Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Frigider incorporabil tip cabinet Whirlpool ARG 590/3, 6th Sense Fresh Control, 129 l, Clasa A+, Usa reversibila, Alb

0
Scris octombrie 23, 2015 de in Whirlpool
Whirlpool ARG 590/3

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem 6th Sense, filtru Microban
 

Negative:

Destul de aglomerat la interior
 
Mai mult

Whirlpool ARG 590/3 este un frigider incorporabil de dimensiuni mici, tip cabinet, dotat cu functia 6th Sense si cu un filtru de purificare a aerului. Dimensiunile acestui frigider sunt 81.5 x 59.6 x 54.5 cm. Poate fi comparabil cu un frigider folosit in camerele de hotel – Star-Light TTH-46L, numai ca Whirlpool ARG 590/3 este mai voluminos si mai […]

Whirlpool ARG 590/3 este un frigider incorporabil de dimensiuni mici, tip cabinet, dotat cu functia 6th Sense si cu un filtru de purificare a aerului. Dimensiunile acestui frigider sunt 81.5 x 59.6 x 54.5 cm. Poate fi comparabil cu un frigider folosit in camerele de hotel - Star-Light TTH-46L, numai ca Whirlpool ARG 590/3 este mai voluminos si mai scump, datorita faptului ca este incorporabil.

Cea mai mare calitate a unui frigider Whirlpool ARG 590/3 este functia Al 6-lea Simt (6th Sense), care pe baza unor senzori, detecteaza atunci cand temperatura si umiditatea nu sunt la nivel optim. Actioneaza instant pentru a regla problema oferind cele mai bune conditii pentru alimentele din interior. O alta calitate intalnita la un frigider Whirlpool ARG 590/3 este filtrul Microban pentru purificarea aerului, care contribuie la disparitia bacteriilor. Acest sistem de purificare este cel mai eficient si se afla implementat in fiecare aparat frigorific Whirlpool cu ventilator sau sistem Multiflow. De-a lungul timpului am observat ca Whirlpool este unul dintre producatorii care pun mare accent pe igiena aparatelor frigorifice si creeaza conditii foarte bune pentru pastrarea alimentelor.

Structura Whirlpool ARG 590/3 este destul de complexa, daca ne raportam la volumul disponibil de numai 129 litri. In partea de jos exista doua ladite neacoperite in care puteti aseza fructe si legume. Mai sus sunt doua rafturi din sticla, cu un spatiu nu foarte mare intre ele. Daca nu renuntati la unul dintre rafturi, sa nu va asteptati sa puteti introduce o oala mai mare. In partea de sus, Whirlpool ARG 590/3 detine chiar si un mic congelator, care pune la dispozitie un volum net de 18 litri. Usa frigiderului este prevazuta cu 3 suporturi, dintre care doua sunt mai late si unul mai ingust. Pe raftul de sus exista un suport de oua, in care acestea sunt fixe si nu risca sa se rostogoleasca. Puteti regla temperatura cu ajutorul termostatului amplasat in partea de sus a frigiderului. Din fabrica, Whirlpool ARG 590/3 vine cu o deschidere standard a usii, catre dreapta, dar sensul se poate modifica, in functie de cum veti structura mobilierul. Avand un nivel al zgomotului de 38 dB, Whirlpool ARG 590/3 se claseaza intre cele mai silentioase aparate frigorifice.

Concluzia noastra este ca Whirlpool ARG 590/3 reprezinta un frigider care merita investitia numai in cazul in care nu aveti mult spatiu disponibil sau va doriti un aparat frigorific de mici dimensiuni, care sa vina in completarea unei combine frigorifice sau a unui frigider mai mare. In general, pretul incorporabilelor este mult mai mare decat al altor frigorifice normale, dar in aceasta perioada este o campanie de reduceri substantiale.

electrok pret bun

Specificatii

Caracteristici generale
 • Tip aparat: Frigider cu 1 usa
 • Volum net total (l): 129
 • Clasa de eficienta energetica: +
 • Volum net congelator (l): 18
 • Volum net frigider (l): 111
Frigider
 • Sistem dezghetare frigider: Semi-automatic
 • Numar de rafturi: 2
 • Material rafturi: Sticla
Congelator
 • Sistem dezghetare congelator: Semi-automat
 • Capacitate de congelare (kg/24 h): 2
Design
 • Deschidere standard: Dreapta
 • Usi reversibile: Da
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 81.5 x 59.6 x 54.5
Detalii tehnice
 • Numar de compresoare: 1
 • Clasa climatica: N
 • Autonomie (fara curent): 14 ore
 • Nivel de zgomot (dB): 38
 • Greutate (Kg): 32

Manual de utilizare – Whirlpool ARG 590/3

 

Frigider incorporabil tip cabinet Whirlpool ARG 590/3, 6th Sense Fresh Control, 129 l, Clasa A+, Usa reversibila, Alb

Whirlpool ARG 590/3 review, pret, comentarii, pareri


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)