Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

LDK BD 210D, Lada frigorifica, Clasa A+, Capacitate 233 L, Display LED, Alb

1
Scris noiembrie 28, 2016 de in LDK
LDK BD 210D

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, yala pentru incuiat, modificare temperatura in varianta electronica.
 

Negative:

Pot aparea formari de gheata in interior.
 
Mai mult

LDK BD 210D Lada frigorifica, Clasa A+, Capacitate 233 L, Display LED, Alb LDK BD 210D este o lada frigorifica de capacitate medie, ce de tine anumite accesorii moderne si foarte eficiente. Este de doua ori mai incapatoare decat cele mai voluminoase congelatoare incorporate in combinele frigorifice. LDK BD 210D este o lada frigorifica ce […]

LDK BD 210D Lada frigorifica, Clasa A+, Capacitate 233 L, Display LED, Alb

LDK BD 210D este o lada frigorifica de capacitate medie, ce de tine anumite accesorii moderne si foarte eficiente. Este de doua ori mai incapatoare decat cele mai voluminoase congelatoare incorporate in combinele frigorifice.

LDK BD 210D este o lada frigorifica ce pune la dispozitie un volum util de 203 litri. Face parte din categoria de mijloc a lazilor frigorifice. Dimensiunile sale exterioare sunt 85 x 92 x 52 (IxLxA cm).

In opinia mea, o lada frigorifica va ajuta sa aveti in casa, in permanenta, mancare proaspata, de calitate. Dar va ajuta sa si economisiti bani. Am scris un articol, in care am povestit de ce am cumparat o lada frigorifica.

Lada frigorifica LDK BD 210D detine un sistem de racire static. In interiorul peretilor sai, exista conducte prin care circula agent termic. Acestea ingheata si reduc temperatura in interiorul lazii frigorifice. Neavand un sistem de racire de tip No Frost, trebuie sa va asteptati sa mai apara depuneri de gheata pe peretii interiori. Nu este o surpriza acest fenomen, pentru ca acelasi lucru se intampla la 98% dintre lazile frigorifice de pe piata.

ldk-bd-150d-lada-frigorifica

Spuneam si la inceput ca LDK BD 210D este o lada frigorifica moderna. Observati in imaginea de mai sus un altfel de sistem pentru modificarea temperaturii. Trebuie doar sa atingeti acele butoane si temperatura se va schimba.

Sub manerul usii, exista o yala care asigura lada frigorifica, implicit alimentele din interior. Acesta este un alt element important, pe care ar trebui sa-l aiba toate lazile frigorifice.

ldk-bd-210d-lada-frigorifica

Interiorul lazii frigorifice este liber, iar la suprafata exista doua cosuri metalice, usoare. Daca nu doriti sa le folositi si considerati ca va incurca, puteti renunta la ele. Va spun ca sunt foarte utile pentru depozitarea alimentelor si recipientelor de mici dimensiuni, care se pot pierde printre pachetele voluminoase.

Concluzia este ca LDK BD 210D reprezinta o lada frigorifica incapatoare, moderna si eficienta. Detine anumite accesorii utile. Nu este scumpa. Daca va intereseaza o lada frigorifica putin mai mica, va recomand modelul LDK BD 150D.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

LDK BD 210D review, pret, pareri, opinii


Un comentariu


  1.  
    Elena

    Abea am achizitionat modelu LDK BD-210D si imi da mari batai de cap cu blocarea si deblocarea. Daca ma poate ajuta cineva sa ii inteleg mecanismul, de asemenea am citit manualul de mai multe ori dar fara rezultate. Pur si simplu ma chinui sa o deschid :(

Lasa un raspuns

(necesar)