Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Hyundai FSB050WW8 Congelator – Review, Pret si Pareri

0
Scris octombrie 23, 2017 de in
Hyundai FSB050WW8

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, poate fi amplasat in spatii inguste.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Hyundai FSB050WW8 (Congelator, 34 l, A+, Alb) Hyundai FSB050WW8 este un congelator de mici dimensiuni, util pentru anumite situatii speciale. Nu este un congelator in care sa puteti pastra mari cantitati de mancare. Insa are rolul sau bine gandit. In acest review il vom prezenta amanuntit, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. […]

Hyundai FSB050WW8

(Congelator, 34 l, A+, Alb)

Hyundai FSB050WW8 este un congelator de mici dimensiuni, util pentru anumite situatii speciale. Nu este un congelator in care sa puteti pastra mari cantitati de mancare. Insa are rolul sau bine gandit. In acest review il vom prezenta amanuntit, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Caracteristici si functii

Hyundai FSB050WW8 detine un sistem de congelare, static, bazat pe conducte prin care circula agent termic. Este posibil sa mai apara picaturi de apa pe peretii interiori, din cauza condensului ce ia nastere cand introduceti alimente mai calde.

L-as considera mai mult un frigider care raceste puternic. Se potriveste bine pentru pastrarea unor inghetate, sau pentru racirea rapida a bauturilor. Vara, cu siguranta poate fi foarte util.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Hyundai FSB050WW8 este un congelator cu o capacitate utila de doar 34 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 51 x 44 x 49 (lungime x latime x inaltime) mm. Este comparabil cu dimensiunile unei noptiere, deci l-ati putea amplasa si in camera. Din acest motiv, poate intra in atentia proprietarilor de hoteluri si pensiuni.

Hyundai FSB050WW8

Dupa cum observati si in imaginea de mai sus, congelatorul este impartit pe jumatate, cu ajutorul unui raft metalic. Poate gazdui caserole cu inghetata, niste doze sau sticle cu bautura si ar mai ramane loc pentru cateva alimente.

 

Design

Hyundai FSB050WW8 este un congelator simplu, fara elemente hi-tech. Exteriorul sau este alb si nu deranjeaza vizual.

 

Pareri personale

La finalul acestui review este important sa retineti cateva aspecte. Hyundai FSB050WW8 este un congelator de mici dimensiuni, al carui rol principal este sa raceasca puternic o cantitate mica de alimente. Este o varianta buna pentru a fi amplasat in camerele de hotel si pensiuni. Si in cazul cabinetelor medicale, in care se recolteaza sange, poate fi o varianta de rezerva. Se vinde cu un pret mic, care mai poate scadea in campanii de promotii.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

congelator Hyundai FSB050WW8 review, pret, pareri


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)