Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HSBS-H517NFGBK+ Review, Pret si Pareri side by side incapator si elegant

0
Scris ianuarie 13, 2019 de in Heinner
Heinner HSBS-H517NFGBK+ review, pret, pareri side by side ieftin

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem eficient de racire/congelare, volum generos, aspect placut, compartimentare simpla si eficienta.
 

Negative:

Nu este unul dintre frigorificele economice.
 
Mai mult

Side by side Heinner HSBS-H517NFGBK+, 517 l, Full No frost, Display, Clasa A+, H 177 cm, Usi din sticla, Negru Heinner HSBS-H517NFGBK+ este un aparat frigorific incapator, eficient, cu un design elegant si cu un pret destul de mic. Nu este unul dintre side by side-urile scumpe, datorita lipsei unor elemente ce i-ar fi crescut pretul […]

Side by side Heinner HSBS-H517NFGBK+, 517 l, Full No frost, Display, Clasa A+, H 177 cm, Usi din sticla, Negru

Heinner HSBS-H517NFGBK+ este un aparat frigorific incapator, eficient, cu un design elegant si cu un pret destul de mic. Nu este unul dintre side by side-urile scumpe, datorita lipsei unor elemente ce i-ar fi crescut pretul considerabil. Vom discuta toate detaliile in acest review, unde vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Heinner HSBS-H517NFGBK+ detine un sistem de racire Full No Frost. In caz ca nu stiti, acest sistem utilizeaza curenti de aer rece, care circula prin toate zonele din interiorul frigiderului si al congelatorului.

Avantajele sistemului sunt stabilizarea automata a temperaturii si umiditatii la un nivel benefic pentru alimente si blocarea aparitiei ghetei, atat in frigider, cat si in congelator.

Nefiind gheata in interior, nu va trebui sa decongelati aparatul niciodata. Poate doar daca vreti sa ii faceti o igienizare. E indicat sa ii opriti alimentarea si sa il stergeti cu o laveta umeda.

Heinner HSBS-H517NFGBK+ display

Fiind un aparat modern si elegant, la exterior detine un display cu ajutorul caruia puteti modifica temperatura pentru cele doua compartimente. Tot de aici puteti activa anumite functii.

Daca una dintre usi nu este bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Nu exista riscul sa plecati de acasa si sa va treziti la intoarcere cu o surpriza neplacuta.

Daca apasati un buton, puteti bloca accesul copiilor. O alta metoda de precautie pentru unele situatii.

Heinner HSBS-H517NFGBK+ este incadrat in clasa energetica A+. Asta inseamna ca este putin mai economic decat frigorificele din clasa A, dar consuma mai mult decat cele din clasa A++ si A+++.

Exista un mod Eco pe care daca il activati, aparatul se va adapta in vederea unui consum mai economic. Alimentele nu vor fi afectate in niciun fel.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Heinner HSBS-H517NFGBK+ este un side by side incapator. Avandu-l in bucatarie, un volum total net de 517 litri va sta la dispozitie. Acest gen de aparate electrocasnice se adreseaza locuintelor in care se gasesc multe alimente, probabil in casele in care stau mai mult de 4 persoane. Investitia renteaza, daca aveti loc pentru depozitare.

Volumul total se imparte in felul urmator: frigider – 345 litri, congelator – 172 litri, ambele compartimente fiind suficient de incapatoare.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 91.5 x 66 x 177 cm (latime x adancime x inaltime).

Heinner HSBS-H517NFGBK+ review, pret, pareri side by side

 

Frigiderul este amplasat in partea dreapta. Dupa cum se vede si in imagini, poate depozita multe alimente, de toate tipurile si toate dimensiunile.

In partea de jos sunt prezente doua compartimente inchise, suprapuse. Unul este pentru legume si celalalt pentru fructe. Deasupra acestora, spatiul liber este gestionat prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact. Rafturile sunt foarte rezistent, putand sustine si vasele voluminoase.

Pe usa sunt disponibile 4 suporturi rezistente, unde aveti loc suficient pentru asezarea borcanelor, sticlelor, recipientelor si alimentelor mai mici.

 

Congelatorul este prezent in partea stanga. Are o compartimentara similara cu a frigiderului, dar de proportii mai mici.

La baza detine tot doua compartimente inchise. Pe acestea le consider potrivite pentru pastrarea alimentelor cu un miros mai puternic. Ma refer aici la peste, carne afumata, sau chiar branzeturi.

Spatiul liber de deasupra este impartit tot prin 4 rafturi din sticla securizata si cu margine de protectie la zona de contact.

Si pe usa congelatorului se afla 4 suporturi unde puteti aseza pachete mici, pe care sa le accesati rapid. Aici ati putea raci rapid bauturile.

 

Designul este unul spectaculos in primul rand prin exteriorul din sticla neagra. Display-ul touchscreen este util, dar contribuie si la aspectul aparatului. Manerele sunt incastrate in usi, ceea ce ofera un plus de rezistenta.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa ramaneti cu urmatoarele idei.

Heinner HSBS-H517NFGBK+ este un aparat frigorific foarte incapator. Raceste si congeleaza foarte bine, fara a produce gheata. Este elegant, bine structurat si detine cateva functii utile. In prezent, se vinde la un pret redus, ceea ce il pozitioneaza in categoria frigorificelor rentabile.

 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca sunteti curiosi, puteti verifica pretul si la Evomag, dar slabe sanse sa fie mai ieftin.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta