Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

LG GSL325PZCVD, Side by side, No Frost, 508 l, Clasa A+, H 175.3 cm, Argintiu

0
Scris august 5, 2016 de in LG
LG GSL325PZCVD review, pret, pareri, opinii side by side

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Full No Frost, dozator de apa si gheata, compartimentare inteligenta.
 

Negative:

Este unul dintre cele mai putin voluminoase side by side-uri.
 
Mai mult

LG GSL325PZCVD (Side by side, No Frost, 508 l, Clasa A+, H 175.3 cm, Argintiu) LG GSL325PZCVD este unul dintre cele mai ieftine aparate frigorifice de tip side by side. Motivul ar fi ca volumul sau nu este incadrat in categoria celor mai generoase. Vom detalia toate aspectele in acest review si vom propune cel […]

LG GSL325PZCVD

(Side by side, No Frost, 508 l, Clasa A+, H 175.3 cm, Argintiu)

LG GSL325PZCVD este unul dintre cele mai ieftine aparate frigorifice de tip side by side. Motivul ar fi ca volumul sau nu este incadrat in categoria celor mai generoase. Vom detalia toate aspectele in acest review si vom propune cel mai mic pret, pentru a va da seama daca este aparatul pe care vi-l doriti.

Caracteristici si functii

LG GSL325PZCVD este un aparat frigorific dotat cu sistem de racire Full No Frost. La un asemenea aparat, ar fi fost culmea sa existe un sistem clasic de racire. Sistemul No Frost, raceste pe baza curentilor de aer, emisi prin mai multe orificii, amplasate in diferite zone. Reuseste sa mentine temperatura si umiditatea la nivel optim si sa creeze conditii perfecte pentru ca alimentele sa-si pastreze prospetimea si consistenta, pe o durata mai indelungata. Acest tip de racire este prezent atat in frigider, cat si in congelator.

Daca o usa ramane deschisa, un semnal sonor va avertiza si veti sti ce trebuie sa faceti. Acesta este un aspect important pentru siguranta alimentelor.

Fiind un aparat frigorific de tip side by side, LG GSL325PZCVD este compus dintr-un frigider si un congelator, alaturate si unite printr-un perete comun. Side by side-urile sunt aparate frigorifice voluminoase, dar castigati spatiu pretios printr-o astfel de investitie, decat daca ati cumpara separat, un frigider si un congelator.

Volumul util total este de 508 litri, impartit in felul urmator: frigider – 346 litri, congelator – 162 litri. LG GSL325PZCVD nu este unul dintre cele mai incapatoare side by side-uri, dar este bine compartimentat si detine accesorii moderne, foarte eficiente.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Frigiderul detine doua compartimente inchise, in partea de jos, in care puteti pastra fructele separate de legume. In aceste compartimente, conditiile sunt optime, perfecte pentru ca vegetalele sa-si pastreze proprietatile si sa nu se degradeze rapid.

Spatiul de deasupra va fi impartit cu ajutorul a 4 rafturi din sticla si un suport metalic, pe care pot sta 4 sticle in pozitie orizontala, in siguranta. Forma acestui raft nu permite rostogolirea sticlelor.

Pe usa frigiderului a existat suficient spatiu pentru a fi amplasate 5 suporturi din plastic. Producatorul a fructificat fiecare suprafata, in vederea implementarii accesoriilor utilizabile.

LG GSL325PZCVD side by side interior

Congelatorul detine unele accesorii de ultima generatie, foarte utile. Unul dintre acestea ar fi aparatul automat de facut gheata si dozatorul de apa. Pentru acest dozator, va trebui sa conectati aparatul frigorific la o sursa de apa potabila. Sistemul este foarte simplu, pe exteriorul usii exista o clapeta, pe care, daca o apasati, paharul vi se va umple cu apa rece si proaspata, sau cu cuburi de gheata.

 

LG GSL325PZCVD panou comenzi, dozator de apa si gheataDesignul intalnit la LG GSL325PZCVD este unul modern, gratie inoxului prezentat in exterior si panoului de comenzi. Temperatura o veti seta din exterior, atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Faptul ca detine un dozator care furnizeaza apa si gheata, direct in pahar, in deplina siguranta si igiena, este un lucru formidabil, dar si prezentabil.

 

 

 

 

 

Concluzia este ca LG GSL325PZCVD reprezinta un side by side eficient structurat, dotat cu un sistem de racire foarte bun si cu accesorii moderne si utile. Nu este cel mai voluminos side by side, dar este unul care se vinde la pret mic. Daca va doriti un side by side cu aproximativ 50 litri mai incapator, dar la un pret mai mic, va recomandam modelul Beko GN163221S.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

 

electrok pret bun

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   508
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   162
Volum net frigider (l)   346
Volum brut total (l)   574
Consum energetic (kWh/an)   424
Dispenser apa   Da

FRIGIDER

Numar de rafturi   3
Sistem dezghetare frigider   Automat
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Sistem dezghetare congelator   Automat

DESIGN

Maner   Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm)   175.3 x 89.4 x 73.1
Iluminare interioara   LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da
Altele   Necesita racordarea la o sursa de apa potabila
Functii si optiuni   Blocare setari impotriva accesului copiilor

DETALII TEHNICE

Clasa climatica   T
Agent racire   R600a
Nivel de zgomot (dB)   40
Greutate (Kg)   111

0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)