Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Heinner HCF-250A+, Lada frigorifica, 250 l, Clasa A+

0
Scris septembrie 15, 2016 de in Heinner
heinner-hcf-250a-review-pret-pareri-opinii-lada-frigorifica

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, pret mic.
 

Negative:

Lipsa yala incuiat.
 
Mai mult

Heinner HCF-250A+ Lada frigorifica, 250 l, Clasa A+ Heinner HCF-250A+ este o lada frigorifica de capacitate medie, suficient de incapatoare, incat sa puteti depozita in siguranta o cantitate considerabila de provizii. Este o lada frigorifica simpla, fara tehnologii performante, care garanteaza o depozitare in siguranta a alimentelor. Capacitatea utila pe care Heinner HCF-250A+ o pune la dispozitie este de […]

Heinner HCF-250A+ Lada frigorifica, 250 l, Clasa A+

Heinner HCF-250A+ este o lada frigorifica de capacitate medie, suficient de incapatoare, incat sa puteti depozita in siguranta o cantitate considerabila de provizii. Este o lada frigorifica simpla, fara tehnologii performante, care garanteaza o depozitare in siguranta a alimentelor.

Capacitatea utila pe care Heinner HCF-250A+ o pune la dispozitie este de 250 litri. Daca facem un calcul simplu, lada frigorifica este mai incapatoare de cel putin doua ori, decat un congelator foarte spatios, incorporat in combinele frigorifice.

Compartimentarea interioara este eficienta, pentru ca pe langa intregul spatiu liber, in care puteti aseza multe pachete voluminoase, unele peste celalalte, partea de sus este rezervata pentru recipiente si alimente de dimensiuni mici. Acestea vor fi asezate pe un raft metalic, mobil, pe care il puteti scoate, daca nu doriti sa-l folositi. Personal, eu il umplu cu verdeata (marar, patrunjel si leustean), invelita in staniol. Din fiecare pachet tai atat cat este nevoie pentru mancarea proaspata si apoi il pun la loc.

Pentru modificarea temperaturii, este prezent un termostat, amplasat in partea din dreapta, jos. In zona termostatului exista un led rosu, care se va aprinde in cazul in care temperatura interioara este prea ridicata. Iata o masura de siguranta pentru alimente.

Designul lazii frigorifice este unul simplu. Heinner HCF-250A+ nu detine roti transportoare, pentru ca producatorul a considerat ca nu este un aparat foarte greu de mutat (in cazul in care este gol). De obicei, lazile frigorifice de mare volum sunt montate pe roti. In schimb, pentru un plus de siguranta, ar fi fost indicata o yala pentru incuiat.

Concluzia este ca Heinner HCF-250A+ este o lada frigorifica destul de incapatoare, desi este clasata la nivelul mediu al gamei. Este foarte ieftina. O putem compara cu modelul Zanussi ZFC21400WA, care este cu 40 litri mai mica, dar cu 200 lei mai scumpa. Este o investitie foarte potrivita pentru perioada dinaintea sarbatorilor. De obicei, in acea perioada, toata lumea se agita sa faca loc in congelatoare, pentru a depozita carnea.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Lada frigorifica
Volum net total (l)   250
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   250
Volum brut total (l)   250
Consum energetic (kWh/an)   247

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   1
Sistem dezghetare congelator   Manual
Capacitate de congelare (kg/24 h)   18
Altele   Cos din sarma

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Tip CAPAC
Maner   Vertical
Dimensiuni (IxLxA cm)   60.7 x 111.5 x 83.2
Termostat reglabil   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Altele   Control mecanic cu termostat ajustabil

DETALII TEHNICE

Agent racire   R600
Nivel de zgomot (dB)   42

 

Heinner HCF-250A+ review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)