Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Indesit OS 1A 250 H – Review, pret si pareri lade frigorifica de capacitate medie

0
Scris noiembrie 20, 2018 de in Indesit
Indesit OS 1A 250 H review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Congeleaza bine si rapid, poate fi incuiata, se vinde cu un pret bun.
 

Negative:

Nu detine roti transportoare.
 
Mai mult

Indesit OS 1A 250 H, Lada frigorifica, 251 l, Clasa A+, Alb Indesit OS 1A 250 H este o lada frigorifica ce isi indeplineste atributiile incontestabil. Congeleaza eficient si rapid; in plus, ofera si siguranta la capitolul depozitarea alimentelor. Voi detalia toate aspectele importante, in acest review, pentru a va face o parere de ansamblu. In […]

Indesit OS 1A 250 H, Lada frigorifica, 251 l, Clasa A+, Alb

Indesit OS 1A 250 H este o lada frigorifica ce isi indeplineste atributiile incontestabil. Congeleaza eficient si rapid; in plus, ofera si siguranta la capitolul depozitarea alimentelor.

Voi detalia toate aspectele importante, in acest review, pentru a va face o parere de ansamblu. In caz ca va intereseaza si alte amanunte, va rog sa ma intrebati, in sectiunea de comentarii. 

 

Indesit OS 1A 250 H este o lada frigorifica perfecta in caz ca nu aveti foarte mult spatiu la dispozitie. Cu un volum net de 251 litri, lada frigorifica se incadreaza in categoria medie a gamei. Exista modele cu capacitati si de 95 litri, dar si de 451 litri.

Dimensiunile exterioare ale lazii sunt 91.6 x 101 x 69.8 cm (latime x inaltime x adancime).

Indesit OS 1A 250 H

Ca in cazul majoritatii lazilor frigorifice, interiorul este gol. Nu exista accesorii care sa obstructioneze depozitarea. Cu cat organizati pachetele mai inteligent, cu atat puteti depozita mai multe alimente.

Doar in partea de sus este un cos metalic, ce are un rol eficient, in opinia mea. Personal, pe acest cos asez alimentele de dimensiuni reduse, pe care nu vreau sa le pierd printre pachetele voluminoase. Spre exemplu, patrunjel, marar, leustean, gasesc in permanenta pe acest raft. Daca va incomodeaza, puteti sa-l scoateti.

Incadrarea acestui aparat in clasa energetica A+ garanteaza un consum cu 24% mai mic, decat al unui aparat din clasa A. Putine lazi frigorifice fac parte din clase energetice mai economice. In orice caz, este clar ca un astfel de aparat, trebuie sa “munceasca” pentru a mentine alimentele in siguranta.

Mi se pare important faptul ca Indesit OS 1A 250 H detine o yala. O puteti incuia, fie pentru a limita accesul copiilor la interior, fie pentru a asigura ceea ce este inauntrul lazii. Ma gandesc ca este de folos si in cazul magazinelor alimentare, sau in situatia in care lada frigorifica este expusa la un trafic mai mare.

M-as fi bucurat sa aiba roti, pentru a putea fi mutata de o singura persoana, chiar si cand e complet incarcata. Din pacate, nu a fost prevazuta cu asa ceva.

Reglarea temperaturii se face prin termostatul de prezent in exterior. Puteti alege 3 trepte de temperatura, in functie de cum vi se pare oportun pentru alimentele disponibile.

La un anumit interval de timp, este bine sa decongelati aparatul, pentru o igienizare si pentru a scapa de gheata formata in interior. Nu va fi multa, dar va fi. Acest fenomen, este prezent la toate aparatele frigorifice care nu detin sisteme de racire NoFrost.

Foarte putine lazi frigorifice detin sisteme performante care pot reduce aparitia ghetei. Una dintre ele este Liebherr Premium GTP 4656.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Indesit OS 1A 250 H este o lada frigorifica de capacitate medie. Va permite sa depozitati in permanenta, o cantitate considerabila de alimente. Congeleaza rapid si va ofera siguranta.

Se vinde cu un pret bun, redus semnificativ in aceasta perioada. Insa, din ce am observat pe la retailerii importanti, pretul oscileaza.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Despre organizare si ce m-a facut sa investesc intr-o lada frigorifica, am scris aici.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)