Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Haier HRF-628DF6, Side by Side, 579 l, Clasa A+, No Frost, H 178 cm, Inox

0
Scris mai 5, 2017 de in Haier
Haier HRF-628DF6

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, Racire si congelare Full No Frost.
 

Negative:

Lipsa dozator de apa si gheata.
 
Mai mult

Haier HRF-628DF6, Side by Side, 579 l, Clasa A+, No Frost, H 178 cm, Inox Haier HRF-628DF6 este cel mai ieftin side by side in momentul actual, dar pe parcursul anului, clasamentul ar putea evolua. Este mai incapator decat multe side by side-uri ce se vand cu un pret ridicat. Il vom prezenta amanuntit in […]

Haier HRF-628DF6, Side by Side, 579 l, Clasa A+, No Frost, H 178 cm, Inox

Haier HRF-628DF6 este cel mai ieftin side by side in momentul actual, dar pe parcursul anului, clasamentul ar putea evolua. Este mai incapator decat multe side by side-uri ce se vand cu un pret ridicat. Il vom prezenta amanuntit in acest review, pentru a va da seama care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Caracteristici, functii si tehnologii

Haier HRF-628DF6 este un side by side Full No Frost. Asta inseamna ca atat in frigider, cat si in congelator, racirea se va realiza cu ajutorul curentilor de aer ce vor circula prin toate zonele. Acest sistem prezinta mai multe avantaje. Alimentele vor fi depozitate in deplina siguranta. Temperatura si umiditatea se vor stabili rapid la un prag optim. In plus, niciodata nu vor aparea picaturi de apa, sau depuneri de gheata.

Cand sunteti plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, functia Holiday va ajuta sa pastrati alimentele in siguranta, dar cu un consum redus de curent electric.

Pentru modificarea temperaturilor si activarea anumitor functii, este prezent un display pe exteriorul usii congelatorului.

comenzi display

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Haier HRF-628DF6 este un side by side compus dintr-un frigider si un congelator, dispuse alaturat si separate printr-un perete comun. Volumul total net al intregului aparat este 579 litri si se imparte astfel: frigider – 380 litri, congelator – 199 litri.

Din punct de vedere al volumului generos pe care il pune la dispozitie, Haier HRF-628DF6 este perfect pentru casele in care locuiesc multe persoane, dar si pentru incaperile in care este suficient spatiu. Nu s-ar incadra intr-o bucatarie ingusta, pentru ca dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 178 x 91 x 69 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Haier HRF-628DF6 side by side

Frigiderul este amplasat in partea dreapta si detine accesorii simple, dar eficiente. La baza sunt doua compartimente in care vor sta vegetalele. Fructele si legumele pot fi aranjate separat si isi vor mentine proprietatile pentru o perioada mai lunga de timp.

Deasupra este spatiu liber, pe care il puteti gestiona cum doriti prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata. Rafturile sunt foarte rezistente si pot sustine fara probleme chiar si cele mai grele vase.

Pe interiorul usii frigiderului sunt prezente 4 suporturi incapatoare, unde puteti depozita mai multe recipiente.

Congelatorul se afla in partea stanga si are acelasi numar de accesorii ca si frigiderul, doar ca sunt de dimensiuni mai mici. Mai exact, in congelator se afla 2 compartimente inchise, la baza, deasupra sunt 5 rafturi din sticla securizata, iar pe usa vedem alte 4 suporturi din plastic.

Designul este modern si elegant in acelasi timp. Exteriorul din inox ofera un aspect placut, dar si o rezistenta sporita. Display-ul de la exterior este dovada faptului ca Haier HRF-628DF6 este un aparat de ultima generatie.

Concluzie

Haier HRF-628DF6 este un side by side foarte incapator, care se vinde cu un pret accesibil. Mai exact, la acest moment este cel mai ieftin side by side, insa nu se stie cum vor evolua preturile pe parcursul anului. Pretul mic provine din simplitatea accesoriilor. Spre exemplu, side by side-urile mai scumpe sunt dotate cu un dozator de apa si cuburi de gheata, sau au un minibar pe usa frigiderului. Un astfel de model este si Beko GN162420P.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   579
Afisaj   LCD
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   199
Volum net frigider (l)   380
Volum brut total (l)   628
Consum energetic (kWh/an)   420
Dispenser apa   Nu
Dispenser gheata   Nu

FRIGIDER

Numar de rafturi   3
Sistem dezghetare frigider   No Frost
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Sistem dezghetare congelator   No Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h)   10

DESIGN

Culoare   Inox
Dimensiuni (IxLxA cm)   178 x 91 x 69
Iluminare interioara   Da, LED
Termostat reglabil   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Nu
Functie super-racire   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Clasa climatica   SN-T
Nivel de zgomot (dB)   42
Greutate (Kg)   120

Haier HRF-628DF6 review, pret, pareri, opinii, promotii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)