Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Indesit LR9 S1Q F X Combina frigorifica, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox

3
Scris martie 21, 2019 de in Indesit
Indesit LR9 S1Q F X review, pret, pareri, opinii, comentarii

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum util generos, aspect placut
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox Indesit LR9 S1Q F X este o combina frigorifica incapatoare, care va permite sa depozitati in siguranta, o mare cantitate de alimente. Prezinta un design remarcabil, iar accesoriile din dotare eficientizeaza gestionarea spatiului interior. In acest review, vom prezenta avantaje si […]

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox

Indesit LR9 S1Q F X este o combina frigorifica incapatoare, care va permite sa depozitati in siguranta, o mare cantitate de alimente. Prezinta un design remarcabil, iar accesoriile din dotare eficientizeaza gestionarea spatiului interior.

In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale combinei frigorifice, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime parerea despre produs.

 

 

Sistemul de racire nu este cel mai performant. Nefiind un sistem de tip No Frost, este posibil ca pe peretii interiori sa mai apara depuneri de gheata, sau picaturi provenite din condens.

Volumul util pe care Indesit LR9 S1Q F X il pune la dispozitie este de 368 litri. Discutam despre o combina cu o capacitate interioara foarte generoasa. Cei 368 litri se impart in felul urmator: 257 l – frigider, 111 l – congelator.

Consumul de curent este de 321 kWh/an si chiar daca nu este cel mai important aspect care ar trebui sa ne preocupe, este bine sa stiti ca Indesit LR9 S1Q F X nu face parte dintre cele mai economice combine frigorifice. Aspectul acesta nu ar fi fost posibil, pentru ca trebuie sa raceasca mai mult, pentru a asigura conditiile optime intr-un interior voluminos.

Indesit LR9 S1Q F X interior

 

Interiorul este structurat intr-un mod simplu, aerisit, fara accesorii sofisticate.

Frigiderul este foarte spatios si detine urmatoarele elemente. In partea de jos, exista un sigur compartiment, in care fructele si legumele vor sta la comun. Deasupra, sunt prezente 5 rafturi din sticla securizata, pe care puteti aseza chiar si cele mai grele vase. Usa frigiderului este impartita cu ajutorul a 4 suporturi din plastic rezistent.

Congelatorul, cu cei 111 litri pe care ii pune la dispozitie, se incadreaza intre cele mai spatioase congelatoare incorporate in combinele frigorifice. Compartimentarea este una clasica, avand 3 ladite, inchise, din plastic. Va permit sa depozitati alimentele separat, pe baza originii din care provin.

Designul este interesant, gratie inoxului afisat la exterior. Inoxul ofera un plus atat la capitolul estetic, cat si la duritate, siguranta. Nu prezinta vreun display, pe partea din exterior, pentru setarea temperaturii. Apreciez faptul ca manerele sunt incorporate in usi si nu va exista riscul ca acestea sa se rupa de la prea multe utilizari (caz intalnit la frigorificele cu manere iesite in relief).

 

Concluzia este ca Indesit LR9 S1Q F X reprezinta o combina frigorifica foarte incapatoare, fara functii performante, dar are acest avantaj ca poate pastra in siguranta, o mare cantitate de alimente. Cu un congelator de 111 litri, nici nu mai aveti nevoie de lada frigorifica de sarbatori. La un pret putin mai mare, dar cu sistem de racire Full No Frost, v-as recomanda o combina frigorifica foarte eleganta – Samsung RB31FERNDB.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Indesit LR9 S1Q F X manual de utilizare

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat  Combina frigorifica
Volum net total (l)  368
Clasa de eficienta energetica  A+
Volum net congelator (l)  111
Volum net frigider (l)  257
Consum energetic (kWh/an)  321

FRIGIDER

Numar de rafturi  5
Material rafturi  Sticla
Numar suporturi usa  3
Compartiment legume/fructe  Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator  3
Capacitate de congelare (kg/24 h)  5

DESIGN

Inox  Da
Culoare  Argintiu
Maner  Integrat
Dimensiuni (IxLxA cm)  201.1 x 59.5 x 65.5
Iluminare interioara  Da

ACCESORII

Tava pentru gheata  Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare  1
Sistem racire  Static
Clasa climatica  SN-T
Nivel de zgomot (dB)  38

3 Comentarii


 1.  
  Claudia

  E mai buna si mai ieftina decat volumul de 312 litri. Le am analizat pe amandoua . Am ales sa o cumpar in rate pe aceasta . Sper sa ajunga repede si in siguranta.
 2.  
  Marius

  Foarte incapatoare, eleganta si raceste bine. Are accesorii utile si nu e aglomerata fara folos.
 3.  
  Paul

  Am primit-o. Sunt multumit

Lasa un raspuns

(necesar)