conta in timp.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Liebherr Confort CTN 5215 detine un volum total net de 418 litri, impartit astfel: frigider – 332 litri, congelator – 86 litri.

Dimensiunile exterioare ale sale sunt 185.2 x 69.7 x 76 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Liebherr Confort CTN 5215

Frigiderul este destul de spatios, detine accesorii moderne si eficiente. La baza este un compartiment inchis in care fructele si legumele isi vor pastra prospetimea si textura pentru o durata mai indelungata.

Pentru gestionarea spatiului liber sunt prezente 3 rafturi din sticla securizata, un suport metalic pe care stau fixe mai multe sticle si un raft care acopera compartimentul vegetalelor.

Pe usa frigiderului sunt prezente 3 suporturi pe care se pot depozita in siguranta, sticle, borcane, conserve, alimente si recipiente de dimensiuni mai mici.

Congelatorul este destul de incapator. Se poate compara ca volum, cu multe congelatoare incadrate in combinele frigorifice.

Interiorul sau este impartit la jumatate, prin intermediul unui raft. Pe usa, este prezent un suport, pe care pot fi asezate inghetatele, sau puteti pune berea la o racire rapida.

Designul este simplu, dar prezinta elemente moderne. Nu apar manere care sa iasa in relief. Fiind incorporate in usi, ofera o siguranta mai buna. Practic nu exista riscul ca vreun maner sa se rupa. Display-ul pentru modificarea temperaturilor este un element modern, care sporeste si confortul.

 

Concluzie

Liebherr Confort CTN 5215 este un frigider cu doua usi, destul de incapator si bine compartimentat. Sistemul de racire este foarte eficient. Contribuie la siguranta alimentelor, dar si la capitolul igiena. Nu este un frigider ieftin, dar in campanie de promotii se vinde cu un pret redus semnificativ fata de cel de lista.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   418
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A++
Volum net congelator (l)   86
Volum net frigider (l)   332
Volum brut total (l)   472
Consum energetic (kWh/an)   270
Consum energetic (kWh/24 h)   0.739

FRIGIDER

Numar de rafturi   5
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   Da
Altele   VarioSpace

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Sistem dezghetare congelator   No Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h)   4

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Dreapta
Usi reversibile   Da
Altele   Electronica Touch
Dimensiuni (IxLxA cm)   185.2 x 69.7 x 76
Iluminare interioara   Da, LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da
Semnal avertizare temperatura ridicata   Da
Semnal avetizare cadere curent   Da
Altele   Design HardLine

ACCESORII

Suport pentru sticle   Da
Tava pentru gheata   Da

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot (dB)   40

Liebherr Confort CTN 5215 review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)