Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

LDK BD 260, Lada frigorifica, Clasa A+, Capacitate 284 L, Alb

0
Scris noiembrie 28, 2016 de in LDK
LDK BD 260

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Racire rapida si eficienta, yala pentru incuiat, modificare electronica a temperaturii.
 

Negative:

Pot aparea depuneri de gheata in interior.
 
Mai mult

LDK BD 260 Lada frigorifica, Clasa A+, Capacitate 284 L, Alb LDK BD 260 este o lada frigorifica de capacitate medie, dar suficient de incapatoare pentru orice casa. Este de 3 ori mai mare decat congelatoarele spatioase incorporate in combinele frigorifice. Deci reprezinta un aparat ieftin si foarte eficient. Volumul util pe care il detine […]

LDK BD 260 Lada frigorifica, Clasa A+, Capacitate 284 L, Alb

LDK BD 260 este o lada frigorifica de capacitate medie, dar suficient de incapatoare pentru orice casa. Este de 3 ori mai mare decat congelatoarele spatioase incorporate in combinele frigorifice. Deci reprezinta un aparat ieftin si foarte eficient.

Volumul util pe care il detine lada frigorifica este 247 litri. Este incadrata in categoria medie a lazilor frigorifice. Dimensiunile exterioare pe care le detine sunt 89 x 63 x 79 (IxLxA cm).

O lada frigorifica va ajuta sa aveti in permanenta un stoc de alimente proaspete, de buna calitate. Nu mai pierdeti timpul foarte des pe la supermarket, dar veti economisi si bani. Am scris un articol in care am prezentat motivele pentru care am cumparat o lada frigorifica.

Sistemul de racire din dotarea lazii frigorifice, este unul static, bazat pe conducte amplasate in interiorul peretilor lazii. Prin aceste conducte circula agent termic, care ingheata si scad temperatura in lada frigorifica. Nefiind un sistem de racire, de tip No Frost, pe baza curentilor de aer rece, trebuie sa ne asteptam la aparitia depunerilor de gheata prin interiorul lazii. Fenomenul este unul normal, intalnit la 98% dintre lazile frigorifice de pe piata.

ldk-bd-260-lada-frigorifica

Interiorul lazii frigorifice este liber, iar la suprafata, sunt prezente doua rafturi metalice, mobile. Sunt foarte usoare si le puteti elimina, in caz ca nu vi se par de folos. Eu le folosesc pentru a depozita alimentele si recipientele de mici dimensiuni, care s-ar putea pierde printre pachetele voluminoase.

Concluzia este ca LDK BD 260 reprezinta o lada frigorifica moderna, eficienta si destul de incapatoare, chiar daca este incadrata la categoria medie. Se vinde cu un pret accesibil, iar daca va doriti un model cu 44 litri mai mic, puteti analiza lada frigorifica LDK BD 210D.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

LDK BD 260 review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)