Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

LDK BD 150D, Lada frigorifica, clasa A+, Capacitate 167 L, Display LED, Alb

0
Scris octombrie 13, 2016 de in LDK
LDK BD 150D

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Accesorii moderne si utile, detine elemente de siguranta, beneficiaza de dimensiuni care ii permit sa fie amplasata oriunde.
 

Negative:

Nu are roti transportoare.
 
Mai mult

LDK BD 150D Lada frigorifica, clasa A+, Capacitate 167 L, Display LED, Alb LDK BD 150D este o lada frigorifica dotata cu tehnologie moderna. Detine o capacitate utila sub media gamei, dar este cam de doua ori cat un congelator spatios incadrat intr-o combina frigorifica. Veti afla mai multe detalii in acest review, unde vom indruma […]

LDK BD 150D Lada frigorifica, clasa A+, Capacitate 167 L, Display LED, Alb

LDK BD 150D este o lada frigorifica dotata cu tehnologie moderna. Detine o capacitate utila sub media gamei, dar este cam de doua ori cat un congelator spatios incadrat intr-o combina frigorifica. Veti afla mai multe detalii in acest review, unde vom indruma catre cel mai mic pret.

LDK BD 150D este o lada frigorifica de mic volum. Detine o capacitate utila de 167 litri. Este lada frigorifica perfecta pentru casele de deloc spatioase. I se poate gasi foarte usor si in balcoanele apartamentelor.

Principalul rol al lazilor frigorifice este faptul ca va permite sa aveti in permanenta, mancare proaspata, de buna calitate si la un pret mai mic. Mai multe avataje pe care eu le-am luat in calcul atunci cand am cumparat o lada frigorifica, cititi in acest articol.

Sistemul de racire pe care il detine lada frigorifica LDK BD 150D este unul static, pe baza conductelor cu agent termic care circula in interiorul peretilor. Nefiind un sistem de tip No Frost, care sa recircule aer rece in interior, pe peretii interiori vor aparea depuneri de gheata. Nu este o mare surpriza pentru ca fenomenul acesta se petrece la 90% dintre lazile frigorifice de pe piata.

Lazile frigorifice cu sistem de racire No Frost, sunt bune, mai scumpe si foarte rare. Singura de acest gen pe care am intalnit-o a fost Electrolux EC2640AOW.

 

ldk-bd-150d-lada-frigorifica

LDK BD 150D este una dintre lazile frigorifice de ultima generatie. Foarte putine sunt cele care permit modificarea temperaturii intr-un mod electronic (vedeti imaginea de mai sus). Majoritatea au un termostat (buton rotativ) amplasat in partea din fata.

Un alt aspect foarte interesant este ca lada frigorifica se incuie automat daca apasati butonul aferent acestei functii.

Ca si compartimentare, interiorul sau este liber, iar in partea de sus exista un cos metalic mobil, pe care il puteti muta in orice parte doriti. De obicei, pe acest cos se aseaza alimentele la care trebuie sa ajungeti rapid. Va pot da un exemplu personal. In lada mea, pe acest cos stau verdeturile (leustean, patrunjel, marar) din care tai cate putin pentru fiecare mancare. Aceste plante sunt prezente in lada mea, tot timpul anului.

Concluzia este ca LDK BD 150D reprezinta o lada frigorifica moderna, foarte eficienta. Detine accesorii utile, care sporesc confortul si siguranta. Datorita dimensiunilor sale, poate fi amplasata chiar si in apartamente. Oricand se poate gasi un loc in balcon, sau pe un hol. In acest moment este de doua ori mai ieftina decat lada frigorifica Studio Casa CF145 A+. Mentionez ca cea din urma are si un volum mai mic. 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

LDK BD 150D review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)