Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Haier HRF-521DS6, Side by Side, 521 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Argintiu

0
Scris septembrie 13, 2017 de in Haier
Haier HRF-521DS6 review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Full No Frost, pret mic, volum generos depozitare.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Haier HRF-521DS6, Side by Side, 521 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Argintiu Haier HRF-521DS6 este cel mai ieftin side by side la acest moment. Se vinde la un pret comparabil cu ale frigiderelor ce au volume mult mai mici. In prezentul review, vom descrie toate aspectele aparatului, pentru a sublinia pareri pro si […]

Haier HRF-521DS6, Side by Side, 521 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Argintiu

Haier HRF-521DS6 este cel mai ieftin side by side la acest moment. Se vinde la un pret comparabil cu ale frigiderelor ce au volume mult mai mici. In prezentul review, vom descrie toate aspectele aparatului, pentru a sublinia pareri pro si contra.

Caracteristici, functii si tehnologii

Pornind de la cel mai important aspect pe care trebuie sa-l urmarim la un aparat frigorific, spunem ca Haier HRF-521DS6 detine sistem de racire Full No Frost. Mai exact, racirea se va realiza pe baza curentilor de aer rece. Este cea mai eficienta metoda pentru depozitarea alimentelor in conditii perfecte. Niciodata nu se va forma gheata pe peretii interiori atat in frigider, cat si in congelator.

Exact cum ne asteptam de la un asemenea aparat, temperaturile din ambele compartimente, vor fi setate prin utilizarea unui panou de comenzi prezent la exterior. Este o metoda moderna si confortabila.

Haier HRF-521DS6 display on door

Cand plecati de acasa si nu mai deschideti usile aparatului, setati-l pe modul Vacanta. Va functiona normal, dar cu un consum redus de energie.

Interiorul este iluminat cu bec LED, pentru o vizibilitate buna in toate zonele si pentru o scadere a consumului de curent.

Opinii despre compartimentare si accesorii

La fel ca majoritatea side by side-urilor, Haier HRF-521DS6 este un aparat frigorific incapator. Se bucura de un volum total net de 521 litri, distribuit astfel: frigider – 343 litri, congelator – 178 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 179 x 90.8 x 65.5 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Se incadreaza bine in bucatariile spatioase.

Haier HRF-521DS6 side by side

 

Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, este loc pentru toate tipurile de alimente si recipiente, in acest side by side.

Frigiderul este amplasat in partea dreapta. Detine doua compartimente pentru vegetale, in partea de jos. Deasupra este un spatiu liber, gestionat prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata. Pe usa a fost loc de doar 3 suporturi, pe care vor fi asezate sticle.

Congelatorul se afla in partea stanga si detine spatiu generos pentru depozitarea tuturor categoriilor de alimente. La baza se afla doua compartimente inchise, in care ar fi bine sa asezati alimente cu un miros intens. Deasupra sunt 5 rafturi din sticla securizata, rezistente la cele mai grele pachete. Pe usa congelatorului sunt prezente 4 suporturi, ce reprezinta spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor si recipientelor mai mici.

Designul este unul modern, prezentand un exterior din inox, cu elemente hi-tech.

 

Concluzie

Haier HRF-521DS6 este cel mai ieftin side by side, la acest moment. In acelasi timp, este perfect in caz ca aveti nevoie de spatiu generos pentru depozitarea alimentelor. Se incadreaza perfect in casele familiilor numeroase, sau in institutiile de cazare (pensiuni, hoteluri). Sistemele performante ajuta la pastrarea alimentelor pe o durata mare de timp.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   521
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   178
Volum net frigider (l)   343
Consum energetic (kWh/an)   435
Dispenser apa   Nu
Dispenser gheata   Nu

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   No Frost
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   7
Sistem dezghetare congelator   No Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h)   12

DESIGN

Culoare   Argintiu
Iluminare interioara   Da, LED
Termostat reglabil   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Functie super-racire   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Clasa climatica   SN – T
Nivel de zgomot (dB)   43
Greutate (Kg)   115
Dimensiuni (IxLxA cm)   179 x 90.8 x 65.5

Haier HRF-521DS6 review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)