Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

LG GTB583SHHZD – Review, Pret si Pareri frigider performant si spatios

0
Scris august 2, 2018 de in LG
LG GTB583SHHZD review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem performant de racire/congelare, tehnologii moderne, volum generos, compartimentare eficienta, aspect placut.
 

Negative:

Fiind alb pe exterior, trebuie sa il stergeti cand se murdareste.
 
Mai mult

LG GTB583SHHZD, Frigider cu 2 usi, 410 l, Clasa A++, Display LED, No Frost, Compresor Liniar, Smart Diagnosis, Wifi, H 168 cm, Alb LG GTB583SHHZD este un frigider dotat cu tehnologii de ultima generatie, potrivit pentru utilizatorii pretentiosi. Este foarte incapator, avand un avantaj in fata multor combine frigorifice. In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele […]

LG GTB583SHHZD, Frigider cu 2 usi, 410 l, Clasa A++, Display LED, No Frost, Compresor Liniar, Smart Diagnosis, Wifi, H 168 cm, Alb

LG GTB583SHHZD este un frigider dotat cu tehnologii de ultima generatie, potrivit pentru utilizatorii pretentiosi. Este foarte incapator, avand un avantaj in fata multor combine frigorifice.

In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele frigiderului, pentru a intelege daca este aparatul pe care vreti sa-l aveti in bucatarie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

LG GTB583SHHZD este un frigider performant dotat cu tehnologie Full No Frost.  Pe scurt, tehnologia Full No Frost raceste si congeleaza utilizand curenti de aer rece care circula prin toate zonele interioare. Sistemul are rolul de a stabiliza temperatura si umiditatea continuu, la un nivel benefic pentru alimente. In plus, impiedica aparitia ghetei pe peretii interiori.

O data cu recircularea aerului, mirosurile neplacute sunt eliminate cu succes, fara a afecta alimentele.

Smart diagnosis este o functie care va arata pe display un cod de eroare, in caz de vreo defectiune. Acest cod il va ajuta pe tehnician sa remedieze rapid problema.

In caz ca una dintre usile frigiderului nu va fi bine inchisa, un semnal sonor va anunta acest lucru. Fiti mai atenti cand inchideti usa!

LG GTB583SHHZD display

In imaginea de mai sus am prezentat display-ul pe care il veti utiliza pentru setarea temperaturilor, atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Modul de functionare va este prezentat aici, in manualul de utilizare.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

LG GTB583SHHZD este un frigider cu doua usi, foarte incapator. Avand doua usi, inseamna ca frigiderul este separat de congelator. Genul acesta de aparat frigorific este pe placul celor ce doresc sa aiba congelatorul in partea de sus. Ceilalti, se orienteaza catre combinele frigorifice.

Volumul total net pe care il pune la dispozitie acest aparat este de 410 litri si se imparte astfel: frigider – 293 litri, congelator – 117 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 70 x 73 x 168 (latime x adancime x inaltime). Cantareste 71 kg, deci il pot muta lejer doua persoane.

LG GTB583SHHZD

 

Frigiderul este incapator si detine accesorii ergonomice, care va ajuta sa depozitati eficient toate tipurile de vase, recipiente si alimente.

La baza, detine un compartiment inchis in care fructele si legumele isi pot pastra prospetimea pentru o durata indelungata. Acestea nu se vor degrada rapid si isi vor pastra textura.

Deasupra, spatiul liber este impartit prin intermediul a 3 rafturi din sticla securizata, rezistente la sustinerea celor mai grele vase. In partea de sus, este un alt compartiment inchis, in care temperatura va scadea pana aproape de 0°C. Aici este bine sa asezati carnea ce urmeaza a fi gatita, untul, lactatele sau alte produse perisabile mai sensibile.

Pe usa frigiderului sunt prezente 2 suporturi mai lungi si 3 suporturi mai scurte. Ele pot sustine sticle, borcane, conserve sau alte alimente de dimensiuni mai mici.

Congelatorul este de asemenea, destul de incapator. Interiorul este impartit in doua zone, printr-un raft rezistent. De acest raft este agatat un aparat care formeaza cuburi de gheata, pe care le varsa intr-un pahar/vas doar prin rotirea unui buton. Mi se pare interesant si comod de utilizat.

Si pe usa congelatorului s-a gasit loc pentru 2 suporturi.

Designul este unul modern. Pe langa utilitatea accesoriilor, s-a pus accent si pe aspect. Clientii pretentiosi sunt atenti si la acest criteriu.

 

Concluzie

In finalul acestui review, dorest sa subliniez cateva concluzii importante. LG GTB583SHHZD este un frigider incapator si bine organizat. Detine un sistem eficient de racire/congelare. Este prevazut cu mai multe tehnologii avansate, ceea ce ii incanta pe utilizatorii pretentiosi. Pretul nu este unul mic, dar in aceasta perioada a mai fost redus. In orice caz, reprezinta performantele aparatului.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)