Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Electrolux EUN2244AOW, Congelator incorporabil No Frost, 208 l, Clasa A+, H 178 cm

2
Scris noiembrie 18, 2015 de in Electrolux
Electrolux EUN2244AOW

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

No Frost, compartimentat eficient, economic, foarte incapator
 

Negative:

Pretul cam ridicat
 
Mai mult

Electrolux EUN2244AOW este un congelator incorporabil foarte spatios, util compartimentat, destul de economic si silentios, iar cea mai importanta calitate a sa este faptul ca nu formeaza gheata pe peretii interiori. Functia No Frost este cea care face posibil acest lucru. In fiecare compartiment exista cate un orificiu prin care este suflat aerul rece. Astfel se […]

Electrolux EUN2244AOW este un congelator incorporabil foarte spatios, util compartimentat, destul de economic si silentios, iar cea mai importanta calitate a sa este faptul ca nu formeaza gheata pe peretii interiori. Functia No Frost este cea care face posibil acest lucru. In fiecare compartiment exista cate un orificiu prin care este suflat aerul rece. Astfel se regleaza si umiditatea la un nivel optim, iar conditiile de mediu devin perfecte pentru pastrarea proprietatilor alimentelor. In general, aparatele frigorifice fara functia No Frost, detin un sistem de racire/inghetare, pe baza de conducte cu apa care ingheata in interiorul peretilor. Acel sistem nu este eficient si cu siguranta va umple congelatorul cu gheata. Este o problema pe care Electrolux EUN2244AOW a rezolvat-o. Nu veti sta sa dezghetati ritmic acest congelator. O puteti face doar in scopul unei igienizari complete. Spre deosebire de vechile congelatoare din clasa energetica A, Electrolux EUN2244AOW consuma mai putina energie, cu pana la 24%, fiind incadrat in clasa A+.

Congelatorul Electrolux EUN2244AOW detine un volum net de 208 l si este la fel de spatios precum o lada frigorifica de dimensiuni medii. Insa structura este alta. Capacitatea interioara este impartita pe 7 sectoare, dintre care 5 sunt compartimente inchise. Toate sunt de dimensiuni aproximativ egale. In comparatie cu o lada frigorifica, acest congelator poate rezolva o problema foarte importanta. Nu intra toate alimentele in contact, deci nu isi vor imprumuta aromele sau gusturile! In alta ordine de idei, diferenta intre un congelator si o lada frigorifica este ca in cazul congelatorului, depozitarea alimentelor este mai eleganta si mai confortabila, daca putem spune asa. Nu va trebui sa va aplecati pentru a cauta prin toate alimentele. Daca va gestionati corect aranjarea alimentelor, nu veti intampina nicio probleme. Avand atat de multe compartimente, Electrolux EUN2244AOW va permite sa depozitati alimente separat,  in functie de originea din care provin.

La capitolul functii, un congelator Electrolux EUN2244AOW sta destul de bine. Detine cateva sisteme create pentru siguranta alimentelor. Daca va indepartati de bucatarie si nu ati inchis usa, congelatorul va emite un semnal sonor de avertizare. Nu este foarte puternic pentru a deranja, dar nici atat de sensibil pentru a nu-l auzi. Sigur veti realiza ce aveti de facut. O alta functie va semnaleaza faptul ca temperatura din interior este ridicata si starea alimentelor poate fi afectata, bineinteles, in timp. In acel moment, puteti micsora temperatura interioara foarte usor. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul displayului LED, amplasat in partea superioara. Il puteti accesa atunci cand usa este deschisa.

Pentru instalare, trebuie sa stiti ca usa are deschidere standard, spre dreapta. Sensul poate fi inversat, deoarece usa este reversibila. Dimensiunile unui congelator Electrolux EUN2244AOW sunt 177.2 x 54 x 54.7 cm. Intelegem ca este ingust si nu va pune probleme nici in bucatariile mici.

Concluzia noastra este ca Electrolux EUN2244AOW reprezinta un congelator bine structurat, eficient pentru pastrarea alimentelor in conditii favorabile si nu ocupa mult spatiu. Pretul de vanzare nu este unul mic, dar in aceasta perioada beneficiaza de o reducere considerabila.

electrok pret bun

Electrolux EUN2244AOW schema

Electrolux EUN2244AOW schema

Manual de utilizare congelator Electrolux EUN2244AOW


2 Comentarii


 1.  
  Maria

  Chiar nu formeaza gheata pe pereti?
  •  
   admin

   Functia de racire No Frost se bazeaza pe aer rece suflat prin mai multe orificii. Acestea au scopul de a usca. Umiditatea va fi redusa.

Lasa un raspuns

(necesar)