Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

LG GTB574PZHM, Frigider cu doua usi, No Frost, 438 l, Clasa A++, H 185 cm, Silver

0
Scris martie 23, 2017 de in LG
LG GTB574PZHM

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, compartimentare eficienta, racire perfecta Full No Frost, aspect remarcabil.
 

Negative:

-
 
Mai mult

LG GTB574PZHM, Frigider cu doua usi, No Frost, 438 l, Clasa A++, H 185 cm, Silver LG GTB574PZHM este un frigider de mare volum, foarte bine compartimentat si dotat cu un sistem de racire performant. Vom detalia toate aspectele in acest review, pentru a intelege mai bine ce ofera un astfel de frigider. Caracteristici si […]

LG GTB574PZHM, Frigider cu doua usi, No Frost, 438 l, Clasa A++, H 185 cm, Silver

LG GTB574PZHM este un frigider de mare volum, foarte bine compartimentat si dotat cu un sistem de racire performant. Vom detalia toate aspectele in acest review, pentru a intelege mai bine ce ofera un astfel de frigider.

Caracteristici si functii

LG GTB574PZHM este un frigider cu sistem de racire foarte eficient, de tip Full No Frost. Avantajele unui astfel de sistem de racire sunt urmatoarele: raceste perfect, rapid, stabilizand temperatura si umiditatea. Impiedica 100% aparitia depunerilor de gheata pe peretii interiori ai frigiderului si congelatorului. Toate aceste avantaje iau nastere datorita curentilor fini de aer care circula prin toate compartimentele frigiderului.

LG GTB574PZHM va avertizeaza prin emiterea unui semnal sonor, atunci cand una dintre usile sale nu este bine inchisa. Este o metoda eleganta, moderna si eficienta pentru prevenirea unor eventuale neplaceri.

LG GTB574PZHM functii

La baza usii congelatorului se afla un panou cu 4 butoane, cu ajutorul carora puteti modifica temperatura de racire si congelare si puteti bloca accesul copiilor.

LG GTB574PZHM detine si o functie Smart Diagnosis, capabila sa detecteze si sa comunice pe un smartphone o eventuala defectare a frigiderului. Este o metoda moderna de prevenire a unor posibile defectiuni.

Opinii despre compartimentare si accesorii

LG GTB574PZHM este unul dintre cele mai incapatoare frigidere cu doua usi. Insumeaza un volum total net de 438 litri, gestionat in felul urmator: frigider – 323 litri, congelator – 115 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt: 185.4 x 74 x 76.5 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

LG GTB574PZHM frigider

Frigiderul este amplasat in partea de jos, iar pe langa faptul ca este foarte incapator, mai detine si multe accesorii care eficientizeaza depozitarea alimentelor si recipientelor.

Dupa cum se observa si in imaginea anterioara, frigiderul detine la baza un compartiment in care fructele si legumele isi vor pastra prospetimea mai bine, pentru  o durata mai indelungata. Si in partea de sus este un compartiment inchis, in care temperatura va scadea pana aproape de 0 grade. Acesta este perfect pentru decongelarea alimentelor sau pentru pastrarea in siguranta a produselor perisabile.

Intre cele doua compartimente inchise, este mult spatiu liber, ce va fi gestionat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata.

Pe usa frigiderului au incaput 2 suporturi mari si 5 suporturi mici, ceea ce ajuta la depozitarea tuturor tipurilor de recipiente.

Congelatorul este de asemenea, foarte incapator. Spatiul liber este impartit cu un raft din sticla securizata, rezistenta la greutati foarte mari. “Agatat” de acest raft, se afla un aparat pentru produs gheata. Este un aparat eficient pentru ca atunci cand cuburile s-au format complet, prin rotirea unui buton, cuburile vor cadea intr-un bol. Nu va mai trebui sa extrageti din tavita, cate un cub si sa existe riscul sa-l pierdeti prin casa.

Si pe usa congelatorului a fost posibila dispunerea a 2 suporturi din plastic.

Designul frigiderului este unul modern, minimalist, cu elemente remarcabile. Exteriorul aparatului frigorific este invelit in inox si prezinta acel panou electronic pentru activarea unor anumite functii.

 

Pareri personale

LG GTB574PZHM este unul dintre cele mai incapatoare frigidere. Este foarte eficient gratie sistemului de racire Full No Frost, astfel ca alimentele vor fi protejate si isi vor pastra calitatile o perioada mai indelungata. Este bine compartimentat si detine accesorii utile. Este si un frigider economic, chiar daca nu v-ar interesa prea mult acest aspect. Nu se vinde cu un pret mic, pentru ca ofera performante si tehnologii avansate. In campanie de promotii este posibil ca pretul sa ii scada considerabil.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   438
Afisaj   LED
Volum net congelator (l)   115
Volum net frigider (l)   323
Volum brut total (l)   474

FRIGIDER

Numar de rafturi   2
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2

DESIGN

Culoare   Argintiu
Deschidere standard   Dreapta
Maner   Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm)   185.4 x 74 x 76.5
Iluminare interioara   LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da
Functii si optiuni   Blocare setari impotriva accesului copiilor, Smart Diagnosis

DETALII TEHNICE

Agent racire   R600a
Nivel de zgomot (dB)   40
Greutate (Kg)   80.5

LG GTB574PZHM review, pret, pareri, opinii, promotii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)