Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Gorenje FH401W, Lada frigorifica, 380 l, Clasa A+, Alb

0
Scris mai 23, 2016 de in Gorenje
Lada frigorifica Gorenje FH401W, 380 l, Clasa A+, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Incapatoare, eficient accesorizata, compartimentare utila.
 

Negative:

Lipsa role transport.
 
Mai mult

Gorenje FH401W este o lada frigorifica foarte incapatoare, compartimentata mai eficient decat multe alte modele. Este bine accesorizata, dar are si cateva dezavantaje pe care pe voi prezenta in acest articol. Pretul de vanzare este unul onest. Capacitatea utila a lazii frigorifice Gorenje FH401W este de 380 litri. Destul de generoasa as putea spune. Tinand cont ca lazile […]

Gorenje FH401W este o lada frigorifica foarte incapatoare, compartimentata mai eficient decat multe alte modele. Este bine accesorizata, dar are si cateva dezavantaje pe care pe voi prezenta in acest articol. Pretul de vanzare este unul onest.

Capacitatea utila a lazii frigorifice Gorenje FH401W este de 380 litri. Destul de generoasa as putea spune. Tinand cont ca lazile frigorifice sunt incadrate intre 98 si 572 litri, ne putem face o parere despre capacitatea modelului pe care il prezentam.

Consumul de energie al lazilor frigorifice este mai mare decat la alte aparate frigorifice, pentru simplu fapt ca trebuie sa “lucreze” mai mult pentru a mentine o temperatura scazuta. Gorenje FH401W este incadrata in clasa energetica A+.

Sistemul de racire utilizat de Gorenje FH401W nu este de tip No Frost. Asta inseamna ca vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori. Se intampla la fiecare aparat frigorific care asigura o racire pe baza conductelor inghetate in peretii laterali, dar suntem obisnuiti.

Compartimentarea interioara este una aparte, pe care nu am mai intalnit-o la multe lazi frigorifice. In interior exista doua cosuri de suprafata, plus un perete despartitor. Este una dintre lazile frigorifice care va permit sa mentineti ordinea interioara.

Designul este unul simplu, cu exteriorul alb, maner incorporat in usa, balamale rezistente. Temperatura poate fi modificata cu ajutorul panoului de comenzi amplasat in partea din dreapta, de jos. Interiorul este iluminat. Nu detine roti pentru transport.

Concluzia noastra este una pozitiva. Gorenje FH401W reprezinta o lada frigorifica foarte incapatoare si eficient compartimentata. Detine accesorii utile, dar nu si functii performante. Pretul de vanzare nu e mare, atata timp cat o gasiti la reduceri si nu atinge pragul maxim de 1600 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta