Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Gorenje+ GDC67178FN, Combina frigorifica incorporabila, No Frost, 260 l, Clasa A++, 177.5 cm, Alb

4
Scris noiembrie 24, 2015 de in Gorenje
Gorenje+ GDC67178FN

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Functie No Frost frigider, eficienta energetica A++, organizare foarte eficienta, sisteme perfromante
 

Negative:

Lipsa functie No Frost in congelator
 
Mai mult

Gorenje+ GDC67178FN este una dintre cele mai performante combine frigorifice incorporabile, dotata cu cele mai eficiente functii disponibile. Este spatioasa, economica si bine organizata. Functia No Frost este una dintre marile calitati ale combinei frigorifice Gorenje+ GDC67178FN. In acest sens, discutam despre un tip de racire pe baza curentilor de aer. In primul rand va impiedica depunerile […]

Gorenje+ GDC67178FN este una dintre cele mai performante combine frigorifice incorporabile, dotata cu cele mai eficiente functii disponibile. Este spatioasa, economica si bine organizata.

Functia No Frost este una dintre marile calitati ale combinei frigorifice Gorenje+ GDC67178FN. In acest sens, discutam despre un tip de racire pe baza curentilor de aer. In primul rand va impiedica depunerile de gheata pe peretii interiori ai combinei frigorifice. In al doilea rand, alimentele vor fi pastrate in conditii sanatoase si eficiente. Nu vor fi pastrate in conditii de umezeala, evitand si formarea mucegaiului. Clasa de eficienta energetica A++ din care face parte combina frigorifica Gorenje+ GDC67178FN, confirma un consum redus de energie, cu pana la 40%, fata de o combina frigorifica din vechea generatie. Mai exact, consumul anual de energie este de 230 kWh/an.

Gorenje+ GDC67178FN detine un volum net total de 260 l, care se imparte intre frigider si congelator.

Frigiderul combinei frigorifice Gorenje+ GDC67178FN pune la dispozitie un volum net de 200 litri si prezinta o structura foarte interesanta. In partea de jos exista 2 compartimente inchise pentru legume si fructe, iar deasupra este inca unul special pentru branzeturi si unt. Aceste compartimente sunt concepute special pentru ca alimentele sa isi pastreze prospetimea pe o durata indelungata. Consistenta lor nu va fi afectata. Deasupra acestor compartimente inchise, exista si 4 rafturi din sticla securizata, protejate la exterior cu o margine metalica. Usa frigiderului este inzestrata cu 5 suporturi pentru a va ajuta sa gestionati alimentele cat mai bine.

Congelatorul combinei frigorifice Gorenje+ GDC67178FN, detine un volum net de 60 litri. Este suficient pentru un congelator incorporat. Structura sa este alcatuita din 3 compartimente inchise, eficiente pentru protejarea pachetelor cu alimente. Nu exista riscul sa pice vreun pachet, atunci cand deschideti usa. In alta ordine de idei, avand la dispozitie 3 compartimente, puteti depozita alimentele separat, in functie de originea fiecaruia. Lipsa sistemului de congelare No Frost, constituie un dezavantaj.

Functiile avansate cu care aceasta combina frigorifica este dotata sunt urmatoarele. Asigura o racire rapida si o congelare pe masura. Cand sunteti grabiti si uitati o usa deschisa, va fi emis un semnal sonor pentru a va avertiza. Cu siguranta veti sti ce aveti de facut si alimentele nu vor fi supuse unor conditii de mediu nefavorabile. Atat temperatura, cat si activarea/dezactivarea unor functii se realizeaza cu ajutorul displayului LED amplasat in partea superioara a frigiderului.

Concluzia noastra este ca Gorenje+ GDC67178FN reprezinta o combina frigorifica performanta, incapatoare, bine structurata si foarte economica. Pretul de vanzare nu este mic, dar confirma calitatile aparatului.

 

electrok pret bun

Gorenje+ GDC67178FN schema asamblare

Gorenje+ GDC67178FN schema asamblare


4 Comentarii


 1.  
  Diana Byanca

  E scumpa cat un frigider Smeg. Care vi se pare mai buna?
 2.  
  Madalina

  Desi e A++, consuma mai mult decat un frigider modest.
  •  
   admin

   Este normal. Nici functiile nu se compara cu ale unui frigider modest. Producatorul apeleaza la tehnologie de ultima generatie pentru a limita consumul de energie si a creste performantele.

Lasa un raspuns

(necesar)