Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HSBS-H517NFX+ Review, Pret si Pareri side by side accesibil

0
Scris noiembrie 21, 2018 de in Heinner
Heinner HSBS-H517NFX+ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii eficiente, pret foarte mic.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Heinner HSBS-H517NFX+, Side by Side, 517 l, Full No Frost, Display LED Touch, Clasa A+, Inox Heinner HSBS-H517NFX+ este unul dintre cele mai ieftine side by side-uri, desi este foarte incapator si bine structurat. De ce este mai ieftin decat multe alte modele, vom prezenta in acest review.   Caracteristici, functii si tehnologii Heinner HSBS-H517NFX+ […]

Heinner HSBS-H517NFX+, Side by Side, 517 l, Full No Frost, Display LED Touch, Clasa A+, Inox

Heinner HSBS-H517NFX+ este unul dintre cele mai ieftine side by side-uri, desi este foarte incapator si bine structurat. De ce este mai ieftin decat multe alte modele, vom prezenta in acest review.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Heinner HSBS-H517NFX+ este un side by side dotat cu sistem de racire Full No Frost. Un astfel de sistem este absolut necesar in caz ca doriti sa nu mai vedeti gheata formata pe peretii interiori, sau pe alimente. Nici macar in congelator nu va fi problema cu depunerile de gheata.

Racirea si congelarea ce tin de sistemele Full No Frost, se bazeaza pe recircularea aerului rece. De aceea, temperatura si umiditatea vor fi monitorizate si reglate automat, in permanenta. Se dovedeste ca aparatele frigorifice dotate cu sisteme Full No Frost, protejeaza alimentele pe o durata mai indelungata. Acestea isi mentin textura si aromele pentru mai mult timp.

Temperatura pentru ambele compartimente poate fi setata cu ajutorul display-ului din imaginea de mai jos. Este un panou elegant, prezent pe exteriorul usii congelatorului.

Heinner HSBS-H517NFX+ panou comenzi

Tot pe acest panou mai exista o functie de setare a modurilor de functionare si optiunea de a bloca deschiderea usilor. Cea din urma este o o solutie pentru a limita accesul copiilor.

Daca una dintre usi ramane deschisa, in cateva secunde veti fi avertizati printr-un semnal sonor. Este o metoda de precautie prin care nu veti fi surprinsi neplacut.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Side by side-urile sunt aparate frigorifice incapatoare, compuse din zona de racire (frigider) si zona de congelare (congelator), unite printr-un perete comun. Side by side-urile depasesc volume de 400 litri.

Heinner HSBS-H517NFX+ este un model incapator, ce detine o capacitate totala neta de 517 litri, impartita astfel: frigider – 345 litri, congelator – 142 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 91.5 x 66 x 177 cm (latime x adancime x inaltime).

Heinner HSBS-H517NFX+ side by side ieftin

Compartimentarea celor doua incaperi este in oglinda, doar ca zona de racire este mai mare.

Frigiderul se afla in dreapta si este foarte incapator. Detine accesorii simple si utile. In partea de jos, se gasesc doua compartimente inchise, in care fructele si legumele pot sta separate. Astfel, isi vor pastra proprietatile mai bine si pentru o perioada mai lunga.

Deasupra, spatiul liber este impartit prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact.

Pe usa sunt prezente 4 suporturi rezistente si incapatoare. Aici este loc pentru sticle, borcane, recipiente, conserve sau alimente de dimensiuni mai mici.

 

Congelatorul este incapator, de asemenea. Se afla in partea stanga si dupa cum spuneam, detine aceleasi accesorii ca si frigiderul.

Mai exact, la baza sunt prezente doua ladite transparente in care este bine sa asezati alimentele cu un miros mai puternic. Deasupra este spatiu liber pe care il veti organiza cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie.

Pe usa congelatorului, sunt disponibile tot 4 suporturi, ce va asigura loc suficient pentru anumite recipiente sau alimente.

 

Designul este unul modern, minimalist. Manerele sunt incorporate in usi. Exteriorul este din inox, un material rezistent, dar si placut estetic. Display-ul este un alt element interesant, dar si util.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa ramaneti cu urmatoarele idei. Heinner HSBS-H517NFX+ este un side by side incapator, accesorizat simplu si eficient. Nu detine elemente sofisticate, cum ar fi dozator de apa/gheata, minibar. Raceste si congeleaza foarte bine. In acelasi timp, este unul dintre cele mai ieftine side by side-uri. In prezent se vinde cu un pret sub 3000 lei, ceea ce mi se pare fascinant.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca va intereseaza un side by side cu volum de 601 litri, mai bogat accesorizat, dar mai scump, puteti studia modelul LG GSL760PZXV.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)