Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

1
Scris iunie 3, 2019 de in Beko
Beko HS23753

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Economica, incapatoare si bine organizata
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb Beko HS23753 este o lada frigorifica de mare volum (350 l), bine organizata in interior, foarte economica si cu un pret care-i permite sa se vanda foarte bine.     In acest review vom prezenta toate detaliile pe care este bine sa le stiti inainte de a […]

Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

Beko HS23753 este o lada frigorifica de mare volum (350 l), bine organizata in interior, foarte economica si cu un pret care-i permite sa se vanda foarte bine.

 

 

In acest review vom prezenta toate detaliile pe care este bine sa le stiti inainte de a face o achizitie. Vom recomanda cea mai buna sursa de pret. De asemenea, mai multe pareri ale clientilor puteti gasi in sectiunea de comentarii din subsolul paginii. 

 

Functii si performante ale Beko HS23753

Deoarece este incadrata in clasa energetica A++, economiseste energie cu pana la 40% mai mult, fata de un aparat similar din clasa A. Din dotare ii lipseste functia No Frost, care impiedica depunerea de gheata pe peretii interiori. Acest lucru se intampla la majoritatea lazilor frigorifice evaluate sub 2000 lei.

Structura unei lazi frigorifice Beko HS23753 este foarte utila. Intreaga capacitate de 350 l este libera, iar la suprafata exista 4 suporturi metalice. Aceste suporturi sunt benefice pentru depozitarea alimentelor si recipientelor de mici dimensiuni. Fara ajutorul lor, alimentele s-ar fi putut pierde printre pachetele mai mari. Mai exact, va scutesc sa cautati printre alimentele inghetate.

Pentru o lada frigorifica de mari dimensiuni, este necesara o legenda a pachetelor congelate. Evitati rascolirea tuturor alimentelor printr-o buna organizare.

Dimensiunile unei lazi frigorifice Beko HS23753 sunt 86 x 155.2 x 72.5 cm si ne putem imagina ca ocupa mai mult spatiu la sol. Daca nu se incadreaza in spatiul pe care il aveti disponibil, puteti lua in calcul un congelator.

Pe usa unei lazi frigorifice Beko HS23753 este prezenta o garnitura antibacteriana, care pe langa faptul ca realizeaza o inchidere ermetica, detine aditivi speciali care impiedica formarea bacteriilor. Schimbarea temperaturii se realizeaza cu ajutorul termostatului amplasat in exterior.

 

Pret si pareri generale despre Beko HS23753

In concluzie, lada frigorifica Beko HS23753 este un produs foarte spatios, care permite o buna organizare interioara. Este foarte economica, iar pretul de vanzare este unul mic. In aceasta perioada se incadreaza si intr-o campanie de reduceri semnificative.

electrok pret bun

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Numar cosuri 4
Numar usi 1
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate de inghet / 24h 22 Kg
Volum net total 350 l
Autonomie fara curent 67 h
Culoare Alb

 

DIMENSIUNI

Latime 155.2 cm
Inaltime 86 cm
Adancime 72.5 cm

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 42 dB
Tensiune alimentare 230 V
Agent racire R600a
Numar compresoare 1
Clasa climatica SN-T

FUNCTII

Functii Iluminare Securizare cu yala Avertizare luminoasa Izolatie densa

PERFORMANTE ENERGETICE

Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Consum anual energie 234 kWh

Un comentariu


  1.  
    Octavian Pop

    O lada in care poti tine mancare pentru multe persoane si pentru perioade mari de timp. Este foarte utila din punctul asta de vedere, mai ales in contextul actual, cand trebuie sa mergem mai rar in magazinele aglomerate.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta