Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Hansa FD207.4 – Review, Pret si Pareri frigider ieftin, de dimensiuni reduse

0
Scris iulie 5, 2018 de in Hansa
Hansa FD207.4 review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, are loc si in bucatarii mai putin spatioase, detine materiale rezistente.
 

Negative:

Lipsa tehnologii ultra performante.
 
Mai mult

Hansa FD207.4, Frigider cu doua usi, 138 l, Clasa A+, H 129 cm, Alb Hansa FD207.4 este un frigider foarte ieftin, perfect pentru bucatariile de dimensiuni reduse. Este probabil singura solutie in anumite cazuri. Va spun din proprie experienta pentru ca am o bucatarie foarte mica. In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele frigiderului, pentru a intelege […]

Hansa FD207.4, Frigider cu doua usi, 138 l, Clasa A+, H 129 cm, Alb

Hansa FD207.4 este un frigider foarte ieftin, perfect pentru bucatariile de dimensiuni reduse. Este probabil singura solutie in anumite cazuri. Va spun din proprie experienta pentru ca am o bucatarie foarte mica.

In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele frigiderului, pentru a intelege daca este aparatul pe care vreti sa-l aveti in bucatarie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Hansa FD207.4 este un frigider simplu, ca si dotari. Nu detine tehnologii performante. Sistemul de racire/congelare, este unul static, pe baza conductelor prin care circula agent termic. Practic, sunt niste conducte care racesc peretii si asa se ajunge la o temperatura scazuta in interior.

De racit, raceste suficient de mult. Problema este ca se formeaza gheata pe peretii interiori, din cauza condensului ce apare cand depozitati alimente calde. Insa nu ar trebui sa va surprinda fenomenul. Este absolut normal si apare la toate aparatele frigorifice care nu detin tehnologie de racire Full No Frost.

Interiorul frigiderului este iluminat, iar temperatura se regleaza prin rotirea termostatului. Dotarile sunt standard si doar asa frigiderul se poate vinde cu un pret mic.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Hansa FD207.4 este un frigider cu doua usi, adica frigiderul este separat de congelator.

Ofera un volum total net de 138 litri. Pentru o familie numeroasa poate fi mic, dar este perfect pentru o garsoniera sau o locuinta in care traiesc doua persoane.

Spre exemplu, in apartamentele noi ce s-au vandut prin programul Prima Casa, dimensiunile au fost reduse. Cu siguranta bucatariile nu sunt unele spatioase.

De aceea, dimensiunile exterioare ale frigiderului sunt 129 x 47.4 x 49.8 cm (inaltime x latime x adancime).

Hansa FD207.4

Frigiderul se afla in partea de jos si detine un volum net de 98 litri. Ofera strictul necesar dupa cum se poate vedea si in imagine.

La baza se afla un compartiment inchis, in care furctele si legumele isi vor pastra consistenta mai bine. Deasupra este spatiu liber impartit cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata. Pe usa sunt 3 suporturi din plastic rezistent pe care puteti aseza sticle, recipiente si alimente de dimensiuni mai mic.

Congelatorul este pozitionat in partea superioara. Detine un volum net de 40 litri. Desi pare micut, exista loc pentru mai multe caserole. Chiar si pe usa pot fi depozitate 2-3 recipiente mai mici.

Designul este unul simplu, fara elemente ultra moderne. Exteriorul este alb, manerele sunt incorporate in usi, iar usile sunt reversibile. Mai exact, sensul de deschidere poate fi inversat.

 

Concluzie

Hansa FD207.4 este un frigider potrivit pentru bucatariile aglomerate. Se incadreaza bine in locuintele cu 2 persoane. Ofera strictul necesar si se vinde cu un pret foarte mic.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)