Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HSBS-H430NFX+ Review, Pret si Pareri Side by side la pret de frigider.

0
Scris iulie 19, 2018 de in Heinner
Heinner HSBS-H430NFX+ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii variate si eficiente, pret mic.
 

Negative:

Nu detine dozator de apa, precum aparatele mai performante.
 
Mai mult

Heinner HSBS-H430NFX+ (Side by side, 429 l, Clasa A+, No Frost, Display, Adancime redusa, H 178 cm, Argintiu) Heinner HSBS-H430NFX+ este un side by side ce se vinde la pret de frigider. Este incapator, bine structurat si raceste excelent. Alimentele vor rezista mai mult, in conditii optime.   Caracteristici, functii si tehnologii Sistemul de racire Full […]

Heinner HSBS-H430NFX+

(Side by side, 429 l, Clasa A+, No Frost, Display, Adancime redusa, H 178 cm, Argintiu)

Heinner HSBS-H430NFX+ este un side by side ce se vinde la pret de frigider. Este incapator, bine structurat si raceste excelent. Alimentele vor rezista mai mult, in conditii optime.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Sistemul de racire Full No Frost pe care il detine aparatul, face ca racirea sa se bazeze pe curentii de aer rece care circula prin toate zonele interioare. Astfel, niciodata nu veti avea probleme cu depunerile de gheata. Mai mult, temperatura si umiditatea vor fi reglate continuu la un nivel optim.

Alimentele isi pastreaza textura si proprietatile pentru mai mult timp. Chiar si vegetalele vor rezista mai bine.

Functia Smart regleaza temperatura automat, in functie de temperatura interioara si de mediul ambiant.

Functia Eco adapteaza conditiile de functionare pentru a obtine un consum redus de energie electrica. Alimentele nu vor suferi in niciun fel.

In caz ca una dintre cele doua usi raman deschise, veti fi avertizati de un semnal sonor. Este o metoda de precautie pentru a nu ajunge la surprize neplacute.

Modul de functionare al aparatului, dar si temperatura pentru cele doua compartimente, vor fi stabilite prin utilizarea display-ului prezent la exterior.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Heinner HSBS-H430NFX+ este un side by side cu volum net de 429 litri, impartit astfel: frigider – 291 litri, congelator – 138 litri.

Fiind un side by side, frigiderul este amplasat in partea dreapta si congelatorul in partea stanga. Ambele compartimente sunt foarte incapatoare. Exista si side by side-uri mai spatioase, la peste 500 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 90 x 59.5 x 177 cm (latime x adancime x inaltime).

Heinner HSBS-H430NFX+

Frigiderul este incapator si detine accesorii amplasat inteligent. La baza sunt doua compartimente suprapuse, de tipul unor ladite transparente. Intr-unul puteti pune legume si in celalalt fructe.

Deasupra lor se afla 4 rafturi din sticla securizata, cu margine de protectie la zona de contact. Pe acestea aveti loc suficient sa depozitati vase voluminoase, sau orice alt tip de recipient.

Pe usa sunt prezente 4 suporturi spatioase, pe care puteti aseza sticle, borcane, conserve, recipiente sau alte alimente.

 

Congelatorul este de asemenea incapator si prezinta compartimente pe care le veti umple eficient. In partea de jos, sunt doua ladite in care puteti aseza alimentele cu un miros mai puternic. Este bine sa stea izolate pentru a nu le influenta si pe celelalte produse din congelator. As include aici pestele, carnea afumata sau legumele.

Spatiul liber este gestionat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata, rezistente sa sustina chiar si cele mai grele pachete congelate. Pe usa congelatorului se afla 4 suporturi rezistente si incapatoare. Sunt perfecte pentru a raci rapid bauturile.

 

Designul este unul modern, exteriorul fiind argintiu cu manere incorporate in usi. Display-ul pentru activarea functiilor si modificarea temperaturilor este un element util, dar si placut vizual.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Heinner HSBS-H430NFX+ este un side by side incapator, dar de dimensiuni mai reduse decat alte modele. Raceste si congeleaza perfect, prelungind prospetimea alimentelor. Este bine compartimentat si detine accesorii utile. Se vinde cu un pret mic, comparabil cu al unor frigidere. Este unul dintre cele mai ieftine side by side-uri.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)