Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Gorenje NRKI5181LW, Combina frigorifica incorporabila, 278 l, Clasa A+, H 177.5 cm, Alb

4
Scris noiembrie 25, 2015 de in Gorenje
Gorenje NRKI5181LW

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Functii performante, compartimentare eficienta
 

Negative:

Nu este cea mai silentioasa combina frigorifica
 
Mai mult

Gorenje NRKI5181LW este una dintre cele mai complexe combine frigorifice incorporabile realizate de celebrul producator Gorenje. Volumul generos, organizarea eficienta si functiile performante sunt avantajele datorita carora clientii aleg aceasta combina frigorifica. Referitor la consumul de energie, Gorenje NRKI5181LW este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Mai exact, consuma cu pana la 24% mai putin curent fata […]

Gorenje NRKI5181LW este una dintre cele mai complexe combine frigorifice incorporabile realizate de celebrul producator Gorenje. Volumul generos, organizarea eficienta si functiile performante sunt avantajele datorita carora clientii aleg aceasta combina frigorifica.

Referitor la consumul de energie, Gorenje NRKI5181LW este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Mai exact, consuma cu pana la 24% mai putin curent fata de un aparat frigorific din vechea generatie. Sistemele de racire si de congelare sunt eficiente si va explicam de ce. In frigider, chiar daca racirea nu este No Frost, pe baza curentilor de aer, exista un ventilator care asigura aceeasi temperatura in orice zona a frigiderului si limiteaza depunerile de gheata pe peretii interiori. In congelator sistemul de racire este No Frost. Combina frigorifica pune la dispozitie un volum net total de 278 l, care se imparte intre frigider si congelator.

Frigiderul combinei frigorifice Gorenje NRKI5181LW detine un volum net de 200 l si este foarte bine structurat. In partea de jos sunt prezente doua compartimente alaturate. Acestea sunt destinate fructelor si legumelor. Fiind vorba despre doua astfel de ladite inchise, puteti aseza fructele separat de legume, ca sa nu isi imprumute aromele. Deasupra, se afla un alt compartiment inchis, in care este bine saU depozitati untul si lactatele, pentru a nu se usca rapid. In afara de aceste 3 compartimente, mai exista 4 rafturi din sticla securizata, protejate la exterior cu o margine din plastic. Usa frigiderului Gorenje NRKI5181LW este prevazuta cu 4 suporturi din plastic.

Congelatorul combinei frigorifice Gorenje NRKI5181LW pune la dispozitie un volum de 60 l. Este structurat util in 3 compartimente inchise, care permit alimentelor sa-si pastreze proprietatile pe o durata indelungata. Daca nu existau aceste compartimente si se opta pentru rafturile acelea metalice, ar fi existat mai multe dezavantaje. Alimentele intrau in contact direct, unele cu celalalte si exista surpriza neplacuta ca un pachet de fructe pentru prajituri sa capete miros de la pestele congelat.

Functiile eficiente cu care a fost inzestrata combina frigorifica Gorenje NRKI5181LW sunt urmatoarele. Functia Holiday conceputa in scop economic. Cand sunteti plecati in vacante si nimeni nu deschide usile combinei frigorifice, va dati seama ca nu o puteti deconecta de la priza. Pentru ca alimentele sa nu fie afectate, racirea va fi activa, dar intr-un mod economic. Racirea si congelarea actioneaza rapid pentru a se achita de sarcini. Functia de avertizare a usilor deschise este conceputa atat pentru economisirea de energie, cat si pentru siguranta alimentelor. Atunci cand uitati o usa deschisa, va fi emis un semnal sonor si veti sti ce trebuie sa faceti. Temperatura poate fi modificata cu ajutorul unui display LED, amplasat in partea superioara a frigiderului.

Dimensiunile combinei frigorifice Gorenje NRKI5181LW sunt 177.5x54x54.5 cm. Usile sunt reversibile, astfel ca le puteti schimba sensul de deschidere. Nu este cea mai silentioasa combina frigorifica, avand un nivel de zgomot de 42 dB.

Concluzia noastra este ca Gorenje NRKI5181LW reprezinta o combina frigorifica incorporabila performanta. Prezinta o structura complexa si un numar de functii pe masura. Pretul este in conformitate cu aptitudinile produsului. In aceasta perioada beneficiaza si de o reducere considerabila.

electrok pret bun

Gorenje NRKI5181LW

Gorenje NRKI5181LW

Manual de utilizare pentru combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI5181LW


4 Comentarii


 1.  
  Roland Draghici

  Mi se pare putin 2 ani garantie…
 2.  
  Laura

  Mai tine reducerea pana saptamana viitoare?
  •  
   admin

   Nu ne putem pronunta in legatura cu acest aspect. Sfatul nostru este sa verificati pretul la toti retailerii si alegeti ce vi se pare mai convenabil.

Lasa un raspuns

(necesar)