Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HCF-98A+, Lada frigorifica, 98 l, Clasa A+, H 83.6 cm, Alb

0
Scris decembrie 20, 2015 de in Heinner
Heinner HCF-98A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Nu ocupa mult spatiu, este economica, silentioasa si avantajoasa la pret
 

Negative:

Nu poate face fata unor cantitati importante de alimente
 
Mai mult

Heinner HCF-98A+ este o lada frigorifica de mici dimensiuni, potrivita pentru incaperi inguste si are ca principal scop suplinirea congelatorului din bucatarie. Este o lada frigorifica economica si silentioasa. Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ va pune la dispozitie o capactitate interioara efectiva de 98 litri. Este o lada frigorifica ingusta, la baza avand adancimea de 52,6 cm si […]

Heinner HCF-98A+ este o lada frigorifica de mici dimensiuni, potrivita pentru incaperi inguste si are ca principal scop suplinirea congelatorului din bucatarie. Este o lada frigorifica economica si silentioasa.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ va pune la dispozitie o capactitate interioara efectiva de 98 litri. Este o lada frigorifica ingusta, la baza avand adancimea de 52,6 cm si latimea de 56,3 cm. O puteti amplasa chiar si in bucatarie, sub un corp de mobilier, dar luati in calcul ca are o inaltime de 83,6 cm. Faptul ca nu ocupa mult spatiu este un avantaj principal pentru cei cu bucatariile sau incaperile aglomerate, dar poate fi si un avantaj. Cei ce au de congelat cantitati mai mari de alimente, se pot orienta la o lada frigorifica de 200, 300 litri. Gasiti mai multe modele aici.

Fiind o lada frigorifica ieftina, lipsesc din dotare functiile performante. Deoarece nu dispune de un sistem de racire No Frost, trebuie sa va asteptati ca peretii interiori sa fie acoperiti de gheata, la un moment dat. Functia No Frost asigura o racire pe baza curentilor de aer care circula prin intregul compartiment, elimina umiditatea si automat nu se mai poate forma gheata. Mai multe detalii despre acest sistem de racire puteti afla aici. Temperatura din interior este reglabila, cu ajutorul termostatului amplasat pe exterior, in partea dreapta, jos. Cu ajutorul unui buton rotativ puteti seta o temperatura minima, medie sau maxima. Exista si posibilitatea sa ii opriti functionarea, fara a o scoate din priza.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ prezinta un interior deschis, necompartimentat, iar la suprafata exista un raft metalic pe care puteti aseza alimente de dimensiuni mai mici, pentru a nu se pierde printre pachetele voluminoase. Acest raft este potrivit pentru mici borcanase cu icre, sau marar, patrunjel tinut la congelare. Nefiind foarte voluminoasa, aceasta lada frigorifica va permite un acces rapid la orice pachet din interior. De asemenea, inaltimea sa de 83 cm, nu va impiedica sa va aplecati pentru a scoate un pachet situat la baza lazii frigorifice.

Concluzia noastra este ca o lada frigorifica Heinner HCF-98A+ este potrivita numai in cazul in care nu aveti spatiu pentru o lada mai voluminoasa sau doriti sa cumparati un produs foarte ieftin. La o suma mai mare cu inca 200-300 lei, gasiti cu siguranta o lada frigorifica mult mai spatioasa.

electrok pret bun


0 Comentarii



Fii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)