Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HCF-300MLH, Lada frigorifica, 295 l, Clasa A+, Alb

0
Scris octombrie 24, 2016 de in Heinner
Heinner HCF-300MLH

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, yala, roti transportoare.
 

Negative:

Vor aparea depuneri de gheata la interior.
 
Mai mult

Heinner HCF-300MLH Lada frigorifica, 295 l, Clasa A+, Alb Heinner HCF-300MLH este o lada frigorifica de volum mediu, in care puteti depozita in siguranta, o cantitate generoasa de alimente. Este o lada frigorifica ieftina, acesta fiind un aspect foarte important care influenteaza achizitia ei. Heinner HCF-300MLH este o lada frigorifica ce ofera un volum util de […]

Heinner HCF-300MLH Lada frigorifica, 295 l, Clasa A+, Alb

Heinner HCF-300MLH este o lada frigorifica de volum mediu, in care puteti depozita in siguranta, o cantitate generoasa de alimente. Este o lada frigorifica ieftina, acesta fiind un aspect foarte important care influenteaza achizitia ei.

Heinner HCF-300MLH este o lada frigorifica ce ofera un volum util de 295 litri. Daca o comparam cu un congelator generos, incorporat in combinele frigorifice, ne dam seama ca aceasta lada frigorifica este de aproximativ 3 ori mai incapatoare.

Detine o capacitate care va permite sa pastrati in permanenta o varietate de alimente. O astfel de lada frigorifica, va ajuta sa mergeti la cumparaturi mai rar. Achizitionati cantitati mai mari, mai proaspete si de buna calitate, pentru ca aveti loc sa le depozitati. Am scris un articol in care am mentionat avantajele si cauza pentru care am cumparat o lada frigorifica.

Dimensiunile exterioare ale lazii frigorifice sunt 85 x 111.5 x 64.5 (IxLxA cm). Poate fi amplasata oriunde, chiar si in balcoanele apartamentelor.

Pentru o siguranta deplina, Heinner HCF-300MLH este dotata cu o yala pentru incuiat. Astfel, puteti limita accesul strainilor. Din acest punct de vedere, puteti amplasa lada frigorifica si locurile publice, cum ar fi magazinele.

Sistemul de racire cu care este dotata lada frigorifica este unul static. In pereti, detine conducte prin care circula agent termic. Nefiind un sistem de tip No Frost, cu siguranta veti mai observa depuneri de gheata pe peretii din interior.

Heinner HCF-300MLH detine un interior liber, iar in partea de sus, exista un cos metalic, pe care il puteti amplasa unde doriti. Pachetele mari vor sta la baza, iar recipientele mici ar trebui amplasate pe acest cos.

Concluzia este ca Heinner HCF-300MLH reprezinta o lada frigorifica destul de incapatoare, situata la pragul mediu al gamei. Detine elemente de siguranta. Este o lada frigorifica mai ieftina si mai incapatoare, decat modelul Zanussi ZFC21400WA.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Heinner HCF-300MLH review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)