Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HSBS-H401MNFX+ Review, Pret si Pareri side by side ieftin, dar eficient

0
Scris ianuarie 14, 2019 de in Heinner
Heinner HSBS-H401MNFX+ review pret pareri side by side full no frost

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem eficient de racire/congelare, compartimentare simpla si eficienta, nu ocupa foarte mult spatiu.
 

Negative:

Nu este unul dintre frigorificele economice.
 
Mai mult

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+, 401 l, Clasa A+, Full No Frost, Display Touch, LED, Control Electronic, Compresor Inverter, H 180 cm, Inox Heinner HSBS-H401MNFX+ nu este unul dintre cele mai incapatoare side by side-uri, dar cu siguranta este unul dintre cele mai ieftine. In acest review vom prezenta toate detaliile pe care este bine […]

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+, 401 l, Clasa A+, Full No Frost, Display Touch, LED, Control Electronic, Compresor Inverter, H 180 cm, Inox

Heinner HSBS-H401MNFX+ nu este unul dintre cele mai incapatoare side by side-uri, dar cu siguranta este unul dintre cele mai ieftine.

In acest review vom prezenta toate detaliile pe care este bine sa le cunoasteti daca vreti sa cumparati aparatul. Vom recomanda si cea mai buna sursa de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Heinner HSBS-H401MNFX+ detine sistem de racire/congelare Full No Frost. Asta inseamna ca atat in frigider, cat si in congelator, racirea sau congelarea se realizeaza pe baza curentilor de aer rece care circula peste tot.

Avantajele sistemului sunt ca opreste formarea depunerilor de gheata si stabilizeaza temperatura si umiditatea in permanenta, la un nivel optim. Alimentele isi vor pastra proprietatile pentru mai mult timp.

Heinner HSBS-H401MNFX+ display touch screen

Temperatura pentru ambele compartimente va fi reglata cu ajutorul displayului touch screen, pozitionat pe exteriorul usii frigiderului. Este o modalitate eleganta, moderna care ofera un plus de confort.

Daca una dintre usile aparatului nu este bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Aceasta ar fi o metoda de siguranta impotriva neplacerilor.

Prin apasarea unui buton, exista posibilitatea sa blocati accesul copiilor la interiorul aparatului.

Cand plecati in vacanta, activati functia Holiday. Alimentele vor fi pastrate in sigurata in interior, iar consumul de energie va fi unul redus. Functia isi face datoria, cand nimeni nu deschide vreuna dintre usile aparatului.

Incadrarea in clasa energetica A+, nu mi se pare un motiv de lauda. Consuma cu 20% mai putina energie fata de un aparat similar din clasa A. Sincer sa va zic, nu am mai intalnit un aparat frigorific in clasa A. In orice caz, nu acesta e cel mai important criteriu cand vrem sa cumparam un aparat frigorific. M-as gandi mai mult la volum, compartimentare si sistem de racire.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Heinner HSBS-H401MNFX+ este unul dintre side by side-urile de volum restrans. In fond, el este destul de incapator, avand capacitate totala neta de 401 litri. Frigiderul masoara 268 litri, iar congelatorul 133 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 79.5 x 69.2 x 180 cm (latime x adancime x inaltime).

Heinner HSBS-H401MNFX+ review pret pareri side by side ieftin

 

Structura acestui side by side este diferita de majoritatea. Aici frigiderul este pozitionat in partea de sus, iar congelatorul in partea de jos. La majoritatea, acestea erau alaturate si existau doar doua usi mari. In cazul de fata sunt 4 usi. Personal, imi place mai mult aceasta compartimentare, pentru ca la congelator umblu mai rar.

 

Frigiderul are la baza doua compartimente inchise, alaturate. In unul veti aseza legumele, iar in celalalt fructele. Deasupra acestora, spatiul liber este impartit prin intermediul a 3 rafturi din sticla securizata.

Observati si din imaginea de mai sus ca este loc pentru toate tipurile de vase.

Pe fiecare dintre usile frigiderului sunt prezente cate 3 suporturi, unde este loc suficient pentru sticle, borcane, recipiente sau alimente de dimensiuni reduse.

 

Congelatorul este compus din doua parti (stanga/dreapta), fiecare cu propria usa. Ambele compartimente sunt organizate in 3 sectoare. Zona de congelare este compusa din 6 compartimente. Gasiti loc suficient pentru toate tipurile de alimente.

 

Designul afisat de Heinner HSBS-H401MNFX+ este unul robust, care da dovada de rezistenta. Imi place ca manerele sunt incorporate in usi, astfel nu exista riscul de a se rupe vreodata.

Exteriorul din inox si display-ul touch screen sunt dovezi ale modernismului.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Heinner HSBS-H401MNFX+ este un side by side mai putin incapator decat majoritatea modelelor. In acelasi timp este si unul dintre cele mai ieftine side by side-uri. Raceste si congeleaza bine, reusind sa opreasca aparitia depunerilor de gheata.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Daca va intereseaza un side by side mai incapator, dar nu cu mult mai scump, exista varianta Heinner HSBS-H517NFGBK+.

 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)