Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HCF-N98A+ Review, Pret si Pareri lada frigorifica de dimensiuni reduse

0
Scris august 30, 2018 de in Heinner
Heinner HCF-N98A+ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Congeleaza bine, poate fi amplasata in spatii inguste, se vinde la un pret mic.
 

Negative:

In timp se depune gheata in interior si trebuie decongelat.
 
Mai mult

Heinner HCF-N98A+, Lada frigorifica, 95 l, Clasa A+, 1 cos, Control mecanic, H 84.2 cm, Alb Heinner HCF-N98A+ este o lada frigorifica utila pentru situatiile in care congelatorul din frigider este plin, dar nici nu aveti mult spatiu in casa, pentru o lada frigorifica mai voluminoasa. In acest review vom prezenta toate aspectele ce o […]

Heinner HCF-N98A+, Lada frigorifica, 95 l, Clasa A+, 1 cos, Control mecanic, H 84.2 cm, Alb

Heinner HCF-N98A+ este o lada frigorifica utila pentru situatiile in care congelatorul din frigider este plin, dar nici nu aveti mult spatiu in casa, pentru o lada frigorifica mai voluminoasa.

In acest review vom prezenta toate aspectele ce o caracterizeaza, pentru a va da seama care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea vom recomanda si o sursa buna de pret. 

 

Heinner HCF-N98A+ detine un volum net de doar 95 litri. Se poate compara cu volumele congelatoarelor incorporate in combinele frigorifice.

Acest gen de lada frigorifica mai este folosita si in magazinele alimentare, pentru pastrarea unei cantitati mai mici de alimente, inghetata sau chiar pachete cu carne.

Dimensiunile exterioare sunt prietenoase chiar si cu locuintele mici. O puteti amplasa fara probleme intr-un balcon, pentru ca masoara doar 53.6 x 84.2 x 55.7 cm (latime x inaltime x adancime).

La interior este libera, avand doar un cos metalic in partea de sus. Acel cos este mobil; il puteti elimina, in caz ca nu vi se pare util. Eu pun in acest cos verdeata ambalata in staniol. Marar, leustean, patrunjel, pe tot parcursul anului am pachete cu aceste verdeturi. Tot in acest cos mai las bauturile la racit rapid.

Temperatura o veti regla prin rotirea termostatului amplasat in partea dreapta-jos.

Heinner HCF-N98A+ termostat

 

Heinner HCF-N98A+ este o lada frigorifica simpla in dotari si foarte ieftina, in acelasi timp. Costa putin peste 500 lei, astfel ca multi si-o pot permite.

De ce mi-am cumparat eu o lada frigorifica puteti citi in acest articol.

 

Heinner HCF-N98A+ fisa produsului

 

 

Toate celelalte informatii se gasesc in urmatorul manual de utilizare.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele pareri. Heinner HCF-N98A+ este o lada frigorifica de dimensiuni reduse, perfecta pentru a fi amplasata in spatii aglomerate. Are loc in camara, pe balcon, intr-un foisor, sau in magazinele cu spatiu limitat. Este foarte simpla in tehnologie, dar congeleaza bine. Se vinde cu un pret foarte mic, pe care si-l poate permite oricine.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)