Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Lada frigorifica Heinner HCF-145A+, 145 l, Clasa A+, H 82.5 cm, Alb

0
Scris august 4, 2015 de in Heinner
Lada frigorifica Heinner HCF-145A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Economica, silentioasa
 

Negative:

-
 
Mai mult

Lada frigorifica Heinner HCF-145A+ este un produs foarte util, care isi gaseste locul in casele in care cumparaturile se fac mai rar, dar in cantitati mai mari. Lazile frigorifice sunt din ce in ce mai cautate, deoarece oamenii au inceput sa investeasca inteligent in alimente. De ce sa cumperi treptat carne de porc, din magazine, cand […]

Lada frigorifica Heinner HCF-145A+ este un produs foarte util, care isi gaseste locul in casele in care cumparaturile se fac mai rar, dar in cantitati mai mari. Lazile frigorifice sunt din ce in ce mai cautate, deoarece oamenii au inceput sa investeasca inteligent in alimente. De ce sa cumperi treptat carne de porc, din magazine, cand nici nu stii cum este crescut animalul, nici cum este pastrata carnea? Mai bine cumperi de la o sursa cunoscuta, un porc intreg, pe care sa il portionezi si sa il tii in lada frigorifica.

Lada frigorifica Heinner HCF-145A+, prezinta dimensiuni reduse, 82.5 x 72.6 x 56.2 cm si este special conceputa pentru a fi amplasata in locuri restranse. Acest model pune la dispozitie un volum net total de 145 litri. Fiind incadrata in clasa de economie energetica A+,  Heinner HCF-145A+ consuma cu pana la 24 % mai putina energie, spre deosebire de un produs similar din clasa A. Garanteaza o congelare eficienta cu un consum mai mic de energie. Un alt aspect favorabil este silentiozitatea aparatului, nivelul de zgomot fiind de 45 dB.

Diferentele dintre o lada frigorifica si un congelator sunt urmatoarele.

Intr-o lada frigorifica puteti depozita o cantitate mai mare de alimente, deoarece, neavand rafturi, nu se pierde spatiu. In acelasi timp, trebuie sa aveti o buna organizare interioara, fiindca pachetele de alimente vor sta unele peste celelalte si nu puteti avea o vizualizare de ansamblu, decat la suprafata. Data fiind structura unei lazi frigorifice, alimentele congelate nu pot cadea cand deschideti usa. Prentru un plus de confort, lada frigorifica Heinner HCF-145A+ detine un raft metalic pe care il puteti aseza la suprafata. Pe acesta puteti aseza vegetalele si astfel evitati sa prinda miros de carne.

Concluzia noastra este ca o lada frigorifica Heinner HCF-145A+ este eficienta, in cazul in care congelatorul incorporat in frigiderul din bucatarie, nu este suficient de incapator. Daca aveti mai mult spatiu pentru o lada frigorifica mai voluminoasa, va recomandam modelul Heinner HCF-205A+

 

electrok pret bun

 

Specificatii

Caracteristici generale
  • Tip aparat: Lada frigorifica
  • Volum net total (l): 145
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Consum energetic (kWh/an): 196
Congelator
  • Sistem dezghetare congelator: Manual
  • Capacitate de congelare (kg/24 h): 9
Design
  • Culoare: Alb
  • Deschidere standard: Vertical
  • Dimensiuni (IxLxA cm): 82.5 x 72.6 x 56.2
Detalii tehnice
  • Nivel de zgomot (dB): 45

 

Manual de utilizare – Heinner HCF-145A+

Heinner HCF-145A+ pareri, review, pret


0 Comentarii



Fii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)