Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HFF-80A+, Congelator, 80 l, Clasa A+, H 84.5 cm, 4 Sertare, Alb

0
Scris mai 23, 2016 de in Heinner
Heinner HFF-80A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Detine 4 compartimente inchise.
 

Negative:

Lipsa functie No Frost.
 
Mai mult

Heinner HFF-80A+ este un congelator de mici dimensiuni, ieftin, simplu, fara accesorii exceptionale. Este un aparat eficient in activitatea de congelare, dar sistemul de racire nu este unul de ultima generatie. Cum este si normal, pretul de vanzare nu depaseste pragul minim al aparatelor frigorifice. In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, vom […]

Heinner HFF-80A+ este un congelator de mici dimensiuni, ieftin, simplu, fara accesorii exceptionale. Este un aparat eficient in activitatea de congelare, dar sistemul de racire nu este unul de ultima generatie. Cum este si normal, pretul de vanzare nu depaseste pragul minim al aparatelor frigorifice.

In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, vom propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Heinner HFF-80A+ este un congelator mic, dupa cum spuneam. Volumul sau net este de doar 80 litri. Dimensiunile exterioare sunt 84.5 x 54.5 x 57 (IxLxA cm). Conform acestora, putem spune ca este usor de transportat si de amplasat in orice incapere. Poate fi si o varianta de racire pentru voiaje.

Sistemul de racire este clasic, pe baza conductelor inghetate. Nefiind un sistem modern, tip No Frost, cu siguranta vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori. Trebuie sa constientizam ca la preturi mici, serviciile sunt modeste.

Clasa energetica din care face parte congelatorul Heinner HFF-80A+ este A+, dar cu toate astea, consumul anual este destul de mic – 174 Kwh/an.

Compartimentarea este acceptabila. Producatorul a reusit sa incadreze 4 compartimente de tip ladite inchise. Acestea sunt din plastic, destul de rezistent. Spre deosebire de o lada frigorifica in care toate alimentele ar fi stat la gramada, aici le puteti tria in functie de originea lor. Astfel, mancarea isi va pastra proprietatile mai bine, nu isi va amesteca aromele si bineinteles, se va pastra o mai buna ordine si organizare.

Designul congelatorului Heinner HFF-80A+ este unul simplu, fara detalii incantatoare. Apreciez faptul ca prezinta doua manere, incorporate in usa, pe partea superioara. Consider ca manerele care ies in relief nu sunt durabile. Am vazut multe cazuri in care acestea s-ar fi rupt. Ce-i drept, nu exista greutate mare pe usa acestui congelator, dar precautia este bine venita. Cele doua manere au fost aplicate pentru ca usa congelatorului este reversibila, adica sensul de deschidere se poate inversa.

Concluzia este ca Heinner HFF-80A+ este un congelator potrivit pe postul de adjuvant al aparatului frigorific principal pe care il aveti in bucatarie. Dimensiunile sale va permit sa-l amplasat chiar si in incaperi foarte mici. Pretul de vanzare este unul mic, atata timp cat nu depaseste pragul de 800 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt variantele disponibile pentru prelungirea garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)