Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

LG GTF916PZPZD – Review, Pret si Pareri frigider ultra performant

0
Scris aprilie 20, 2018 de in LG
LG GTF916PZPZD review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem performant de racire, volum generos, compartimentare eficienta.
 

Negative:

Nu este un frigider ieftin.
 
Mai mult

LG GTF916PZPZD (Frigider 2 usi, 592 l, Clasa A++, H 184 cm, No Frost, Dozator apa, Smart Diagnosis, WiFi, Compresor liniar, Afisaj extern, Racire usa, Argintiu) LG GTF916PZPZD este unul dintre cele mai performante si mai incapatoare frigidere cu 2 usi. Cu siguranta este un frigider pentru clientii pretentiosi, care pun accent pe calitate. In acest […]

LG GTF916PZPZD

(Frigider 2 usi, 592 l, Clasa A++, H 184 cm, No Frost, Dozator apa, Smart Diagnosis, WiFi, Compresor liniar, Afisaj extern, Racire usa, Argintiu)

LG GTF916PZPZD este unul dintre cele mai performante si mai incapatoare frigidere cu 2 usi. Cu siguranta este un frigider pentru clientii pretentiosi, care pun accent pe calitate.

In acest review, vom prezenta toate aspectele aparatului, pentru a intelege mai bine, care sunt avantajele si dezavantajele aparatului. De asemenea, va vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Unul dintre cele mai importante avantaje ale frigiderului este sistemul de racire NoFrost. Acesta utilizeaza curenti cu aer rece, care circula prin toate zonele interioare si echilibreaza in permanenta temperatura si umiditatea la un nivel optim. Alimentele isi vor pastra aromele si textura pentru o durata mai lunga. Acest sistem este prezent atat in frigider, cat si in congelator. Utilizand curentii de aer, nu se va depune gheata nici macar in congelator.

Pentru o buna vizibilitate, atat in frigider, cat si in congelator sunt prezente becuri LED. Consuma mai putin si lumineaza mai bine.

Temperatura pentru ambele compartimente, va fi stabilita prin utilizarea unui panou de butoane tactile. Acesta este elegant si usor de utilizat. L-am prezentat in imaginea de mai jos.

LG GTF916PZPZD

 

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

LG GTF916PZPZD este un frigider cu doua usi. Asta inseamna ca frigiderul propriuzis se afla in partea de jos, iar congelatorul sus. Volumul total util al aparatului este de 592 litri.

Dimensiunile exterioare ale frigiderului sunt 184 x 86 x 73 cm (inaltime x latime x adancime). Este un aparat foarte incapator, pentru care este nevoie de spatiu in bucatarie.

LG GTF916PZPZD frigider

Frigiderul detine o capacitate utila de 418 litri. Este mai incapator decat multe combine frigorifice in totalitate. Dupa cum se observa si in imaginea de mai sus, detine compartimente diferite, pentru toate tipurile de alimente.

La baza sunt prezente doua compartimente inchise, alaturate. In acestea este recomandat sa asezati fructele si legumele. Acestea contin multa apa si fiind pastrate la comun, umiditatea de care au nevoie, nu se va pierde. Nu se vor usca si isi vor pastra consistenta mult mai bine.

Spatiul liber de deasupra este generos si se imparte prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata. Exista mai multe trepte de nivel la care puteti muta rafturile. Astfel veti obtine spatiu necesar pentru asezarea tuturor dimensiunilor de vase.

In partea de sus a frigiderului se afla un compartiment in care temperatura scade pana la 0°C. Conditiile sunt prielnice pentru decongelarea carnii, sau pentru pastrarea alimentelor perisabile, scoase din ambalaj.

Usa frigiderului detine mai multe rafturi si suporturi, utile pentru depozitarea alimentelor si recipientelor de mici dimensiuni. In partea de sus a usii, la interior este un rezervor in care puteti pune apa. Aceasta se va pastra rece si proaspata si va fi furnizata direct in pahar, prin apasarea clapetei de la exterior.

In imaginea de mai jos este prezentat dispenserul de apa.

LG GTF916PZPZD dispenser apa

 

Congelatorul, prezent in partea superioara, este independent si detine o capacitate neta de 174 litri. Este bine structurat si foarte incapator. Spatiul disponibil pentru depozitare este impartit la jumatate printr-un raft rezistent. De acest raft este agatat si un aparat care formeaza cuburi de gheata.

Si pe usa congelatorului sunt prezente doua suporturi pe care mai puteti aseza cateva pachete mici, sau recipiente.

Aspectul aparatului este unul modern, minimalist. Se imbina elemente remarcabile cu invelisul din inox si rezulta un aparat high tech, care va atrage priviri.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva idei.

LG GTF916PZPZD este un frigider foarte incapator si bine compartimentat. Detine sisteme si tehnologii performante care va faciliteaza utilizarea si contribuie la pastrarea alimentelor in siguranta. Se vinde cu un pret peste media gamei, dar reprezinta foarte bine realitatea.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)