Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Indesit BIAA 13P X DR, Combina frigorifica, 303 l, Clasa A+, H 187 cm, Inox

2
Scris decembrie 3, 2015 de in Indesit
Indesit BIAA 13P X DR

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Incapatoare si bine compartimentata
 

Negative:

Lipsa Full No Frost
 
Mai mult

Indesit BIAA 13P X DR este o combina frigorifica bine organizata la interior, cu un volum net considerabil de 303 litri. Este economica, silentioasa, dar nu beneficiaza de prezenta functiilor importante pe care alte combine frigorifice le detin. Nu dispune de sistem de racire Full No Frost, ceea ce inseamna ca aparitia picaturilor de apa pe […]

Indesit BIAA 13P X DR este o combina frigorifica bine organizata la interior, cu un volum net considerabil de 303 litri. Este economica, silentioasa, dar nu beneficiaza de prezenta functiilor importante pe care alte combine frigorifice le detin. Nu dispune de sistem de racire Full No Frost, ceea ce inseamna ca aparitia picaturilor de apa pe peretii interiori ai frigiderului este inevitabila. Acelasi lucru putem spune si despre congelatorul in care se va forma gheata. Este o combina frigorifica la un pret foarte accesibil, iar in aceasta perioada beneficiaza si de o reducere. Puteti vedea aici pret actualizat.

Indesit BIAA 13P X DR este o combina frigorifica incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Acest clasament dovedeste o reducere cu 24% la curent, fata de o combina frigorifica din vechea generatie. Consumul anual mentionat in fisa tehnica este de 272 kWh/an. Indesit BIAA 13P X DR reprezinta o buna varianta pentru inlocuirea modelelor vechi de frigidere. Vom detalia in randurile urmatoare structura pe care o pune la dispozitie aceasta combina frigorifica.

Frigiderul combinei frigorifice Indesit BIAA 13P X DR detine un volum net de 213 litri si prezinta o structura simpla, dar utila. In partea de jos exista doua compartimente inchise, alaturate, in loc de unul singur. Acesta este un avantaj atunci cand doriti sa depozitatei fructele separat de legume. Astfel, isi vor pastra mai bine proprietatile. Nu uitati sa le scoateti din pungi, cand le asezati in frigider, pentru a nu crea condens. Umezeala duce la degradarea rapida a vegetalelor. Deasupra exista 3 rafturi din sticla, cu margine de protectie. Usa este prevazuta cu 4 suporturi din plastic, cu margine inalta, create special pentru protejarea alimentelor si recipientelor fragile. Nu exista riscul ca la inchiderea/deschiderea usii, sa cada vreo sticla sau un borcan. Temperatura o puteti schimba cu ajutorul termostatului amplasat in partea superioara.

Congelatorul combinei frigorifice Indesit BIAA 13P X DR pune la dispozitie un volum net de 90 litri. Este unul dintre cele mai spatioase congelatoare incorporate intr-o combina frigorifica. Structura sa este interesanta deoarece, pe langa cele 3 compartimente inchise, prezente la orice congelator al combinelor frigorifice, mai exista si 3 recipiente pentru gheata.

Designul prezentat de combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR este unul modern, cu margini rotunjite si manere incorporate orizontal in usi. Problema cu ruperea manerelor, nu este posibila in cazul acestui model. Materialul exterior este din inox, iar pe langa aspectul placut ofera si rezistenta pentru carcasa aparatului frigorific. Dimensiunile exterioare sunt 187 x 60 x 65.5 cm.

Concluzia noastra este ca o combina frigorifica Indesit BIAA 13P X DR reprezinta varianta perfecta pentru inlocuirea vechilor generatii de frigidere. Este incapatoare si nu detine accesorii inutile. Desi nu dispune de cele mai performante functii, la ora actuala este una dintre cele mai rentabile combine frigorifice in raportul calitate-pret.

 

electrok pret bun


2 Comentarii


  1.  
    Robert T

    Cat mai tine reducerea? Am inteles ca incepe un nou val

Lasa un raspuns

(necesar)