Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Indesit LR8 S1 W AQ – Review, Pret si Pareri combina frigorifica performanta si incapatoare.

0
Scris septembrie 3, 2018 de in Indesit
Indesit LR8 S1 W AQ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, compartimentare eficienta, detine dozator de apa.
 

Negative:

Posibil sa apara gheata pe peretii interiori.
 
Mai mult

Indesit LR8 S1 W AQ, Combina frigorifica, 335 l, Clasa A+, H 187 cm, Alb Indesit LR8 S1 W AQ este o combina frigorifica bine compartimentata si cu un pret destul de bun. Are si un dezavantaj pe care vi-l prezint in acest review.   Caracteristici, functii si tehnologii Indesit LR8 S1 W AQ este […]

Indesit LR8 S1 W AQ, Combina frigorifica, 335 l, Clasa A+, H 187 cm, Alb

Indesit LR8 S1 W AQ este o combina frigorifica bine compartimentata si cu un pret destul de bun. Are si un dezavantaj pe care vi-l prezint in acest review.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Indesit LR8 S1 W AQ este o combina frigorifica ale carei principale avantaje se rezuma la compartimentare si accesorii. Despre sistemul de racire, am o oarecare nemultumire.

Sistemul de racire este unul static. Mai exact, detine conducte prin care circula agent termic, iar acestea racesc peretii interiori si scad temperatura. Racirea si congelarea sunt garantate. Problema este doar la faptul ca se va depune gheata pe peretii interiori ai congelatorului si frigiderului.

Nu este unu lucru de speriat. Cu totii am fost obisnuiti cand nu existau sistemele de racire NoFrost sau NeoFrost.

Temperatura pentru frigider se regleaza prin rotirea termostatului din interior. Este o varianta clasica, pe intelesul tuturor.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Indesit LR8 S1 W AQ este o combina frigorifica ce detine o capacitate totala utila de 335 litri. Acest volum se imparte in felul urmator: frigider – 224 litri, congelator – 111 litri.

Dimensiunile exterioare masoara 59.5 x 65.5 x 188.8 cm (latime x adancime x inaltime).

Indesit LR8 S1 W AQ combina frigorifica

 

Asa arata combina frigorifica in interior. Pe emag este postat o alta imagine de la alt aparat. Realitatea este conforma imaginii de mai sus.

Frigiderul, amplasat in partea de sus, beneficiaza de o compartimentare eficienta, dar nimic nemaivazut. In partea de jos, detine un compartiment inchis, in care este bine sa asezati fructele sau legumele. Aici isi vor pastra prospetimea mai bine, pentru ca nu se vor deshidrata rapid.

Deasupra, spatiul liber este impartit prin cele 4 rafturi din sticla securizata. Acestea sunt foarte rezistente si pot sustine oale grele pline cu mancare.

Pe usa frigiderului se gasesc 2 suporturi din plastic solid si un rezervor pe care daca il veti umple cu apa, veti avea in permanenta apa rece si proaspata. Rezervorul este conectat cu un dozator la exterior. Prin apasarea clapetei, paharul va fi plin imediat. Este o metoda buna si confortabila care va ajuta sa consumati o cantitate de apa benefica pentru organism.

Congelatorul este cu aproximativ 20 litri mai incapator decat cel mai mic congelator pe care il poate detine o combina frigorifica.

Este compartimentat standard, avand 3 ladite. Este foarte util pentru ca puteti separa alimentele in functie de originea fiecaruia. Nu mai asezati pestele peste legume, sau peste alte alimente care pot imprumuta o aroma nedorita.

Designul este unul modern, minimalist. Faptul ca manerele sunt incorporate in usi, ofera un plus de siguranta ca nu se vor rupe niciodata. Acel dozator de apa este util, dar aduce un plus si la capitolul design.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa ramaneti cu urmatoarele pareri. Indesit LR8 S1 W AQ este o combina frigorifica ce nu ocupa mult spatiu. Este bine compartimentata si detine acel dozator care poate va intereseaza sau poate nu. Raceste si congeleaza bine, dar este posibil sa apara depuneri de gheata pe peretii interiori. Luand in calcul toate aspectele, se vinde cu un pret bun, ce reprezinta performantele.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Daca va doriti o combina frigorifica mult mai incapatoare, va recomand Beko CN161220DS (552 litri).


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)