Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Hotpoint ENTM18210VW, Frigider, 414 l, Clasa A+, alb

0
Scris mai 25, 2017 de in Hotpoint
Hotpoint ENTM18210VW pret

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, volum generos, tehnologii pentru o buna igiena.
 

Negative:

Lipsa tehnologii de ultima generatie (dozator de apa, display pentru temperaturi).
 
Mai mult

Hotpoint ENTM18210VW, Frigider, 414 l, Clasa A+, alb Hotpoint ENTM18210VW este un frigider cu doua usi, foarte incapator si ieftin, in acelasi timp. Practic reprezinta o investitie excelenta, daca principalul criteriu este un aparat frigorific incapator. In acest review vom prezenta toate aspectele frigiderulu, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.   Caracteristici, […]

Hotpoint ENTM18210VW, Frigider, 414 l, Clasa A+, alb

Hotpoint ENTM18210VW este un frigider cu doua usi, foarte incapator si ieftin, in acelasi timp. Practic reprezinta o investitie excelenta, daca principalul criteriu este un aparat frigorific incapator. In acest review vom prezenta toate aspectele frigiderulu, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Hotpoint ENTM18210VW este un aparat frigorific dotat cu sistem de racire static, bazat pe conducte prin care circula agent termic. In frigider exista niste orificii prin care este suflat aer rece. Gratie acestui sistem, umiditatea va fi diminuata si se va stopa aparitia depunerilor de gheata si a picaturilor de apa pe peretii interiori.

Temperatura pentru frigider se regleaza in mod clasic, prin rotirea termostatului de la interior.

Peretii frigiderului sunt tratati cu ioni de argint, o solutie naturala ce impiedica formarea mucegaiului. Astfel Hotpoint ENTM18210VW va garanta conditii foarte bune pentru pastrarea alimentelor. Sistemele ce incurajeaza igiena, sunt un avantaj major prezent la acest aparat.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Hotpoint ENTM18210VW este un aparat frigorific cu volum peste media gamei. Pune la dispozitie un volum total net de 414 litri, impartit in felul urmator: frigider – 332, congelator – 82.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 180.5 x 70 x 68.5 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Nu este un frigider care se incadreaza in bucatariile foarte inguste, dar este necesar in casele spatioase, cu mai multi locuitori.

Hotpoint ENTM18210VW review

Frigiderul este foarte incapator si detine accesorii utile. In partea de jos, faptul ca sunt prezente doua compartimente inchise, reprezinta un avantaj important. Puteti separa fructele de legume si astfel, toate isi vor pastra aromele mai bine.

Deasupra este spatiu liber pe care il puteti gestiona prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata si 1 raft metalic pe care pot sta nemiscate 6 sticle, in pozitie orizontala. Si pe usa frigiderului este suficient spatiu pentru depozitare. Cele 4 suporturi sunt perfecte pentru a putea aseza sticle, borcane, conserve si alte recipiente de mici dimensiuni.

Congelatorul este de dimensiune medie. Exista si congelatoare sub 60 litri, dar si peste 100 litri. Acesta este situat undeva la jumatate. Interiorul sau poate fi impartit cu ajutorul unui raft metalic. Daca nu doriti, il puteti elimina foarte usor.

Designul este foarte simplu si reprezinta capitolul din care s-au mai putut “omite” elemente de ultima generatie, pentru a obtine un aparat frigorific foarte bun ca pret. Nu detine display pentru modificarea temperaturilor si nici dozator de apa sau cuburi de gheata. Tocmai din aceste motive, a ajuns sa fie foarte cautat de multi clienti.

 

Concluzie

Hotpoint ENTM18210VW este un frigider foarte incapator, care ofera conditii foarte bune pentru pastrarea alimentelor. Se vinde cu un pret foarte bun, gratie simplitatii design-ului.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Volum net total (l)   414
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   82
Volum net frigider (l)   332
Volum brut total (l)   435
Consum energetic (kWh/an)   341

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla
Numar suporturi usa   5
Compartiment legume/fructe   2

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   1
Sistem dezghetare congelator   Manual
Capacitate de congelare (kg/24 h)   2

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Dreapta
Usi reversibile   Da
Maner   Incorporat
Dimensiuni (IxLxA cm)   180.5 x 70 x 68.5
Iluminare interioara   Da
Termostat reglabil   Da

ACCESORII

Suport pentru sticle   Da
Tava pentru gheata   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Clasa climatica   N-ST-T
Nivel de zgomot (dB)   44

Hotpoint ENTM18210VW review, pret, pareri, promotii, oferte frigidere


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)