Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HSBS-H514NFXWD+ Review, Pret si Pareri side by side performant

0
Scris februarie 13, 2019 de in Heinner
Heinner HSBS-H514NFXWD+ frigider side by side

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, sistem racire/congelare performant, pret mic, accesorii utile.
 

Negative:

Trebuie sa umpleti manual dozatorul de apa. Nu este un model care se alimenteaza automat de la retea.
 
Mai mult

Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+, 514 l, Clasa A+, No Frost, Display, Dozator de apa, H 178 cm, Argintiu Heinner HSBS-H514NFXWD+ este un frigider side by side eficient, cu performante ridicate si un pret surprinzator de mic. Este incapator, bine compartimentat si detine niste elemente care va vor incanta cu siguranta. In acest review vom […]

Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+, 514 l, Clasa A+, No Frost, Display, Dozator de apa, H 178 cm, Argintiu

Heinner HSBS-H514NFXWD+ este un frigider side by side eficient, cu performante ridicate si un pret surprinzator de mic. Este incapator, bine compartimentat si detine niste elemente care va vor incanta cu siguranta.

In acest review vom detalia toate informatiile pe care e bine sa le stiti, daca sunteti interesati de achizitionarea frigiderului. De asemenea, vom recomanda si cea mai buna sursa de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Heinner HSBS-H514NFXWD+ detine un sistem de racire Full No Frost. Este eficient pentru ca atat in frigider, cat si in congelator, utilizeaza curenti de aer rece. Acestia au rolul de a stabiliza umiditatea si temperatura, la un nivel benefic pentru pastrarea alimentelor. De asemenea, contribuie la stoparea depunerilor de gheata. Utilizand aer rece, condensul va fi anihilat. Nici macar in congelator nu va aparea gheata.

Acest sistem de racire este de ajutor pentru ca nu trebuie sa mai decongelati aparatul.

Temperatura pentru ambele compartimente se modifica prin intermediul unui display amplasat pe exteriorul usii congelatorului. Este o varianta eleganta, comoda.

Heinner HSBS-H514NFXWD+ frigider side by side display comenzi

 

 

Sunt mai multe moduri de functionare a frigiderului. Smart este o varianta care isi adapteaza racirea in functie de mediul ambiant si de cel interior.

Tehnologia Eco este un mod de functionare la parametri optimi, dar cu un consum redus de energie. Se foloseste atunci cand accesul la frigider este mai redus. Mai exact, cand plecati in vacanta si aveti alimente in frigider, activati modul Eco.

Daca nu ati inchis bine una dintre usi, veti fi avertizati de un semnal sonor. Este o metoda de precautie utila. Tuturor ni s-a intamplat sa credem ca am inchis usa si sa ne trezim peste cateva ore, cu usa deschisa.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

 

Heinner HSBS-H514NFXWD+ este un side by side incapator, avand un volum total net de 514 litri. Separat volumele stau in felul urmator: frigider – 342 litri, congelator – 172 litri.

Heinner HSBS-H514NFXWD+ frigider side by side incapator

 

Frigiderul este prezent in partea dreapta, ca in cazul majoritatii side by side-urilor. Din punct de vedere al organizarii, toate-s bune.

La baza sunt prezente 2 ladite transparente. In acestea e bine sa asezati fructele si legumele pentru ca au un grad mai mare de apa. Daca produc condens, e bine sa ramana in incaperile lor pentru a nu se deshidrata.

Deasupra, sunt 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona unde pot fi lovite cu vasele. Rafturile rezista la sustinerea celor mai grele oale sau recipiente.

Pe usa frigiderului aveti la dispozitie 4 suporturi incapatoare, unde vor sta sticle, borcane, conserve, recipiente si alimente mai mici. Ouale au suportul lor, pe raftul superior.

Sub unul dintre suporturi se afla si rezervorul pe care daca il umpleti cu apa, veti avea in permanenta apa rece, gata sa curga in pahar, la exterior. Mai clar, pe exteriorul usii frigiderului, este prezent un dozator, cu o clapeta. Fiind apasata, va curge apa in pahare, sau in ce recipient folositi.

 

Congelatorul este incapator si detine o cumpartimentare ce va permite sa pastrati in siguranta, alimente de origini diferite. In partea de jos sunt 2 ladite, inchise, in care ar fi bine sa tineti alimentele cu miros mai puternic.

Deasupra sunt 4 rafturi din sticla, pe care aveti loc sa depozitati multe pachete sau recipiente. Este o compartimentare ordonata, care va permite accesul rapid la orice produs doriti.

Pe usa congelatorului sunt disponibile 4 suporturi, perfecte pentru produsele si recipientele de dimensiuni mai mici.

 

Designul este unul modern, cu elemente remarcabile. Display-ul pentru comenzi, dozatorul de apa sunt detalii care contribuie la aspect, dar mai ales la confort. Manerele sunt incorporate in usi, ceea ce e imbucurator. Nu exista niciodata varianta ca vreun maner sa se rupa.

 

Concluzie

In finalul review-ului este bine sa ramaneti cu urmatoarele concluzii. Heinner HSBS-H514NFXWD+ este un side by side incapator, bine compartimentat. Detine un sistem de racire eficient si cateva tehnologii performante. Se vinde la un pret mic, comparabil cu pretul unor combine frigorifice.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca sunteti interesati de un side by side mai incapator, dar mai modest in tehnologii, Samsung RS66N8100S9/EF este o solutie.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare   Standard
Numar usi   2
Tip display   Touchscreen
Dozator apa   Da
Sistem de racire No Frost   Congelator, Frigider
Eficienta energetica   Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Volum net total   514 l
Functii   Blocare acces copii, Functie ECO, Super Freezing, Functie SMART, Super Cooling, Capacitate rezervor apa: 2.5 L
Semnalare audio   Usa deschisa
Culoare   Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare   1
Sistem racire   No Frost
Tensiune alimentare   220 V, 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider   342 l
Numar rafturi frigider   4
Numar rafturi usi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator   172 l
Numar compartimente   4
Sistem dezghetare congelator   Automat

DIMENSIUNI

Latime   91.5 cm
Adancime   66 cm
Inaltime   177 cm

 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)