Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Frigider minibar Heinner HMB-42A+, 42 l, Clasa A+, H 51 cm , Alb

1
Scris octombrie 14, 2015 de in Heinner
Heinner HMB-42A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Dimensiuni reduse, pret mic
 

Negative:

-
 
Mai mult

Heinner HMB-42A+ este un frigider minibar si reprezinta produsul perfect, daca va doriti un aparat frigorific de mici dimensiuni, ieftin, care poate fi amplasat chiar si in dormitor. Heinner HMB-42A+ este un frigider intalnit des in camerele de hotel. Avand dimensiunile 51 x 47 x 43.9 cm, poate fi considerat portabil. Il puteti amplasa in garaj, in mansarda, […]

Heinner HMB-42A+ este un frigider minibar si reprezinta produsul perfect, daca va doriti un aparat frigorific de mici dimensiuni, ieftin, care poate fi amplasat chiar si in dormitor. Heinner HMB-42A+ este un frigider intalnit des in camerele de hotel. Avand dimensiunile 51 x 47 x 43.9 cm, poate fi considerat portabil. Il puteti amplasa in garaj, in mansarda, dar si sa-l luati intr-un camping, cand plecati in vacante.

Volumul sau interior este de 42 litri ceea ce va permite sa raciti cateva alimente si 1-2 sticle. Detine si o mica zona pentru congelare, in care puteti pastra cuburi de gheata, fara nicio problema. Este suficient, tinand cont ca nu poate fi considerat principalul frigider al casei. Daca nu va avantajeaza sensul de deschidere a usii, il puteti schimba, deoarece aceasta este reversibila. Temperatura din interior este reglabila si se face cu ajutorul unui termostat.

Concluzia noastra este ca Heinner HMB-42A+, chiar daca este un frigider de mici dimensiuni, poate fi de real ajutor in anumite incaperi. Rolul sau principal este frigider de hotel.

electrok pret bun

Manual de utilizare – Heinner HMB-42A+

Heinner HMB-42A+ review, pareri si pret


Un comentariu


  1.  
    Oprea Razvan

    E varianta celui Star-Light. Mi se pare ca acesta e si mai ieftin. Isi merita banii. Vara il tin plin cu bere. E loc destul si pentru mancare si pentru bautura.

Lasa un raspuns

(necesar)