Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Hotpoint XH8 T2I W, Combina frigorifica, 340 l, Clasa A++, H 189 cm, Alb

7
Scris mai 10, 2016 de in Hotpoint
Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, 340 l, Clasa A++, H 189 cm, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Total No Frost, compartimentare inteligenta, accesorii eficiente, volum generos.
 

Negative:

Temperatura se poate modifica de la un display la care aveti acces prin deschiderea usii.
 
Mai mult

Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica model nou, care vine cu anumite avantaje si accesorii interesante. Oricum, producatorul realizeaza aparate frigorifice de buna calitate, peste nivelul mediu, dar haideti sa vedem partile bune si dezavantajele acestei combine frigorifice. In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, vom propune cel mai mic pret, iar […]

Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica model nou, care vine cu anumite avantaje si accesorii interesante. Oricum, producatorul realizeaza aparate frigorifice de buna calitate, peste nivelul mediu, dar haideti sa vedem partile bune si dezavantajele acestei combine frigorifice.

In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, vom propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica Total No Frost. Mai pe intelesul tuturor, nu se va depune gheata pe peretii interiori si nici pe alimente. Temperatura si umiditatea vor fi mentinute la nivelul optim. In consecinta, mancarea isi va pastra proprietatile mai bine, iar voi nu veti fi nevoiti sa stergeti peretii cu lavete sau sa dezghetati ritmic aparatul. In general, la aparate frigorifice No Frost, nu este necesara dezghetarea. Se recomanda ca aceasta actiune sa se realizeze anual, strict pentru o igiena mai buna.

Sa nu uit, Total No Frost inseamna ca atat in frigider, cat si in congelator, racirea se efectueaza pe baza curentilor de aer. La aparatele frigorifice mai putin performante, racirea se realizeaza cu ajutorul conductelor inghetate in peretii aparatului.

Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica dintre cele incapatoare. Volumul sau net este de 340 litri. Bineinteles ca acesta se imparte in spatiul frigiderului si spatiul congelatorului, pe care le vom descrie amanuntit.

Frigiderul este incapator si bine compartimentat. Volumul pe care il pune la dispozitie este de 235 litri, destul de mult as spune. Lucrurile interesante abia acum incep. In partea de jos, frigiderul detine doua compartimente inchise, suprapuse, nu unul singur, cum am vazut in multe variante.

Compartimentul de jos are calitatea de a pastra alimentele la o temperatura apropiata de 0 ºC. Asta inseamna ca puteti decongela in siguranta, alimentele pe care urmeaza sa le preparati. De asemenea, aici este recomandat sa depozitati alimentele perisabile.

Deasupra acestui compartiment este un altul, special pentru depozitarea fructelor si legumelor. Restul spatiului ramas se imparte cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata, prevazute si cu o margine de protectie. Usa frigiderului este prevazuta cu 4 suporturi din plastic rezistent, destul de incapatoare.

Congelatorul este de asemenea, foarte incapator. Capacitatea sa utila insumeaza 105 litri. Majoritatea combinelor frigorifice detin congelatoare care nu depasesc 90 litri. Interiorul sau este compus din 3 compartimente de tip ladite. Toate sunt voluminoase.

Concluzia este ca Hotpoint XH8 T2I W reprezinta o combina frigorifica performanta, incapatoare si bine structurata. Daca ar fi sa caut un dezavantaj, acesta ar fi faptul ca temperatura trebuie modificata de la un display la care accesul se face prin deschiderea usii frigiderului; adica nu exista un panou de comenzi amplasat pe exteriorul combinei frigorifice.

electrok pret bun

 

Specificatii

Caracteristici generale
 • Tip aparat: Combina frigorifica
 • Volum net total (l): 240
 • Clasa de eficienta energetica: A++
 • Volum net congelator (l): 105
 • Volum net frigider (l): 235
 • Consum energetic (kWh/an): 273
Frigider
 • Numar de rafturi: 4
 • Sistem dezghetare frigider: Automat
 • Material rafturi: Sticla
 • Numar suporturi usa: 4
 • Compartiment legume/fructe: Da
Congelator
 • Numar compartimente congelator: 3
 • Sistem dezghetare congelator: Automat
 • Capacitate de congelare (kg/24 h): 3
Design
 • Culoare: Alb
 • Deschidere standard: Dreapta
 • Maner: Vertical
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 189 x 60 x 68
 • Iluminare interioara: Da
Detalii tehnice
 • Numar de compresoare: 1
 • Sistem racire: Static
 • Nivel de zgomot (dB): 38

7 Comentarii


 1.  
  Ovidiu

  Detine accesorii pe care nu le-am gasit nici la Samsung si nici la Beko. Ma refer la frigorificele mai ieftine, nu cele mai scumpe.
 2.  
  Liviu

  Mie imi place ca si congelatorul e spatios. Poti sa bagi multe pachete si nu mai e nevoie de o lada frigorifica. E mai ieftina decat modelul precedent, care era si mai mic ca volum util.
 3.  
  Marius

  Raceste perfect prin orificiile alea ;)
 4.  
  Cristi

  Va multumesc. Am primit-o ieri. Totul in regula.
 5.  
  Roxana

  Despre zgomot ce puteti sa-mi spuneti? Avand in vedere ca are 38 db ar trebui sa fie foarte silentioasa, dar as vrea sa-mi confirme cineva care il foloseste deja :)
 6.  
  Cristi

  Noi mancam de fiecare data in bucatarie, acolo unde e amplasata si combina frigorifica. Chiar nu ne deranjeaza… adica nici n-am sesizat acest aspect. Nu as putea sa fac o comparatie si sa ti spun cat de incet se aude :D dar iti zic ca e silentioasa. Nu deranjeaza absolut deloc .
 7.  
  Roxana

  Am inteles. Multumesc de raspuns. La mine bucataria e open space si nu as vrea sa se auda cand stau in living :)….de asta am intrebat de zgomot.

Trebuie sa fii logat pentru a comenta